Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Centrul de Training deschis la uzina BMW Group din Debrecen

100 de studenţi încep pregătirea în Debrecen. +++ Centru de Instruire de ultimă generaţie, pe o suprafaţă de 6.500 m², pentru angajaţi şi studenţi. +++ Reper pe drumul către NEUE KLASSE. +++

Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Resurse umane
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/Debrecen/München. BMW Group a deschis Centrul de Training la noua sa uzină din Debrecen (Ungaria). Compania investeşte peste un miliard de euro în locaţie, unde producţia de serie pentru primul model electric al Neue Klasse va începe în 2025. Educaţia şi formarea angajaţilor cu înaltă calificare este de o importanţă deosebită.

 

Odată cu Neue Klasse, BMW Group va introduce următoarea generaţie de modele BMW. Aceasta combină puterea de inovaţie a companiei în domeniile centrale ale electrificării, digitalizării şi circularităţii.

 

Deschiderea Centrului de Instruire la viitoarea uzină din Debrecen (Ungaria) marchează un alt reper în pregătirea BMW Group pentru startul producţiei Neue Klasse în 2025.

 

În locaţia dotată cu infrastructură de ultimă generaţie, pe o suprafaţă de aproape 6.500 de metri pătraţi şi cu un volum de investiţii de puţin sub 20 de milioane de euro, angajaţii uzinei BMW Group din Debrecen, precum şi stagiarii şi studenţii din învăţământul dual dobândesc abilităţile necesare pentru producerea noii generaţii de modele.

 

În timpul deschiderii, Ilka Horstmeier, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru Relaţii de Muncă, Resurse Umane şi Imobiliare, a declarat: "Neue Klasse este promisiunea noastră pentru viitor, deoarece ne oferă posibilitatea de a regândi complet mobilitatea şi colaborarea. Ne modelăm transformarea prin Oameni şi Locuri împreună cu angajaţii noştri - ei fac diferenţa. Odată cu primii 100 de studenţi şi deschiderea Centrului de Instruire aici, la Debrecen, subliniem relevanţa educaţiei şi formării ca factor decisiv pentru orientarea viitoare a companiei noastre".

 

Până în 2025, numărul cursanţilor va creşte la un total de până la 300. Acest lucru îl face unul dintre cele mai mari programe de formare a ucenicilor din toată Ungaria.

 

Programul de instruire duală, disponibil în colaborare cu Centrul de Formare Profesională Debrecen, oferă studenţilor posibilitatea de a dobândi competenţe care pot sta la baza unei întregi cariere. Este un curs de trei ani în domeniile mecatronică, electronică, mecatronică auto şi sisteme şi aplicaţii IT. Toate aceste capacităţi sunt importante pentru viitoarea producţie de automobile. Noul centru de instruire oferă facilităţi de ultimă generaţie şi un mediu high-tech de învăţare. După finalizarea cu succes a pregătirii pentru ucenici, fiecărui stagiar i se oferă un contract de muncă de către BMW Group sau profită de oportunitatea de a continua studiile.

 

"Suntem încântaţi să primim primii ucenici în noul nostru Centru de Training. În cadrul unităţii noastre îi vom învăţa totul despre producţia de automobile, procesele noastre şi cultura BMW", a declarat Hans-Peter Kemser, preşedinte şi director executiv al uzinei BMW Group din Debrecen. "Cultura noastră este cheia unui viitor de succes aici, în Debrecen. Suntem o fabrică, o echipă, ceea ce înseamnă că ne bazăm unii pe alţii şi apreciem contribuţia şi cunoştinţele tuturor."

 

Pe lângă iniţiativele pentru studenţi şi cursanţi şi oferirea de noi oportunităţi de angajare, BMW Group va colabora cu universităţile locale şi regionale pentru a sprijini şi a implementa proiecte de artă şi culturale. Acest lucru subliniază principiile directoare ale BMW Group de a fi un cetăţean corporate responsabil şi de a se implica în comunităţile locale.

 

"Suntem încântaţi că BMW Group aduce cele mai noi tehnologii în Ungaria, iar aici, la Debrecen, va produce cel mai nou model electric cu baterii în viitor", a declarat ministrul de externe şi al comerţului, Péter Szijjártó, la eveniment. "Centrul de Training va consolida cooperarea dintre Ungaria şi Germania - programul comun de educaţie şi formare va oferi tinerilor studenţi o perspectivă excelentă pentru viitor."

 

Centrul de Training de la uzina BMW Group din Debrecen este una dintre primele clădiri complet finalizate, pe terenul de 400 de hectare, care este în funcţiune. Centrul de Comunicare va fi următoarea structură majoră care va fi finalizată şi în deplină utilizare.

 

Uzina BMW Group din Debrecen a fost planificată şi dezvoltată ca iFACTORY. Va fi prima uzină din lume care va fi alimentată în întregime cu energie fără combustibili fosili. O parte semnificativă din energia necesară va fi generată de un sistem fotovoltaic de 50 de hectare, aflat chiar în incinta fabricii. Fabrica este proiectată pentru o capacitate anuală de producţie de 150.000 de unităţi.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare