Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles · Corporate.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Emissievrije stadscentra: BMW eDrive Zones zijn nu beschikbaar in 138 Europese steden.

25.11.2021Persbericht

Top

+++ Innovatieve eDrive Zones voor lokaal emissievrij rijden beschikbaar in 20 nieuwe steden +++ in 3 maanden tijd zijn ongeveer drie miljoen kilometer elektrisch gereden in plaats van op fossiele brandstof +++ Plug-in hybrides zinvol voor veel allerdaagse klantrijprofielen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

G20
·
G30
·
G11 LCI
·
G12 LCI
·
G05
·
G01
·
3 Serie
·
Milieu
·
320e
·
520e
·
Technologie
·
X3
·
745e
·
BMW ConnectedDrive
·
330e
·
5 Serie

BMW Group verhoogt prestaties met aanzienlijk hogere winst.

03.11.2021Persbericht

Top

Autosegment boekt vrije kasstroom van € 6,3 miljard in negen maanden +++ EBIT-marge van het segment bedraagt 11,3% in negen maanden +++ BMW-merk vergroot marktaandeel in negen maanden in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika +++ Afleveringen elektrische voertuigen stijgen met 121,4% in negen maanden +++ Bevestiging van hogere vooruitzichten voor het volledige jaar 2021 +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Corporate
·
Corporate Events

BMW Group Fabriek Leipzig lanceert serieproductie van tweede generatie BMW 2 Serie Active Tourer

02.11.2021Persbericht

+++ Naadloze integratie in het productieproces +++ BMW Group borduurt voor op expertise van Plant Leipzig +++ Dynamische styling, opnieuw ontworpen interieur, state-of-the-art connectiviteit +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

BMW 2er Active Tourer
·
Production Start
·
Leipzig
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Production
·
2 Serie

BMW Group Plant München gaat volledig elektrisch.

22.10.2021Persbericht

Top

+++ Fabriek München lanceert productie van de volledig elektrische BMW i4 +++ Minstens de helft van alle auto's uit de fabriek in München zijn elektrisch in 2023 +++ Project voor emissievrije transportlogistiek in eigen fabriek komt op gang +++ Nedeljković: "BMW i4 is een mijlpaal op weg naar elektrische mobiliteit." Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Het vangen van wind- en waterkracht uit de poolcirkel: BMW Group plant staal in te kopen geproduceerd met groene stroom en waterstof uit Noord-Zweden.

20.10.2021Persbericht

Top

+++ Overeenkomst met Zweedse startup H2 Green Steel: eerste leveringen voor Neue Klasse vanaf 2025 +++ Tot 95% reductie van CO2-uitstoot in vergelijking met conventionele methoden +++ Levering aan BMW Group fabrieken in Europa +++ Circulaire economie: Plaatwerkresten van BMW Group-fabrieken worden gerecycled en hergebruikt +++ Wendt: "Essentiële bijdrage aan ons doel om de CO2-uitstoot in onze staalketen tegen 2030 met ongeveer twee miljoen ton te ...

H2 Green Steel
·
Steel
·
battery cell
·
green power
·
CO2 emissions
·
Hydrogen
·
supplier network
·
supply chain
·
Neue Klasse
·
closed-loop material cycle
 
BMW i4 eDrive40: NEFZ [ ]; WLTP (combined): power consumption: 19.1-16.1 kWh/100km; CO2 emissions: 0 g/km; range: 493-590 km
 
Media Set  

De weg vrijmaken voor duurzame mobiliteit: bp, BMW Group en Daimler Mobility kondigen succesvolle afronding van de transactie aan die bp derde aandeelhouder van Digital Charging Solutions GmbH (DCS) maakt

14.10.2021Persbericht

bp is de derde aandeelhouder geworden van Digital Charging Solutions GmbH (DCS) na de succesvolle afronding van de M&A-transactie. bp kreeg een belang van 33,3% als onderdeel van een kapitaalverhoging. BMW Group en Daimler Mobility AG blijven aandeelhouders met elk een belang van 33,3%. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht

Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Corporate
 
BMW iX xDrive50: Combined power consumption: 23.0 - 19.8 kWh/100km WLTP; CO2 emissions combined: 0 g/km. BMW iX xDrive40: Combined power consumption: 22.5 - 19.4 kWh/100km WLTP; CO2 emissions combined: 0 g/km. BMW iX3: Combined power consumption: 18.9 – 18.5 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km. BMW i3: Combined power consumption: 13.1 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km. BMW i4 eDrive40: Combined power consumption: 19.1 - 16.1 kWh/100km WLTP; CO2 emissions combined: 0 g/km.
 
Media Set  

BMW Group boekt tot en met september een aanzienlijke omzetgroei. Het elektro-offensief van de groep wordt consequent vooruit gedreven, de verkoop van volledig elektrische voertuigen meer dan verdubbeld

07.10.2021Persbericht

Top

BMW Group leverde 1.932.236 BMW, MINI en Rolls-Royce voertuigen aan klanten in het jaar tot eind september - een aanzienlijke stijging van de verkoop van +17,9 procent jaar-op-jaar. Alle merken rapporteerden omzetgroei in alle regio's van de wereld. Het bedrijf bouwde voort op zijn sterke concurrentiepositie in belangrijke kernmarkten zoals de VS, Europa en China. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Sales en Marketing
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Sales Worldwide
·
Corporate

Duurzaam geproduceerd en hoge individualisatie: een kleine serie van de BMW M4 krijgt vorm met behulp van nieuwe verf proces

01.10.2021Persbericht

+++ BMW Group Plant Dingolfing test nieuw verfproces +++ Oversprayvrije verftoepassing opent een breed scala aan mogelijkheden voor maatwerk +++ Unieke combinatie van voordelen voor de klant en duurzaamheid +++ Technologie verhoogt zowel hulpbronnen- als energie-efficiëntie ++ + Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

G82
·
Milieu
·
Technologie
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Duurzaamheid
·
Productie, Recycling
·
Coupé
·
M-serie
·
M4

De BMW Group benadrukt haar consequente focus op duurzaamheid op de IAA Mobility 2021: Strengere CO2-doelstellingen gaan hand in hand met concrete maatregelen en concepten voor implementatie

06.09.2021Persbericht

Top

BMW Group zet circulaire economie en duurzame stedelijke mobiliteit centraal in haar aanwezigheid op de IAA Mobility 2021. Op de autobeurs toont het bedrijf consequent haar duurzaamheids- en CO2-doelstellingen, en haar concrete maatregelen en concepten om deze doelstellingen te bereiken. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

i20
·
G26
·
Exposities, Autoshows
·
BMW iX
·
BMW i
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Design, Concepten en Studies
·
Design, Concepten en Studies
·
Europe
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Lifestyle Producten

De BMW i Vision AMBY.

06.09.2021Persmap

Top

Met de BMW i Vision AMBY presenteert BMW de eerste, high-speed pedelec voor stedelijke gebieden. Aan de buitenzijde oogt de i Vision AMBY als een e-bike, maar onderhuids biedt de AMBY tal van mogelijkheden voor snel en comfortabel stadsvervoer. De i Vision AMBY is één van vijf concepten die BMW Group presenteert tijdens de IAA Mobility, en staat model voor een nieuwe visie op individuele mobiliteit in stedelijke gebieden.

BMW i
·
BMW Group Design
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Design, Concepten en Studies
My.PressClub Inloggen

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen