Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles · Merken.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Nieuwe BMW 5 Serie wordt geïntroduceerd met het gamingplatform AirConsole.

26.05.2023Persbericht

Top

+++ BMW Group en AirConsole zorgen voor een unieke game-ervaring in de auto +++ AirConsole App wordt na introductie in de nieuwe BMW 5 Serie uitgerold naar andere modellen +++ BMW i5 met een unieke gaming-look gepresenteerd +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
BMW i
·
BMW i5
·
5 Serie
·
Infotainment, Bedieningsconcepten

De nieuwe BMW 5 Serie Sedan.

24.05.2023Persmap

Top

Dynamischer dan ooit, een veelvoud aan digitale innovaties en voor het eerst met volledig elektrische aandrijving – dat is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan. Als BMW i5 neemt de nieuwste generatie van de meest succesvolle zakensedan ter wereld de leiding op weg naar duurzame premium mobiliteit in het hogere middensegment.

G60
·
M-serie
·
BMW i
·
BMW i5
·
550e
·
5 Serie
·
i5 M60
·
Sedan

BMW presenteert modelupdates voor zomer 2023.

24.05.2023Persbericht

+++ Introductie van de derde volledig elektrische modelvariant van de nieuwe BMW 7 Serie, in Nederland verkrijgbaar vanaf €122.463 +++ Nieuwe 6-cillinder-in-lijn dieselmotoren voor de nieuwe BMW X5 en BMW X6 +++ Verder ontwikkeld BMW besturingssysteem 8.5 met QuickSelect nu beschikbaar voor meerdere modellen +++ Primeur van Plug & Charge en MAX RANGE-functies in de BMW i7 en BMW iX +++ M Sportpakket Pro voor de BMW X1 en BMW iX1 +++ Nieuwe bekledingen en ...

G70
·
G05
·
G06
·
U11
·
G26
·
U06
·
G42
·
Coupé
·
3 Serie
·
M-serie
·
BMW iX
·
BMW i
·
Active Tourer
·
X6
·
BMW i7
·
X1
·
M2

Wereldpremière in Port de Cannes: BMW en TYDE presenteren THE ICON.

17.05.2023Persbericht

+++ Officiële onthulling op het 76e filmfestival van Cannes +++ BMW onderstreept zijn leidende rol in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor emissievrije mobiliteit en vooruitstrevende luxe +++ Samenwerkingsproject van BMW en bootfabrikant TYDE met een ontwerpconcept van Designworks +++ Hoogspanningsbatterijen van BMW i lever krachtig elektrisch aandrijfsysteem +++ Soundtrack het werk van filmscorecomponist Hans Zimmer +++ Bijgaand het volledige, ...

Lifestyle Producten
·
Lifestyle

BMW Group met waterstofauto de weg op. De BMW iX5 Hydrogen pilot fleet is in Nederland. (inclusief foto’s BMW Vision Hydrogen event)

11.05.2023Persbericht

Top

Kilometers in de echte wereld leveren waardevolle kennis +++ Pilot fleet maakt weg vrij voor mogelijke serieproductie +++ Waterstof cruciaal in energietransitie +++ Alternatief voor lokaal emissievrije mobiliteit naast batterij-elektrische voertuigen +++ tanken in 3 à 4 minuten.

G05
·
iX5 Hydrogen
·
BMW iX5
·
Technologie
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Alternatieve Aandrijfsystemen, Mobiliteit van de Toekomst
·
Electrification

MINI onthult eerste details van de nieuwe generatie modellen.

10.05.2023Persbericht

MINI presenteert de eerste vier designelementen van de komende generatie volledig elektrische modellen. Het is een voorbode van MINI zijn nieuwe designtaal: Charismatic Simplicity. MINI licht bijvoorbeeld een tipje van de sluier over het nieuwe ronde OLED-display, het moderne stuur, de stoelen en de wielen van de nieuwe generatie. MINI laat zien dat traditionele merkwaarden uitstekend samengaan met geavanceerde technologie.

Design, Concepten en Studies
·
BMW Group Design
·
MINI Design

Een nieuwe rijervaring ondersteund door intelligente technologie: de BMW i5 in dynamische zomertests.

26.04.2023Persbericht

Nauwkeurige afstelling van alle onderstel- en rijhulpsystemen in het testcentrum van BMW Group in Miramas +++ Innovatief Vertical Dynamics Management verbetert de sportieve vaardigheden en het rijcomfort van de auto in gelijke mate +++ Nieuwe automatiseringsfunctie is een wereldprimeur: Highway Assistant maakt nu automatische rijstrookwisselingen mogelijk via oogbediening +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

G60
·
BMW i5
·
Sedan
·
5 Serie

BMW brengt de Bundesliga pilotapplicatie naar het BMW Theatre Screen.

25.04.2023Persbericht

+++ Hoogtepunt voor voetbalfans: Pilotapplicatie Bundesliga nu ook beschikbaar op het BMW Theatre Screen +++ De achterstoelen in de BMW 7 Serie zijn praktisch de stoelen op de eerste rij in het stadion +++ De beschikbaarheid van de pilotapplicatie op BMW Curved Display wordt uitgebreid naar andere modellen en markten +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Infotainment, Bedieningsconcepten
·
7 Serie

De nieuwe BMW i7 M70 xDrive.

17.04.2023Persbericht

BMW M GmbH introduceert een volledig elektrisch performance model als nieuwe topversie van de BMW 7 Serie. De BMW i7 M70 xDrive is het krachtigste volledig elektrische model van de hele BMW Group. Elektromotoren op de voor- en achteras, samen goed voor een systeemvermogen van 485 kW (660 pk)*, en een M specifiek onderstel zorgen ervoor dat de nieuwe BMW i7 M70 xDrive een perfecte combinatie biedt van elektrisch rijden en prestaties.

7 Serie
·
i7 M70
·
BMW i7

De BMW XM Label Red.

12.04.2023Persmap

Top

Een paar maanden na de productiestart van de BMW XM presenteert BMW M GmbH de absolute topversie van zijn eerste high-performance model met een geëlektrificeerde aandrijflijn. De BMW XM Label Red combineert het M HYBRID systeem met extra vermogen en specifieke designaccenten die zijn uitzonderlijke prestaties benadrukken.

G09
·
M-serie
·
XM

MINI presenteert SPIKE: de digitale avatar voor in de nieuwe modelfamilie.

11.04.2023Persbericht

SPIKE, de mascotte van het merk MINI, is opnieuw tot leven gebracht in de digitale wereld. Geïnspireerd door het uiterlijk van een Engelse Buldog,  begeleidt hij je door het ronde infotainment-systeem in het dashboard van de toekomstige MINI-modellenfamilie.

Technologie
·
Alternatieve Aandrijfsystemen, Mobiliteit van de Toekomst
·
Design, Concepten en Studies
·
Shanghai
·
MINI
·
Asia

BMW presenteert de iconische BMW Baby Racer in een nieuw, sportief ontwerp.

07.04.2023Persbericht

+++ BMW Baby Racer: de vierde generatie van dit iconische ontwerp brengt FREUDE naar onze jongste klanten +++ Een stille en duurzame metgezel dankzij fluisterwielen gemaakt van gerecycled materiaal en een ruime voorraad reserveonderdelen +++ Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en gemaakt in Beieren +++

Lifestyle Producten
·
Lifestyle

De nieuwe generatie MINI Countryman: volledig elektrisch en ‘Made in Germany’

05.04.2023Persbericht

De nieuwe MINI Countryman combineert een geëlektrificeerd Go-Kart gevoel met een minimale ecologische voetafdruk en zet het succesverhaal van het grootste MINI model voort. De start van de productie in november 2023 in de BMW Group Fabriek Leipzig is de eerste keer dat een MINI in Duitsland wordt geproduceerd.

MINI
·
MINI E
·
MINI Countryman
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen