Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Rotterdam onttrekt stroom uit elektrische auto’s in zoektocht naar vermogen.

29.09.2022Persbericht

Top

Gezamenlijke V2x-pilot van BMW, gemeente Rotterdam en TotalEnergies Marketing Nederland +++ Laden én terugleveren van elektriciteit op wagenpark Kleinpolderplein +++ Tot een kwart minder piekbelasting in netaansluiting dankzij slim gebruik van elektrische auto’s en hun batterijen +++ Opslag van duurzame energie +++ Minder investeringen in grotere netaansluiting vereist.

Technologie
·
Corporate

Radicaal nieuw: de BMW XM.

28.09.2022Persbericht

Top

Terwijl de festiviteiten rond het vijftigjarige bestaan voortgaan, lanceert BMW M GmbH zijn eerste geëlektrificeerde high-performance model: de BMW XM. De auto is voorzien van plug-in hybride aandrijving – met een M TwinPower Turbo V8 benzinemotor en een bijzonder krachtige elektromotor – die samen zorgen voor een ongekende rijdynamiek dankzij een systeemvermogen van 480 kW (653 pk).

G09
·
M-serie
·
XM

Vooruitgang en efficiëntie met extra variatie: aanvullende aandrijfsysteemvarianten en innovaties voor de nieuwe BMW 7 Serie.

28.09.2022Persbericht

De succesvolle lancering van de volledig elektrische BMW i7 wordt nu gevolgd door de komst van twee plug-in hybrides: de BMW 750e xDrive Sedan en de BMW M760e xDrive Sedan. Vanaf maart 2023 zijn deze modellen respectievelijk leverbaar met een vanafprijs voor de Nederlandse markt € 124.207,- en € 148.431,-. De BMW 740d xDrive Sedan is per direct leverbaar met een consumentadviesprijs vanaf € 130.978,-. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

G70
·
M-serie
·
M760e
·
7 Serie
·
750e
·
740d

BMW modelupdates met ingang najaar 2022.

28.09.2022Persbericht

Lancering van de volledig elektrische BMW iX1 - Twee plug-in hybride modellen en nog twee andere aandrijfvarianten van de compacte Sports Activity Vehicle (SAV) die nieuw zijn in het assortiment - Nieuwe instapmotor voor de BMW i4 en de BMW 2 Serie Active Tourer - Innovatiepakket voor de BMW 2 Serie Gran Coupé en de BMW 1 Serie - BMW M Laptimer nu als voertuigapp - Aanvullende functies voor de My BMW-app - Geoptimaliseerde bandenspanningsregeling - Digital ...

i20
·
U06
·
G26
·
F44
·
U11
·
F48
·
G08
·
1 Serie
·
BMW i
·
Active Tourer
·
Gran Coupé
·
BMW iX3
·
X1 xDrive25e
·
X1
·
2 Serie
·
BMW iX1
·
BMW i4

BMW lanceert FREUDE.FOREVER, een printmagazine dat nieuwsgierigheid en duurzaamheid opnieuw definieert.

21.09.2022Persbericht

Top

BMW richt zich op het toekomstgerichte klantensegment met redactionele inhoud van hoge kwaliteit. De hoofdverhalen belichten facetten van moderne, duurzame, luxe en technologische vooruitgang. Het verzamelmagazine van 140 pagina's, waarbij elk nummer wordt gedefinieerd door één thema, zal verkrijgbaar zijn bij krantenwinkels en geselecteerde locaties van 21 september. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Sales en Marketing
·
Corporate

BMW Group Sustainability through Innovation 2022.

19.09.2022Persmap

Top

BMW Group ziet innovatie als de sleutel tot voortdurende verhoging van het rijplezier dat zijn auto’s bieden en het bereiken van zijn ambitieuze duurzaamheidsdoelen – de toekomst van mobiliteit dus. Met ruim honderd jaar ervaring en hoogwaardige technologische expertise richt BMW Group zich op de ontwikkeling van aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen die in harmonie zijn met het milieu, de kwaliteit van leven en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Het leven zit vol kleur: de nieuwe MINI Multitone Edition viert diversiteit.

16.09.2022Persbericht

De nieuwe Multitone Edition van de MINI Cooper 3-Deurs – gelimiteerd leverbaar in Nederland tot 50 stuks – is vanbinnen en vanbuiten voorzien van talrijke details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze unieke Multitone-technologie was tot nu toe voorbehouden aan het dak.

MINI Clubman
·
MINI
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door

Revolutie in de auto-industrie: Onderdelen gemaakt van gerecyclede visnetten.

13.09.2022Persbericht

+++ Uniek recyclingproces creëert een gerecycled plastic materiaal uit oceaanafval +++ CO2-uitstoot wordt met 25 procent verminderd in vergelijking met conventioneel geproduceerde onderdelen +++ Oceaanplastic gebruikt om vloermatten te maken in de BMW iX en de BMW X1 +++ Tegen 2030 wil BMW Group thermoplasten van 40 procent gerecycled materiaal gebruiken in haar nieuwe voertuigen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Productie, Recycling
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen