Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Sim Racing.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Racing League Romania: Maximum de puncte pentru Sebastian Apostol în deschiderea sezonului

26.09.2022Comunicat de presă

Cea de-a patra campanie RLR BMW GT Challenge a debutat în mediul de simulare Assetto Corsa Competizione cu o etapă de sprint disputată pe Circuit of the Americas, unde componenții echipajului BMW Blog – Sebastian Apostol și Victor Nicolae – au arătat că se poate strânge maximum de puncte într-o etapă chiar de la prima tentativă.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: Noul i4 M50, vedeta festivității de premiere a campionatului național de sim racing

31.08.2022Dosar de presă

Ultimele două sezoane din mediul de simulare Assetto Corsa Competizione au fost premiate pe Motorpark România cu ocazia cursei de anduranță RES500. După experiențele pe circuit de care s-au bucurat patru reprezentanți ai ligii pe Salzburgring anul trecut, tururi demonstrative similare au fost organizate pentru prima oară și în România, laureații având ocazia de a descoperi BMW i4 M50 pe virajele circuitului din județul Ialomița.

G26
·
Racing League Romania
·
BMW i
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing
·
Customer Racing
·
BMW i4

BMW Sim Live 2022: România este prezentă în finala din Assetto Corsa Competizione pentru al doilea an la rând

18.08.2022Comunicat de presă

Sebastian Apostol și Victor Nicolae au încheiat pe primele două poziții la finele celor două săptămâni ale etapei a patra a BMW SIM Time Attack, iar alți doi colegi din clubul West Competition Racing s-au clasat în Top 10. Același colectiv a confirmat în cea de-a doua etapă a SRO eSports Intercontinental GT Challenge de la Indianapolis că podiumul de la debut nu a fost întâmplător.

Racing League Romania
·
Esports
·
Sim Racing

Sim Racing: Podium la debut în Intercontinental GT Challenge eSports pentru echipajul României

30.05.2022Comunicat de presă

West Competition Racing încheie pe poziția secundă la categoria Silver în cursa virtuală de 12 ore de la Bathurst, după o evoluție entuziasmantă pentru Victor Nicolae, Sebastian Apostol și Dragoș Simion la comenzile modelului BMW M4 GT3. Acest rezultat reprezintă un nou vârf atins de scena de sim racing din România, tot mai vizibilă pe plan internațional.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania: Textar eSports semnează o mare surpriză în finala de la Suzuka

04.05.2022Comunicat de presă

Toate cele trei echipaje aflate în bătălia pentru titlul RLR BMW GT Challenge au comis erori în cursa de patru ore ce a pus capăt sezonului al treilea, deschizând calea către un prim succes al unei perechi de la categoria Pro-Am. Walk Racing a revalidat titlul încă de la acordarea punctajului intermediar de la jumătatea întrecerii.

Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania: FC Rapid 1923 eSports cucerește titlul cluburilor pe Laguna Seca

21.04.2022Comunicat de presă

La finele rundei disputate în cele mai dificile condiții meteorologice din actualul sezon, toți ocupanții podiumului au avut motive de a sărbători. Walk Racing a pus distanță față de urmăritori înaintea finalei printr-a patra victorie stagională, iar echipajele clubului FC Rapid 1923 eSports au adunat punctele necesare pentru a certifica din punct de vedere matematic câștigarea campionatului cluburilor.

Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Sim Racing: Primul echipaj românesc în Intercontinental GT Challenge eSports

12.04.2022Comunicat de presă

Top

West Competition Racing marchează un reper istoric pentru sim racingul românesc: Victor Nicolae Sebastian Apostol, Dragoș Simion și Andrei Miclea reuşesc calificarea în cadrul seriei mondiale de anduranță a celui mai important organizator din mediul Assetto Corsa Competizione – SRO eSports. Sezonul va începe sâmbătă, 16 aprilie, cu întrecerea de 12 ore de la Bathurst.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania: Schimbare de lider la Misano și o etapă de anduranță pe ninsoare la Târgu Mureș

08.04.2022Comunicat de presă

O cursă perfectă pentru Walk Racing, coroborată cu penalizările încasate de echipajul Adevărul Auto, a reconfigurat ordinea din clasamentul general. VSG Racing și-a trecut în cont titlul categoriei Am cu două etape înaintea finalului de sezon, iar echipajele ce au reprezentat RLR în cel de-al doilea weekend al Romanian Endurance Series au consolidat poziția de lider a echipei.

Racing League Romania
·
Romanian Endurance Series
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania: Echilibrul este afectat la Zandvoort

24.03.2022Comunicat de presă

După cinci etape în care victoriile s-au jucat la diferențe foarte mici, toți adversarii campionilor en-titre au întâmpinat dificultăți în runda olandeză de la Zandvoort. Walk Racing revin astfel la doar patru puncte de liderii din clasamentul general.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Sim Racing: Trei piloţi români calificaţi în GT World Challenge eSports 2022

15.03.2022Comunicat de presă

Sebastian Apostol, Dragoș Simion și Andrei Miclea au obținut calificarea în cadrul seriei americane de sprint a celui mai important organizator din mediul Assetto Corsa Competizione – SRO eSports. Este pentru prima oară când România are reprezentanți angajați într-un sezon complet la acest nivel. Noul BMW M4 GT3 este instrumentul principal al califcării piloţilor români.

Racing League Romania
·
BMW M4 GT3
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania: Prima victorie din sezon pentru campionii en-titre

22.02.2022Comunicat de presă

După ce au fost aproape de a câștiga la Imola și Nurburgring, titularii Walk Racing eSports s-au impus cu plecare din pole position la Snetterton, într-o nouă cursă marcată de bătălia în patru pentru victorie și de penalizările care au afectat configurația podiumului.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania: Vișiniu este culoarea debutului de sezon

08.02.2022Comunicat de presă

Aceeași luptă intensă în patru de la Imola s-a reeditat pe Nurburgring, iar deznodământul a fost similar. Contactele și penalizările s-au produs în spatele liderilor, perechea formată din Sebastian Apostol și Dragoș Simion (#92 Adevărul Auto) scăpând de presiune în ora a doua pentru a semna cea de-a treia victorie consecutivă a clubului Rapid eSports.

Esports
·
Sim Racing

Racing League Romania: O victorie a lucidității pentru echipajul Adevărul Auto pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari

25.01.2022Dosar de presă

Patru combatanți s-au implicat în lupta pentru victorie în cursa de două ore de la Imola, care a depășit cota de participare, dar și de spectaculozitate, etalată în etapa de deschidere de la Kyalami. Incidentele și penalizările au decis câștigătorii, perechea formată din Sebastian Apostol și Dragoș Simion (#92 Adevărul Auto) promovând trei poziții pe fondul erorilor comise de adversari.

Racing League Romania
·
Automotive
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania: O cursă pe muchie de cuțit și record de participare la începutul noului sezon cu modele BMW M4 GT3

11.01.2022Comunicat de presă

38 de echipaje au pornit la drum în cea de-a treia campanie RLR BMW GT Challenge, toți participanții având arme egale. Rând pe rând, adversarii clubului FC Rapid 1923 eSports au ieșit din calculele pentru victorie în runda inaugurală de la Kyalami, la finele celor două ore ajungându-se la o dispută deosebit de intensă între coechipieri. Câștig de cauză a avut perechea formată din veteranul Victor Nicolae și debutantul sezonului trecut, Andrei Miclea.

Automotive
·
Esports
·
Sim Racing

Racing League Romania: Campionii BMW Trophy au fost deciși la Zolder

08.12.2021Comunicat de presă

Penultima etapă a actualului sezon din RLR BMW GT Challenge a reprezentat un galop de sănătate pentru liderii campionatului. Walk Racing versus Textar eSports va fi disputa din finala de peste două săptămâni, aceștia din urmă reușind deja să-și asigure din punct de vedere matematic supremația în cadrul BMW Trophy.

Racing League Romania
·
Sim Racing

Racing League Romania: Silverstone, arena marilor emoții pentru protagoniști

24.11.2021Comunicat de presă

Victor Nicolae s-a luptat cu cei mai buni sim raceri din mediul Assetto Corsa Competizione în cadrul galei BMW SIM Live, iar a doua zi am aflat numele celor doi laureați ai clasamentului British by MINI, care vor pilota modelul electric #RacingMIMI în cadrul primei etape a campionatului național de super slalom 2022.

Racing League Romania
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: Noapte, ploaie și un pariu câștigător pentru Walk Racing la Brands Hatch

10.11.2021Dosar de presă

După trei etape în care adversarii s-au tot apropiat, campionii en-titre au recidivat în cursa de 90 de minute din comitatul Kent, iar cea mai bună prestație a sezonului pentru Motul eSports i-a ajutat pe învingători să pună distanță în clasamentul general. +++ Piloţii români fac performanţă şi în competiţiile internaţionale.

Racing League Romania
·
Sim Racing
·
Esports
·
BMW M Motorsport

Racing League Romania BMW GT Challenge: Textar eSports domină etapa din cadrul Bucharest Gaming Week 2021

03.11.2021Dosar de presă

Primele patru etape ale sezonului au avut răsturnări de situație, liderii din prima parte a fiecărei curse fiind surclasați până la sosire. Pe Donington Park, Sebastian Apostol și Dragoș Simion și-au asumat însă statutul de favoriți de-a lungul celor două ore și au semnat cea de-a doua victorie consecutivă pentru BMW M6 GT3 și Textar eSports.

Racing League Romania
·
Esports
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing

BMW SIM Fan Cup: Medalie de bronz pentru România la Salzburg

27.10.2021Comunicat de presă

Delegația României a reușit prestații remarcabile în Austria, unde s-a desfășurat prima ediție a BMW SIM Fan Cup. Țara noastră a reprezentat cel de-al treilea pol de putere din cele nouă state implicate în concurs, iar Cristian Berindea a urcat pe podiumul marii finale în urma a doi sim raceri deosebit de experimentați în mediul rFactor 2. Finala din Austria a venit ca o încheirere a caravanei europene BMW VIRTUAL vs. REALITY TOUR care a ajuns şi în ...

Racing League Romania
·
BMW M Motorsport
·
Sim Racing
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare