Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Nieuwe BMW 5 Serie wordt geïntroduceerd met het gamingplatform AirConsole.

26.05.2023Persbericht

Top

+++ BMW Group en AirConsole zorgen voor een unieke game-ervaring in de auto +++ AirConsole App wordt na introductie in de nieuwe BMW 5 Serie uitgerold naar andere modellen +++ BMW i5 met een unieke gaming-look gepresenteerd +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
BMW i
·
BMW i5
·
5 Serie
·
Infotainment, Bedieningsconcepten

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan.

24.05.2023Persmap

Top

Dynamischer dan ooit, een veelvoud aan digitale innovaties en voor het eerst met volledig elektrische aandrijving – dat is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan. Als BMW i5 neemt de nieuwste generatie van de meest succesvolle zakensedan ter wereld de leiding op weg naar duurzame premium mobiliteit in het hogere middensegment.

G60
·
M-serie
·
BMW i
·
BMW i5
·
550e
·
5 Serie
·
i5 M60
·
Sedan

BMW presenteert modelupdates voor zomer 2023.

24.05.2023Persbericht

+++ Introductie van de derde volledig elektrische modelvariant van de nieuwe BMW 7 Serie, in Nederland verkrijgbaar vanaf €122.463 +++ Nieuwe 6-cillinder-in-lijn dieselmotoren voor de nieuwe BMW X5 en BMW X6 +++ Verder ontwikkeld BMW besturingssysteem 8.5 met QuickSelect nu beschikbaar voor meerdere modellen +++ Primeur van Plug & Charge en MAX RANGE-functies in de BMW i7 en BMW iX +++ M Sportpakket Pro voor de BMW X1 en BMW iX1 +++ Nieuwe bekledingen en ...

G70
·
G05
·
G06
·
U11
·
G26
·
U06
·
G42
·
Coupé
·
3 Serie
·
M-serie
·
BMW iX
·
BMW i
·
Active Tourer
·
X6
·
BMW i7
·
X1
·
M2

Op het 20 jarig jubileum van de Chinese gezamenlijke onderneming BMW Brilliance Automotive kondigt BMW Group de lokale productie aan van de NEUE KLASSE in China vanaf 2026.

18.05.2023Persbericht

Top

+++ NEUE KLASSE wordt in 2025 geïntroduceerd, lokale productie in Shenyang voor China vanaf 2026 +++ BBA investeert 10 miljard RMB in de bouw van een assemblagefabriek voor hoogspanningsbatterijen van de zesde generatie in China +++ Wereldwijd productienetwerk voor hoogspanningsbatterijen op basis van het "lokaal voor lokaal”-principe. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

China
·
Technologie
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Productie, Recycling
·
Corporate Events

BMW Group en Meta's Reality Labs presenteren gezamenlijk onderzoek om apparaten met een uitgebreide realiteit te koppelen aan het ecosysteem van digitale voertuigen.

17.05.2023Persbericht

Top

+++ Baanbrekend onderzoek naar mogelijke industriestandaardisatie +++ Consumentenapparaten met uitgebreide realiteit (XR) kunnen in de toekomst steeds belangrijker worden voor klanten +++ Het onderzoeksprototype overwint belangrijke technische uitdagingen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Infotainment, Bedieningsconcepten
·
Alternatieve Aandrijfsystemen, Mobiliteit van de Toekomst

Wereldpremière in Port de Cannes: BMW en TYDE presenteren THE ICON.

17.05.2023Persbericht

+++ Officiële onthulling op het 76e filmfestival van Cannes +++ BMW onderstreept zijn leidende rol in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor emissievrije mobiliteit en vooruitstrevende luxe +++ Samenwerkingsproject van BMW en bootfabrikant TYDE met een ontwerpconcept van Designworks +++ Hoogspanningsbatterijen van BMW i lever krachtig elektrisch aandrijfsysteem +++ Soundtrack het werk van filmscorecomponist Hans Zimmer +++ Bijgaand het volledige, ...

Lifestyle Producten
·
Lifestyle

BMW Group neemt een nieuw lichtkanaal in gebruik voor het testen van koplampen en exterieurverlichting.

16.05.2023Persbericht

+++ Met een lengte van 132 meter is de Light Channel Next het langste ontwikkelingsinstrument in de BMW Group +++ Geavanceerde technologie maakt realistische simulatie mogelijk van verschillende testscenario's voor wegverlichting en lichteffecten +++ Perfect gelegen in een voormalig magazijn +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Light and Sight

Proceswarmte — aangedreven door elektriciteit: CO2-reductie door stroom-naar-verwarmingstechnologie.

15.05.2023Persbericht

+++ Dingolfing Fabriek 02.10 neemt elektrisch verwarmde verhardingsoven in gebruik +++ Fabriekslocatie maakt voor het eerst gebruik van innovatieve stroom-naar-verwarmingstechnologie +++ De oven bespaart ongeveer 300 ton CO2 per jaar +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Milieu
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Duurzaamheid

BMW Group met waterstofauto de weg op. De BMW iX5 Hydrogen pilot fleet is in Nederland. (inclusief foto’s BMW Vision Hydrogen event)

11.05.2023Persbericht

Top

Kilometers in de echte wereld leveren waardevolle kennis +++ Pilot fleet maakt weg vrij voor mogelijke serieproductie +++ Waterstof cruciaal in energietransitie +++ Alternatief voor lokaal emissievrije mobiliteit naast batterij-elektrische voertuigen +++ tanken in 3 à 4 minuten.

G05
·
iX5 Hydrogen
·
BMW iX5
·
Technologie
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Alternatieve Aandrijfsystemen, Mobiliteit van de Toekomst
·
Electrification

MINI onthult eerste details van de nieuwe generatie modellen.

10.05.2023Persbericht

MINI presenteert de eerste vier designelementen van de komende generatie volledig elektrische modellen. Het is een voorbode van MINI zijn nieuwe designtaal: Charismatic Simplicity. MINI licht bijvoorbeeld een tipje van de sluier over het nieuwe ronde OLED-display, het moderne stuur, de stoelen en de wielen van de nieuwe generatie. MINI laat zien dat traditionele merkwaarden uitstekend samengaan met geavanceerde technologie.

Design, Concepten en Studies
·
BMW Group Design
·
MINI Design

BMW Group bereikt gezonde marges in volatiele omgeving dankzij grote vraag.

04.05.2023Persbericht

Top

+++ Zipse: "Onze aantrekkelijke producten inspireren klanten over de hele wereld" +++ Groep EBT-marge op 13,9% +++ Automotive EBIT-marge stijgt naar 12,1% +++ Vrije kasstroom van ongeveer € 2 miljard in het auto-segment +++ Verkoop van BMW BEV's stijgt met 112% +++ 2023-richtlijnen bevestigd ondanks voortdurende volatiliteit +++

Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Corporate
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen