Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Sim Racing.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Racing League Romania BMW GT Challenge: Ploaia readuce Walk Racing în top la Zandvoort

07.04.2021Comunicat de presă

Top

Prima cursă desfășurată pe ploaie din istoria Racing League Romania a avut implicații majore în lupta pentru titlurile sezonului. Walk Racing și-au sporit șansele prin cea de-a doua victorie, iar grupul de favoriți continuă să numere patru echipaje.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: Prima victorie pentru Willi Motorsport

09.03.2021Dosar de presă

Top

Dragoș Simion și Sergiu Nicolae s-au impus în etapa de două ore de la Kyalami și au preluat conducerea în clasamentul general la jumătatea sezonului, pe fondul abandonului înregistrat de Motul eSports. Prima prezență feminină din campionat, Maria Țurai, a debutat în această cursă.

BMW Motorsport
·
Sim Racing

Prima confruntare de sim racing regională - Racing League Romania înfruntă selecționata Greciei la Spa-Francorchamps

18.02.2021Comunicat de presă

Mâine seara seară (19 februarie, ora 21:30) are loc primul eveniment internațional organizat de Racing League Romania în mediul Assetto Corsa Competizione, în parteneriat cu liga F1Axion din Grecia. Loturile naționale cuprind câte 20 de piloți, iar confruntarea se va da pe două fronturi, timp de două ore. Evenimentul poate fi urmărit live, pe YouTube, pe pagina https://www.youtube.com/watch?v=SA5n8-T4aAk

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: ”Drive to survive” în cele două ore de la Bathurst

09.02.2021Comunicat de presă

Echipajul Motul eSports a obținut cea de-a doua victorie din actuala campanie, la finele unei curse în care toți protagoniștii au trecut prin mari emoții. La debut în Assetto Corsa Competizione, Florin Mergea a sărbătorit printr-o clasare pe podium.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: Motul eSports anunță culoarea printr-o prestație de top la Suzuka

12.01.2021Comunicat de presă

Top

Cristian Berindea și Andrei Bechir au conlucrat pentru o victorie matură în prima cursă de anduranță a noii ere din Racing League Romania, pe platforma Assetto Corsa Competizione. La finele a două ore în care s-a parcurs distanța unui Grand Prix, Aqirys Racing și Willi Motorsport au completat podiumul în nocturnă.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania BMW GT Challenge: Rivalitate sportivă și spectacol la un alt nivel cu Assetto Corsa Competizione

08.01.2021Comunicat de presă

Scena curselor virtuale turează deja motoarele în 2021, iar Racing League Romania răspunde cerințelor odată cu tranziția la o platformă de ultimă generație, dezvoltată în colaborare cu cel mai mare organizator de competiții GT din lume. BMW România se alătură RLR pentru al treilea sezon consecutiv și oferă cel mai spectaculos premiu din universul autohton de sim racing.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Cupele BMW SIM 2021 oferă o gamă mai largă de formate, modele BMW de curse şi platforme

08.01.2021Comunicat de presă

Top

În 2021, cupele BMW SIM au loc pe platformele de sim racing iRacing, rFactor 2 şi Assetto Corsa Competizione. +++ Noul BMW M4 GT3, BMW M8 GTE, BMW M4 GT4 şi BMW M2 CS Racing sunt disponibile ca maşini de curse. +++ Locurile de start la BMW SIM Live 2021 şi premiile financiare atractive sunt la dispoziţia învingătorilor din competiţiile de cupă. +++ Racing League România pregăteşte un progam spectaculos pe platforma Assetto Corsa Competizione.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania powered by BMW: Viitorul campionatului, definit în cadrul Gaming Marathon

14.12.2020Dosar de presă

Bogdan Moldovan și Andrei Bechir s-au impus la categoriile GT3, respectiv GT4, în cadrul echivalentului virtual al cursei de anduranță de la Kyalami organizat de Racing League Romania, într-o transmisiune ce a dat primele indicații referitoare la pasul evolutiv al scenei de sim racing autohton în 2021.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania powered by BMW: participarea la ultimul Gaming Marathon al anului marchează lansarea unei noi platforme de racing

11.12.2020Dosar de presă

Top

Adaptarea echipei Racing League Romania la noile trenduri globale din sim racing este ilustrată în cadrul ultimului eveniment din 2020: o nouă platformă şi un nou server a fost configurat pentru a permite această primă reuniune oficială a ligii în Assetto Corsa Competizione.

BMW Motorsport
·
Sim Racing

Următorul pas: BMW Motorsport îşi extinde implicarea în sim racing şi colaborează cu patru echipe de top

08.12.2020Comunicat de presă

Multe inovaţii pentru sezonul de sim racing 2021. +++ Noi parteneriate, mai multe competiţii monomarcă, Academia BMW Motorsport SIM şi un turneu mondial. +++ Echipele de top Team Redline, Williams Esports, G2 Esports şi BS + COMPETITION colaborează cu BMW Motorsport.

BMW Motorsport
·
Sim Racing

Exemplul perfect de sinergii între motorsportul real şi sim racing: BMW M4 GT4 în 2020

07.12.2020Comunicat de presă

BMW M4 GT4 a jucat un rol de lider în transferul de tehnologie între motorsportul real şi sim racing în sezonul 2020. Lansarea maşinii pe platformele de simulare iRacing şi Assetto Corsa Competizione reprezintă la fel de mult o nouă dimensiune a creării de sinergii între cursele reale şi cele virtuale, precum au făcut-o concursul de design şi track day virtuală cu maşina de curse pentru clienţii BMW M.

BMW Motorsport
·
Sim Racing

BMW SIM Live 2020: BMW Motorsport SIM Racing recompensează superlativele anului într-un spectacol virtual

07.12.2020Comunicat de presă

Curse spectaculoase, premii financiare mari, acordări de premii, premiere mondiale senzaţionale: BMW SIM Live, care anul acesta a fost transmis ca eveniment online din cauza pandemiei, a reprezentat marea finală a sezonului BMW Motorsport SIM Racing 2020 şi a oferit un spectacol cu multă acţiune.

BMW Motorsport
·
Sim Racing

Retrospectiva BMW Motorsport SIM Racing în 2020 – un prim sezon cu multă acţiune, inclusiv "made in Romania"

02.12.2020Comunicat de presă

2020 a fost primul an în care BMW Motorsport SIM Racing a fost un pilon independent, egal în program. +++ Accent pe cupele monomarcă BMW SIM şi succesele piloţilor oficiali BMW şi ale maşinilor de curse BMW virtuale. +++ În România, BMW a dezvoltat un parteneriat puternic cu Racing League România, un campionat care a atras audienţe de zeci de mii de participanţi, sute de concurenţi înscrişi şi a adus în prim-plan două modele emblematice BMW. +++ Florin ...

BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania powered by BMW: Cristian Berindea se impune la BMW M1 Procar Revival și este pilotul anului 2020

24.11.2020Comunicat de presă

O întoarcere în timp cum mai bine de 40 de ani a reprezentat și revenirea lui Cristian Berindea în fruntea clasamentelor din Racing League Romania powered by BMW, acesta câștigând ambele manșe la bordul modelului M1 Procar în cadrul Bucharest Gaming Week 2020.

Racing League Romania
·
Bucharest Gaming Week
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

BMW M1 Procar Revival la Bucharest Gaming Week, Racing League Romania powered by BMW - Ultima reprezentație în mediul Assetto Corsa

19.11.2020Comunicat de presă

Top

Colectivul Racing League Romania vine pe scena celei de-a patra ediții a Bucharest Gaming Week cu un scenariu alternativ, legendarul M1 Procar fiind una dintre variantele luate în considerare la momentul alegerii mașinii pentru sezonul al șaselea.

Racing League Romania
·
Bucharest Gaming Week
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Racing League Romania powered by BMW: Victorie pentru Alex Cascatău, titlurile sezonului acontate de Victor Taraș și Walk Racing

29.10.2020Comunicat de presă

Victor Taraș a rezistat șarjei ofensive a lui Mihai Șuțeanu în finala de la Imola, un avans de doar trei puncte asigurându-i titlul de campion al sezonului al șaselea din Racing League Romania powered by BMW. În pofida absenței din primele două etape ale Ligii PRO, Walk Racing s-a impus în clasamentul echipelor încă din campania de debut a acestei grupări.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare