Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles · Mensen.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Daniëlle Dieben nieuwe Head of MINI Nederland.

04.12.2019Persbericht

Top

Daniëlle Dieben wordt de nieuwe Head of MINI Nederland per januari 2020. Ze treedt daarmee toe tot de directie van BMW Group Nederland. Eind oktober kondigden we al het vertrek van de huidige Head of MINI, Bart Verhoef, aan. Hij zal per januari 2020 zijn carrière bij BMW Group voortzetten als General Manager MINI voor België en Luxemburg.

Corporate
·
Mensen

De Raad van Toezicht van BMW AG heeft Ilka Horstmeier (50) en Milan Nedeljkovic (50) benoemd als nieuwe leden van de Raad van Bestuur.

25.09.2019Persbericht

Top

Ilka Horstmeier verantwoordelijk voor Human Resources Division +++ Milan Nedeljkovic verantwoordelijk voor Production Division +++ Reithofer: "Managers zijn de hoeksteen van ons succes" +++ Zipse: "Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken in de Raad van Bestuur "+++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Human Resources
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group

Oliver Zipse nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG.

18.07.2019Persbericht

Top

Oliver Zipse is per 16 augustus 2019 de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG. Dat heeft de Raad van Toezicht besloten tijdens een bijeenkomst in Spartanburg, South Carolina. Zipse volgt Harald Krüger op, die de voorzitter van de Raad van Toezicht begin juli liet weten zich niet beschikbaar te stellen voor een tweede ambtstermijn.

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group

Toekomstbestendige structuren: BMW Group reorganiseert divisies Raad van Bestuur.

15.03.2019Persbericht

Top

BMW, MINI en Rolls-Royce onderdeel van één enkele divisie, aangestuurd door Pieter Nota +++ Schwarzenbauer bevordert transformatie naar e-mobiliteit +++ BMW Motorrad onderdeel van ontwikkelingsdivisie +++ Krüger: ‘Duidelijk signaal voor toekomstbestendige structuren’.

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group

Nieuw leiderschap voor BMW Group ontwikkelingsafdeling Rij-assistentiesystemen en Autonoom Rijden.

07.12.2018Persbericht

Top
Archief

Op 1 januari 2019 neemt Alejandro Vukotich het roer over als Senior Vice President Driver Assistance en Autonomous Driving Development van de BMW Group. Hij vervangt daarmee Elmar Frickenstein, die sinds de oprichting in mei 2016 de leiding heeft over de afdeling.

Corporate
·
Human Resources
·
Technologie
·
Autonomous Driving
·
Bestuurdersassistentiesystemen
·
Mensen
·
Meer Mensen bij BMW Group

Strategische herindeling van BMW Group Design. Oliver Heilmer nieuwe Head of Design MINI.

01.06.2017Persbericht

Top
Archief

Oliver Heilmer (42) wordt per 1 september 2017 aangesteld als de nieuwe Head of Design MINI. Momenteel is hij president van Designworks, een dochtermaatschappij van BMW Group met designstudio’s in Californië, München en Shanghai. Heilmer levert al 17 jaar een bijdrage aan BMW Group Design en was tot 2016 verantwoordelijk voor het interieurdesign van BMW.

Corporate
·
Human Resources
·
BMW Group Design
·
Mensen
·
Meer Mensen bij BMW Group

Nieuwe Head of MINI en Head of BMW Motorrad aangesteld bij BMW Group Nederland.

23.12.2016Persbericht

Top
Archief

BMW Group Nederland voert een aantal wijzigingen door binnen de directie. Per 1 december 2016 is Bart Verhoef de nieuwe ‘Head of MINI’ in Nederland. Hij heeft deze functie overgenomen van Christiaan Dols. Bij BMW Motorrad neemt Tom Crooijmans op 1 februari 2017 de functie van ‘Head of BMW Motorrad’ over van Edgar Kleinbergen, die op die datum in dienst treedt als ‘Head of BMW Motorrad’ bij BMW Group South Africa.

Mensen

De huidige status van autonoom rijden bij BMW Group. Ontwikkelingen, uitdagingen en strategie.

29.04.2016Persmap

Top
Archief

Tijdens een persbijeenkomst bij BMW Amsterdam in de ochtend van 14 april presenteerde BMW Group haar visie op autonoom rijden. BMW-ontwikkelingsingenieurs Werner Huber en Armin Gräter lieten zien waar BMW Group momenteel staat op het gebied van autonoom rijden en waar de uitdagingen liggen, zowel op technologisch als politiek vlak.

Corporate
·
Corporate Events
·
BMW
·
Brands
·
BMW i
·
Technologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, Bedieningsconcepten
·
Bestuurdersassistentiesystemen
·
Veiligheid

BMW wint Customer Centric DNA Award. Nederlandse consumenten vinden BMW het meest klantgerichte automerk.

19.04.2016Persbericht

Top
Archief

Wanneer is een klant tevreden? Het is een vraag die BMW dagelijks bezighoudt. Intern wordt zorgvuldig gedocumenteerd wat klanten vinden van de volledige BMW-beleving. Van de oriëntatie in de showroom, het verkoopproces en de aflevering tot de ervaringen met de werkplaats tijdens onderhoud. Het doel is duidelijk: een uiterst tevreden klant.

Corporate
·
Mensen
·
Meer Mensen bij BMW Group
·
Brands
·
BMW
·
Bedrijfsawards

Adrian van Hooydonk wint Global Innovation Award 2014.

29.04.2015Persbericht

Archief

Eerste uitreiking van prijs voor Outstanding Design and Technology. In het juryrapport wordt Van Hooydonk geroemd om zijn innovatieve leiderschap, dat heeft geleid tot het wereldwijde succes van de BMW Group en al haar merken.

Technologie
·
Corporate
·
Bedrijfsawards
·
BMW
·
Brands
·
MINI
·
BMW Motorrad
·
Mensen
·
Corporate Affairs
·
Meer Mensen bij BMW Group

BMW Group takes steps to initiate a generational change at the head of the Board of Management and Supervisory Board

09.12.2014Persbericht

Top
Archief

Harald Krüger to become Chairman of the Board of Management in May 2015 +++ Dr. Norbert Reithofer proposed to succeed as Chairman of the Supervisory Board +++ Prof. Joachim Milberg to take leading role in the BMW Group's worldwide CSR activities and charitable foundations +++ Klaus Fröhlich appointed to Board of Management with responsibility for Development +++

Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Mensen
·
Managing Directors BMW Group

Vernieuwing binnen directie BMW Group Nederland.

04.06.2013Persbericht

Archief

München/Rijswijk. BMW Group Nederland voert per 1 juli a.s. een aantal wijzigingen door in het directieteam. Chris Collet is benoemd tot Directeur Verkoop, Marcel Buining tot nieuwe Directeur MINI en Erick Oberink treedt toe tot de directie in de nieuwe functie van Directeur Sales Channel Development. Arie Ruitenbeek zal zijn carrière voortzetten binnen de BMW dealerorganisatie.

Mensen
·
Corporate
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

PRESS CONFERENCE

Munich, 03.March - 08:15 CET.
Here you will see the live webcast of the digital BMW Group press conference.

Open Streaming Page

PressClub Information.

E-MAIL NOTIFICATION.

edit news settings

Please login and update your e-mail newsletter set up and the fields of interest. You can receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily collection.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen