Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Coldplay discută despre tehnologie, turnee şi noi moduri de utilizare a bateriilor electirce în podcastul BMW Play Next

În cel mai recent episod din BMW Play Next, Will Champion şi Guy Berryman de la Coldplay se angajează într-o conversaţie dinamică cu Edith Bowman, pătruzând în inovaţiile complexe care stau la baza turneului global inovator al trupei. +++ Trupa vorbeşte despre modul în care tehnologia de ultimă oră joacă un rol esenţial în călătoria lor, lucrând în colaborare cu BMW - o cooperare inovatoare care stabileşte noi repere şi un model pentru întreaga industrie. +++ Într-un al doilea interviu cu trupa pop-rock Porij, soliştii principali Egg şi Tommy oferă o perspectivă fără rezerve asupra ascensiunii lor ca performance inovatoar, a legăturilor esenţiale pe care le-au creat şi a experienţei lor de a împărtăşi scena cu Coldplay.

Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/Londra. Podcastul dedicat promovării de noi artişti în industria muzicală, BMW Play Next, găzduit de Edith Bowman, are o revenire remarcabilă. Apreciat ca un spaţiu care promovează arta de pionierat, muzica inovatoare şi următoarea generaţie de talente din industria fotografică, cel mai recent episod, care a fost difuzat pe 20 septembrie, reuneşte senzaţia rock britanică Coldplay şi formaţia din Manchester Porij, alături de un playlist atent ales, cu melodii emergente, care nu sunt disponibile în presă.

 

Bowman conduce o conversaţie complexă cu Will Champion şi Guy Berryman despre industria muzicală în continuă evoluţie şi provocările moderne cu care se confruntă artiştii, dezvăluind principiile de bază ale abordării lor - impactul asupra mediului şi accesibilitatea la nivel de generaţii. Vorbind despre realizările cu care se mândresc, Champion spune: "Acum derulăm spectacole complet de la o baterie, aşa că nu folosim nici o energie din exterior. Sunt baterii de automobile BMW reutilizate, este ceva ce nu s-a mai făcut înainte".

 

În 2021, BMW a contribuit la crearea primei baterii mobile reîncărcabile de spectacol din lume pentru "Music of The Spheres World Tour" al trupei. Sprijinind trupa britanică cu ambiţia sa de a deveni mai sustenabilă - o cooperare inovatoare, fără precedent-, bateriile reciclabile BMW i3 oferă acum energia electrică cu emisii foarte scăzute necesară pentru a înlocui generatoarele diesel si benzina. Acest lucru are ca rezultat o reducere semnificativă a amprentei de carbon a multor spectacole live ale trupei, contribuind la unul dintre cele mai ecologice turnee din istoria muzicii.

 

"Puterea este reîncărcată folosind o gamă largă de surse regenerabile, inclusiv instalaţii solare, podeaua cinetică a unui stadion şi biciclete electrice, care valorifică puterea colectivă a fanilor înşişi", adaugă Champion. Bateriile BMW i3 au fost primele din industria auto capabile de o utilizare second-life fără pregătire suplimentară; o tehnologie care este o parte esenţială a viziunii BMW Group asupra dezvoltării durabile şi economiei circulare.

 

Cu un angajament clar faţă de dezvoltare durabilă şi apropiindu-se de o reducere cu 50% a producţiei de carbon în turneul lor, Berryman subliniază rolul personal pe care membrii vechi ai echipei îl joacă în viziunea şi inovaţia trupei, adăugând că "Misty Buckley şi Phil Harvey sunt esenţiali în design şi forma, la fel şi Chris - cu siguranţă când vine vorba de structura fizică". Accesibilitatea şi inovaţia au rămas primordiale încă de la înfiinţarea trupei în 1997. Paşii includ oferirea fanilor cu diferite niveluri de deficienţe de auz şansa de a experimenta muzica la concerte live prin intermediul Subpacs la spectacole. Acestea sunt sisteme de amplificatoare şi difuzoare care răspund la bas.

 

Vorbind despre nostalgie şi susţinerea talentului inovator, Berryman reflectă: "Există o parte frumoasă a spectacolului în care evoluăm pe ceea ce numim scena C. Este doar bas, chitară şi pian - şi vorbim mereu ca trupă înainte de a cânta o melodie despre cum am început aşa în dormitorul lui Jonny". Această realitate s-a concretizat cu adevărat pentru formaţia pop-rock în ascensiune din Manchester, Porij.

 

Într-un al doilea interviu de lungă durată, Bowman explorează perspectiva unică a Porij asupra culturii ringului de dans. Vocaliştii, Eggy şi Tommy, exprimă în mod deschis nevoia unei schimbări transformatoare în infrastructura industriei muzicale pentru a permite artiştilor emergenţi să adopte practici mai ecologice şi să fie văzuţi. Eggy abordează cu sinceritate provocările pe care le-a întâmpinat trupa şi oferă informaţii despre amestecul intrigant de sunete "jazz, post-punk" care definesc viitorul lor album.

 

De la a fi aleşi să susţină Coldplay în 2022. până la turnee în Marea Britanie, aceştia extind diversele influenţe şi experienţe de gen care i-au modelat ca muzicieni de astăzi, Tommy adăugând că "Manchester oferă o tapiserie bogată de inspiraţie muzicală, mai ales când te formezi şi te întâlneşti cu alţii care au început. A fost o reţea nepreţuită."

 

Ascultaţi şi accesaţi episoadele anterioare ale BMW Play Next la https://podfollow.com/play-next.

 

BMW Play Next

Renumit ca un centru pentru pionieratul artistic şi muzica revoluţionară de la următoarea generaţie de talente, podcastul BMW Play Next a prezentat reprezentaţii inovatoare proeminente şi personaje din industrie. Un portofoliu care a inclus trupa britanică Wolf Alice (câştigătoare a premiului Mercury), Emily Eavis (coorganizatoare Glastonbury), dar şi vedete în devenire, inclusiv Attawalpa, un artist britanic peruan, şi talentata cântăreaţă Nao. Găzduit de Edith Bowman, podcastul nu doar sărbătoreşte artiştii în devenire, ci evidenţiază şi perspective din industrie şi progrese tehnologice demonstrate care remodelează peisajul muzicii.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare