Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles · Mensen.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter
 

Coert Jan Krietemeijer nieuwe Head of MINI Nederland.

31.03.2023Persbericht

Top

Coert Jan Krietemeijer wordt de nieuwe Head of MINI Nederland per 1 juni 2023. Dankzij deze benoeming treedt hij toe tot de directie van BMW Group Nederland. Hij vervangt Daniëlle Dieben die, onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Financiële Markten (AFM), per 1 juni haar carrière bij BMW Group zal voortzetten als Chief Commercial Officer B2C bij BMW Financial Services Nederland.

Corporate
·
Mensen
 

Walter Mertl benoemd tot nieuwe CFO van BMW AG.

09.03.2023Persbericht

Top

De Raad van Commissarissen van BMW AG heeft Walter Mertl (49) tijdens de vergadering van vandaag benoemd tot het nieuwe Lid van de Raad van Bestuur dat verantwoordelijk is voor Financiën. Hij neemt het stokje over van Nicolas Peter (60), die na de jaarlijkse algemene vergadering van 11 mei 2023 met pensioen gaat. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Managing Directors BMW Group
·
Mensen
 

Managementwijzigingen in het productienetwerk van BMW Group

01.12.2021Persbericht

Archief

+++ Hans-Peter Kemser benoemd tot fabrieksdirecteur voor geplande locatie in Debrecen, Hongarije +++ Petra Peterhänsel neemt het stokje over in Fabriek Leipzig +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
CV's
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Meer Mensen bij BMW Group
·
Productie, Recycling
·
Mensen
 

De Raad van Toezicht van BMW AG benoemt Frank Weber tot de Raad van Bestuur.

12.03.2020Persbericht

Top
Archief

Klaus Fröhlich treedt op 60-jarige leeftijd af als lid van de Raad van Bestuur +++ Frank Weber zal leiding geven aan de ontwikkelingsdivisie met ingang van juli 2020 +++ Reithofer: "Bekwame opvolger van Klaus Fröhlich" +++ Zipse: "Uitstekende toevoeging aan de Raad van Bestuur" +++ Bijgaand het Engelstalige persbericht.

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group
 

Daniëlle Dieben nieuwe Head of MINI Nederland.

04.12.2019Persbericht

Top
Archief

Daniëlle Dieben wordt de nieuwe Head of MINI Nederland per januari 2020. Ze treedt daarmee toe tot de directie van BMW Group Nederland. Eind oktober kondigden we al het vertrek van de huidige Head of MINI, Bart Verhoef, aan. Hij zal per januari 2020 zijn carrière bij BMW Group voortzetten als General Manager MINI voor België en Luxemburg.

Corporate
·
Mensen
 

De Raad van Toezicht van BMW AG heeft Ilka Horstmeier (50) en Milan Nedeljkovic (50) benoemd als nieuwe leden van de Raad van Bestuur.

25.09.2019Persbericht

Top
Archief

Ilka Horstmeier verantwoordelijk voor Human Resources Division +++ Milan Nedeljkovic verantwoordelijk voor Production Division +++ Reithofer: "Managers zijn de hoeksteen van ons succes" +++ Zipse: "Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken in de Raad van Bestuur "+++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Human Resources
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group
 

Oliver Zipse nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG.

18.07.2019Persbericht

Top
Archief

Oliver Zipse is per 16 augustus 2019 de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG. Dat heeft de Raad van Toezicht besloten tijdens een bijeenkomst in Spartanburg, South Carolina. Zipse volgt Harald Krüger op, die de voorzitter van de Raad van Toezicht begin juli liet weten zich niet beschikbaar te stellen voor een tweede ambtstermijn.

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group
 

Toekomstbestendige structuren: BMW Group reorganiseert divisies Raad van Bestuur.

15.03.2019Persbericht

Top
Archief

BMW, MINI en Rolls-Royce onderdeel van één enkele divisie, aangestuurd door Pieter Nota +++ Schwarzenbauer bevordert transformatie naar e-mobiliteit +++ BMW Motorrad onderdeel van ontwikkelingsdivisie +++ Krüger: ‘Duidelijk signaal voor toekomstbestendige structuren’.

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group
 

Nieuw leiderschap voor BMW Group ontwikkelingsafdeling Rij-assistentiesystemen en Autonoom Rijden.

07.12.2018Persbericht

Top
Archief

Op 1 januari 2019 neemt Alejandro Vukotich het roer over als Senior Vice President Driver Assistance en Autonomous Driving Development van de BMW Group. Hij vervangt daarmee Elmar Frickenstein, die sinds de oprichting in mei 2016 de leiding heeft over de afdeling.

Corporate
·
Human Resources
·
Technologie
·
Automated Driving
·
Bestuurdersassistentiesystemen
·
Mensen
·
Meer Mensen bij BMW Group
 

Stefanie Wurst nieuwe Managing Director BMW Group Nederland.

27.07.2018Persbericht

Top
Archief

Stefanie Wurst is benoemd tot Managing Director BMW Group Nederland. Ze begint per 1 september 2018 in haar nieuwe functie. Wurst volgt Neil Fiorentinos op die is benoemd tot President BMW Group Region Central & Southeastern Europe.

Mensen
·
Corporate
 

Vincent Priem nieuwe Algemeen Directeur BMW Retail Nederland bv.

06.02.2018Persbericht

Top
Archief

Vincent Priem wordt per 12 februari de nieuwe Algemeen Directeur BMW Retail Nederland bv. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en Aftersales bij de dochterondernemingen van BMW Group Nederland: BMW Amsterdam bv, BMW Den Haag bv, MINI Amsterdam en MINI Den Haag.

Corporate
·
Mensen
 

Board of Management changes at BMW AG.

20.07.2017Persbericht

Top
Archief

Ian Robertson to retire in 2018 --- Pieter Nota to assume responsibility for Sales and Brand BMW

Corporate
·
Mensen
·
Sales en Marketing
·
Sales Worldwide
·
Managing Directors BMW Group
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen