Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles · Corporate.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

BMW Group start met de productie van de BMW iX5 Hydrogen in kleine series

02.12.2022Persbericht

Top

+++ Productie van de kleine serie BMW iX5 Hydrogen in de testfabriek van het onderzoeks- en innovatiecentrum in München +++ Testvloot wordt vanaf voorjaar 2023 wereldwijd in gebruik genomen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Alternatieve Aandrijfsystemen, Mobiliteit van de Toekomst
·
Electrification
·
Productie, Recycling

BMW Group investeert in een nieuw proces voor koperwinning.

01.12.2022Persbericht

+++ Investering in de Amerikaanse start-up Jetti Resources +++ Efficiëntere en hulpbronnenbesparende winning van grondstoffen +++ 40% CO2-reductie door gebruik van mijnafval +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Copper
·
raw materials
·
CO2 emissions
·
Jetti Resources
·
Startup
·
BMW i Ventures
·
Investment
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Electrification

Een week vol aanbiedingen voor digitale diensten bij BMW en voor het eerst bij MINI tijdens de ConnectedDrive Week 2022.

21.11.2022Persbericht

+++ Campagne loopt van 23 november tot en met 30 november 2022 +++ Voor het eerst neemt MINI ook deel aan de campagne +++ In Nederland 20% voordeel op alle digitale diensten in de BMW ConnectedDrive Store en MINI Connected Store +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Sales & Marketing
·
Internet, E-Business
·
Corporate

BMW Group bemachtigt CO2-gereduceerd staal voor wereldwijd productienetwerk.

15.11.2022Persbericht

+++ Nieuwe overeenkomsten in de VS en China +++ Lagere CO2-uitstoot voor meer dan een derde van het wereldwijde aankoopvolume van staal +++ Focus op innovatieve technologieën, hernieuwbare energie en circulaire economie +++

circular economy
·
Hydrogen
·
H2 Green Steel
·
green power
·
Steel
·
Steel Dynamics
·
HBIS Group
·
Salzgitter AG
·
Big River Steel
·
Purchasing

De start van de productie van BMW iX1* in Regensburg verhoogt het tempo.

11.11.2022Persbericht

Top

+++ Zoals beloofd: volledig elektrische modellen uit alle Duitse fabrieken +++ Korte afstanden in de logistiek: hoogspanningsbatterij voor BMW iX1* komt ook uit Regensburg +++ Meer dan 3.300 werknemers werken in de productie van elektrische componenten van BMW Group +++ Tegen 2024 zal een op de drie BMW's van Beierse fabrieken elektrisch zijn +++ Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.

U11
·
Regensburg
·
Technologie
·
BMW i
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Duurzaamheid
·
BMW iX1
·
Productie, Recycling
·
Electrification

BMW iX Flow opgenomen in TIME’s lijst van beste uitvindingen 2022.

10.11.2022Persbericht

+++ Carrosserie met echte kleurverandering dankzij elektroforetische technologie opgenomen in TIME's List of Best Inventions 2022 +++ Potentieel voor toekomstige interieur- en exterieurtoepassingen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Bedrijfsawards
·
Technologie
·
Corporate

BMW Group blijft op koers voor succes in transformatie

03.11.2022Persbericht

Top

Zipse: "Overtuigende producten zijn het beste antwoord op een uitdagende omgeving +++ Intensivering van elektromobiliteit resulteert in hogere CO2-reductie +++ EBT van BMW Group op €20,3 miljard na negen maanden - EBT-marge van 19,6% +++ EBIT-marge in Q3 in lijn met doelstelling van 8,9% (exclusief BBA-gerelateerde consolidatie-effecten: 10,1%) +++ Automotive free cash flow van €9,9 miljard year-to-date +++ Richtlijnen voor het hele jaar bevestigd +++ ...

Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Corporate
·
Corporate Events

BMW Group gaat acht nieuwe productielijnen voor e-componenten opzetten in Fabriek Leipzig

20.10.2022Persbericht

+++ Complete procesketen voor de productie van hoogspanningsbatterijen in Fabriek Leipzig +++ Vijf celcoatinglijnen, een aanvullende modulelijn en twee hoogspanningsbatterijlijnen tegen 2024 +++ Productie van e-componenten voor de aanstaande volledig elektrische MINI Countryman gemaakt in Leipzig +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Productie, Recycling
·
Electrification

BMW Group Fabriek Leipzig test flexibele branders met waterstofcapaciteit in de spuiterij

20.10.2022Persbericht

Top

+++ BMW Group Fabriek Leipzig gaat brandstofflexibele waterstofbranders gebruiken in de spuiterij +++ Nedeljković, Bestuurslid voor Productie: „Technologische doorbraak onderstreept onze innovatiekracht” +++ Waterstofenergie ook in de fabrieks- en transportlogistiek +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Milieu
·
Technologie
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Logistics
·
Duurzaamheid
·
Productie, Recycling

BMW Group verdubbelt verkoop van volledig elektrische voertuigen.

10.10.2022Persbericht

Top

De BMW Group verkocht in totaal 128.196 volledig elektrische BMW en MINI modellen in de eerste negen maanden van 2022 — meer dan het dubbele ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (+114,8%). Daarmee heeft BMW Group de sterke interesse in het volledig elektrische portfolio weten om te zetten in robuuste groei. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Sales en Marketing
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Sales Worldwide
·
Corporate

Rotterdam onttrekt stroom uit elektrische auto’s in zoektocht naar vermogen.

29.09.2022Persbericht

Top

Gezamenlijke V2x-pilot van BMW, gemeente Rotterdam en TotalEnergies Marketing Nederland +++ Laden én terugleveren van elektriciteit op wagenpark Kleinpolderplein +++ Tot een kwart minder piekbelasting in netaansluiting dankzij slim gebruik van elektrische auto’s en hun batterijen +++ Opslag van duurzame energie +++ Minder investeringen in grotere netaansluiting vereist.

Technologie
·
Corporate

BMW lanceert FREUDE.FOREVER, een printmagazine dat nieuwsgierigheid en duurzaamheid opnieuw definieert.

21.09.2022Persbericht

Top

BMW richt zich op het toekomstgerichte klantensegment met redactionele inhoud van hoge kwaliteit. De hoofdverhalen belichten facetten van moderne, duurzame, luxe en technologische vooruitgang. Het verzamelmagazine van 140 pagina's, waarbij elk nummer wordt gedefinieerd door één thema, zal verkrijgbaar zijn bij krantenwinkels en geselecteerde locaties van 21 september. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Sales en Marketing
·
Corporate

BMW Group Sustainability through Innovation 2022.

19.09.2022Persmap

Top

BMW Group ziet innovatie als de sleutel tot voortdurende verhoging van het rijplezier dat zijn auto’s bieden en het bereiken van zijn ambitieuze duurzaamheidsdoelen – de toekomst van mobiliteit dus. Met ruim honderd jaar ervaring en hoogwaardige technologische expertise richt BMW Group zich op de ontwikkeling van aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen die in harmonie zijn met het milieu, de kwaliteit van leven en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Revolutie in de auto-industrie: Onderdelen gemaakt van gerecyclede visnetten.

13.09.2022Persbericht

+++ Uniek recyclingproces creëert een gerecycled plastic materiaal uit oceaanafval +++ CO2-uitstoot wordt met 25 procent verminderd in vergelijking met conventioneel geproduceerde onderdelen +++ Oceaanplastic gebruikt om vloermatten te maken in de BMW iX en de BMW X1 +++ Tegen 2030 wil BMW Group thermoplasten van 40 procent gerecycled materiaal gebruiken in haar nieuwe voertuigen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Productie, Recycling

BMW Group past duurzame verpakkingen toe in haar logistiek

11.08.2022Persbericht

+++ Toename van het aandeel gerecyclede materialen in verpakkingen +++ Nikolaides, Hoofd Logistiek: „We maken gebruik van verschillende opties om koolstofemissies en grondstoffen te besparen.” +++ Andere pilotprojecten zullen volgen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Logistics
·
Duurzaamheid
·
Productie, Recycling
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen