Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring.

29.05.2024Persmap

Top

De BMW 3 Serie is al meer dan vijftig jaar het toonbeeld van de kernwaarden van het merk BMW. Rijdynamiek en technologische innovatie staan al zeven modelgeneraties lang centraal. BMW presenteert nu een nieuw pakket updates dat de visuele aantrekkingskracht, technologie, digitalisering en bedieningsgemak naar nieuwe hoogten tilt.

G20
·
G21
·
3 Serie
·
Touring
·
Sedan

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M3 Touring.

29.05.2024Persmap

Top

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M3 Touring belichamen de legendarische prestaties en veelzijdigheid die kenmerkend zijn voor BMW M GmbH. Beide modellen ondergingen aanzienlijke verbeteringen, waaronder een vermogenstoename van 15 kW (20 pk) voor de xDrive modellen, nieuwe design- en uitrustingskenmerken en verdere digitalisering. Dit alles draagt bij aan een nieuw hoofdstuk in hun succesverhaal.

G80
·
G81
·
M-serie
·
Touring
·
M3
·
Sedan

BMW presenteert modelupdates voor zomer 2024.

29.05.2024Persbericht

+++ Nieuwe motorvarianten en introductie van de Parking Assistant Professional voor de BMW 2 Serie Active Tourer, BMW X1 en BMW X2 +++ BMW Intelligent Personal Assistant kan worden gebruikt met meer talen waaronder een update van de Nederlandse taal +++ Nieuwe games voor in de auto en extra My Mode beschikbaar om te downloaden in de BMW ConnectedDrive Store +++ Routebegeleiding geoptimaliseerd voor laden, nu met aanvullende informatie +++ Driving ...

De nieuwe BMW 530e Touring, nieuwe varianten van de BMW 5 Serie én showroomintroductie van de nieuwe BMW 5 Serie Touring & de allereerste BMW i5 Touring.

29.05.2024Persbericht

+++ BMW 530e Touring per direct te bestellen +++ Nu in de showroom: volledig elektrische BMW i5 Touring en BMW 5 Serie Touring met viercilinder dieselmotor +++ Aanvullende modellen met Plug-in Hybride en zescilinderlijnmotoren voor de BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring zijn nu beschikbaar met levering vanaf de zomer van 2024 +++

G60
·
G61
·
Touring
·
5 Serie
·
Sedan
·
530e

Alfa Romeo 8C 2300 wint de "Best of Show” Trofeo BMW Group op het Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2024

27.05.2024Persbericht

Glinsterende finale van 's werelds meest traditionele schoonheidswedstrijd voor historische auto's aan de oevers van het Comomeer +++ De internationale jury van experts kiest de Alfa Romeo 8C 2300 als algemene winnaar +++ Een fascinerend festival dat de elegantie en magie van mobiliteit op vier wielen viert en een groot publiek enthousiast maakt +++ Bijgaand het volledig, Engelstalige persbericht.

Vintage, Heritage Events
·
Erfgoed

Wereldpremière in Parijs: de BMW M Hybrid V8 Art Car van Julie Mehretu voor de 24 uur van Le Mans.

21.05.2024Persbericht

De 20e BMW Art Car vierde dinsdagavond zijn wereldpremière in het Centre Pompidou in de Franse hoofdstad Parijs. De internationaal bekende New Yorkse kunstenaar Julie Mehretu ontwierp de #20 BMW M Hybrid V8, die op 15/16 juni zal deelnemen aan de 24 uur van Le Mans, als een „performatief schilderij” gebaseerd op een van haar kunstwerken. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

FIA WEC
·
BMW M Motorsport
·
LMDh

De BMW Art Car van Julie Mehretu viert zijn wereldpremière in het Centre Pompidou in Parijs.

21.05.2024Persbericht

Top

+++ Het internationaal bekende kunstenaarsproject transformeert de BMW M Hybrid V8-raceauto in een performatief kunstwerk +++ Mehretu's BMW Art Car neemt volgende maand deel aan de 24 Hours of Le Mans +++ Pan-Afrikaanse workshops om de samenwerking tussen BMW en de kunstenaar te verlengen tot 2026 +++

Corporate
·
Cultuurissues
·
Art Car

Wereldpremière in Cannes: de BMW XM Mystique Allure, geïnspireerd door Naomi Campbell.

16.05.2024Persbericht

+++ BMW en het Britse supermodel hebben samengewerkt om een unieke creatie te creëren +++ Een kruising tussen high performance en haute couture +++ Presentatie tijdens het filmfestival van Cannes +++ BMW is voor het derde jaar op rij officiële automotive-partner van het gerenommeerde festival +++ Bijgaand het volledig, Engelstalige persbericht.

G09
·
M-serie
·
XM
·
Lifestyle Evenementen
·
Lifestyle Producten
·
Lifestyle

BMW Brilliance Automotive bereikt mijlpaal met de productie van haar 6.000.000e auto

09.05.2024Persbericht

+++ 1 miljoen auto's geproduceerd in de afgelopen 15 maanden +++ Nedeljković: "Focus op concurrentievermogen en innovativiteit" +++ Shenyang gaat ook door met de voorbereidingen voor de Neue Klasse +++ Bijgaand het volledig, Engelstalige persbericht.

China
·
BMW i5
·
Technologie
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Productie, Recycling
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen