Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles · Erfgoed.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024.

09.04.2024Persbericht

Concorso d'Eleganza Villa d'Este bestaat uit acht voertuigcategorieën +++ BMW Group viert voertuigpremières, variërend van een sportieve unieke auto met een maritieme twist tot rock 'n' roll op twee wielen +++ De gastenlijst bevat Julie Mehretu en de 20e BMW Art Car +++ "Public Day - Il festival", compleet met de voertuigenparade, zal plaatsvinden op 26 mei op het terrein van Villa Erba +++ Een gelegenheid om de aantrekkingskracht van mobiliteit in al haar ...

Vintage, Heritage Events
·
Erfgoed
 

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023

17.03.2023Persbericht

Archief

Concorso d'Eleganza Villa d'Este telt acht voertuigcategorieën +++ De publieksdagen op het terrein van Villa Erba geven een festivalgevoel +++ BMW Group viert de première van een elegante sportieve one-off +++ De aanwezigheid van BMW Group kent verschillende facetten +++ Amici & Automobili - Wheels & Weisswürscht zorgt voor een Beiers tintje aan de gelegenheid +++ BMW Group Classic houdt toezicht op de delicate evolutie van het prestigieuze concours ...

Vintage, Heritage Events
·
Erfgoed
·
BMW erfgoed
 

50 jaar BMW M: Het BMW Museum viert dit jubileum met een unieke tentoonstelling van mijlpalen en successen.

26.05.2022Persbericht

Archief

Opening op de dag dat BMW M GmbH werd opgericht +++ Nieuw spectaculair circuit leidt de bezoekers door acht verschillende kamers langs 26 speciale voertuigen +++ BMW M technologie en racegeschiedenis van dichtbij - ervaar het tot het einde van het jaar. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Erfgoed
·
BMW erfgoed
·
Fabrieken, faciliteiten
·
BMW Museum
 

BMW versterkt officiële virtuele autosportcompetities op online platform KNAF Digital.

07.01.2022Persmap

Archief

KNAF Digital biedt iedereen de gelegenheid deel te nemen aan gereguleerde virtuele races en rally’s. Daarmee zorgt dit online platform voor de allerlaagste instapdrempel richting georganiseerde autosport. BMW Group Nederland stapt in als cupsponsor bij de twee competities die deze winter worden gehouden op KNAF Digital, dat is opgezet door de KNAF en gaming agency eMense met steun van NOC*NSF.

More BMW Motorsport
·
Technologie
·
BMW M Motorsport
·
Erfgoed
 

Eerste BMW Motorrad Heritage showroom in Nederland.

17.09.2020Persmap

Top
Archief

BMW Motorrad dealer Simako-BDM in Elst heeft als eerste in Nederland een Heritage showroom. De complete R nineT line-up en de nieuwe oppermachtige R 18 staan hier in een passend decor, samen met zeer uitgebreide presentaties van Heritage accessoires en kleding.

Erfgoed
·
BMW erfgoed
 

BMW Motorrad Heritage Collection 2020.

28.09.2019Persmap

Top
Archief

BMW Motorrad breidt zijn betrokkenheid in het Heritage-segment uit en brengt voor het eerst zijn eigen Ride & Style-collectie op de markt. De BMW Motorrad Heritage Collection 2020 biedt een breed scala aan nieuwe items, van leren jassen tot denim outfits, evenals motorhandschoenen en karakteristieke laarzen. Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.

Rijdersuitrusting
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style
·
Erfgoed
 

BMW toont klassieke racegenen van de nieuwe BMW 3 Serie en Z4 op circuit van Zandvoort.

30.08.2019Persbericht

Top
Archief

Tijdens de achtste editie van de Historic Grand Prix Zandvoort (6 t/m 8 sept) kan het publiek in de unieke BMW Motorsport Paddock live genieten van legendarische autosporthistorie. Voor dit bijzondere pop-up museum heeft BMW Nederland een prachtige collectie beroemde BMW racewagens verzameld. Tijdens de HGP kan iedereen in de BMW Motorsport Paddock deze iconische auto’s van dichtbij bewonderen. Bovendien komen elke dag vier van deze racewagens in actie.

Erfgoed
·
BMW erfgoed
·
More BMW Motorsport
·
BMW M Motorsport
 

103 jaar BMW Group, 100 jaar records en overwinningen.

01.03.2019Persbericht

Top
Archief

Moed, onafhankelijkheid, concurreren met de besten, terwijl nieuwe paden worden bewandeld – dit zijn de kenmerken van BMW Group sinds 7 maart 1916. Vandaag kijkt BMW Group Classic terug op een reeks evenementen, recordprestaties en innovaties: van het wereldrecord in 1919 en het debuut van MINI 60 jaar geleden tot de uitvinding van de moderne SUV met de X5 in 1999. Vele andere zullen volgen in de loop van 2019. Bijgaand het Engelstalige persbericht.

Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Erfgoed
·
BMW erfgoed
·
Corporate erfgoed
·
MINI erfgoed
 

BMW laat rijke Le Mans-historie herleven op Zandvoort.

08.08.2018Persbericht

Top
Archief

Voor de zevende editie van de Historic Grand Prix brengt BMW Group Nederland drie bijzondere Le Mans racers bijeen op het circuit van Zandvoort. Met de sfeervolle BMW Motorsport Paddock creëert BMW Group Nederland wederom een uniek pop-up museum in het Zandvoortse rennerskwartier. Tijdens de driedaagse Historic Grand Prix kunnen bezoekers hier hun hart ophalen aan maar liefst drie kopstukken uit de rijke historie van BMW in de 24 uur van Le Mans.

Erfgoed
·
Vintage, Heritage Events
·
BMW erfgoed
·
More BMW Motorsport
·
BMW M Motorsport
 

Persconferentie BMW Group Nederland. Actuele prestaties en een blik op de toekomst.

02.11.2016Persmap

Top
Archief

Op 1 november 2016 belegde BMW Group Nederland een persconferentie die in het teken stond van het eeuwfeest van BMW Group. De presentaties belichtten actuele prestaties van BMW, BMW i en MINI in Nederland, een blik op de toekomst en de presentatie van de nieuwe BMW 5 Serie en MINI Countryman.

Motorsport Events
·
Eeuwfeest
·
Vision voertuigen
·
Brands
·
Corporate
·
Technologie
·
Erfgoed
 

Historic Grand Prix Zandvoort viert dubbel BMW-feest. 100-jarig bestaan BMW Group en 50 jaar BMW 2002

15.08.2016Persmap

Top
Archief

BMW Group viert in 2016 haar 100-jarig bestaan, maar daarnaast is het ook 50 jaar geleden dat de BMW 02 Serie werd geïntroduceerd. Dit feit wordt tijdens de Historic Grand Prix Zandvoort (2, 3 en 4 september) gevierd met een bijzondere race: de ‘BMW Centenary Trophy: BMW 2002 meets BMW 3.0 CSL’.

Eeuwfeest
·
Erfgoed
·
BMW
·
Brands
·
Design, Concepten en Studies
 

Elvis’ BMW 507 leeft voort: Comeback op het Concours d’Elegance in Pebble Beach.

05.08.2016Persbericht

Top
Archief
Update

Deze BMW 507 was van Elvis Presley, ‘the King of Rock-'n-roll’ toen hij zijn dienstplicht vervulde in Duitsland. Sindsdien is de auto bijna vijftig jaar als verloren beschouwd, totdat hij twee jaar geleden werd gevonden en aan een ingrijpende restauratie werd onderworpen. BMW Group Classic toont de klassieke roadster op 18 augustus 2016 voor het eerst aan het publiek op het Concours d’Élégance in Pebble Beach, Californië.

Erfgoed
·
Corporate erfgoed
·
BMW erfgoed
·
Vintage, Heritage Events

BMW 2002 Hommage. 50 jaar 'pure driving pleasure'.

25.05.2016Persbericht

Archief

De BMW Group heeft dit jaar wederom een heel speciale auto gemaakt voor het Concorso d'Eleganza Villa d'Este om hulde te brengen aan één van de belangrijkste modellen in haar geschiedenis. De BMW 2002 Hommage viert in de eerste plaats de buitengewone techniek achter de BMW 2002 turbo en verbeeldt deze in een ontwerpstudie voor dit moment.

Erfgoed
·
Heritage
·
Vintage, Heritage Events
·
BMW
·
Design, Concepten en Studies
 

Traditie als inspiratie. Hommage Cars van BMW Group voor het eerst samen tijdens Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016

23.05.2016Persbericht

Archief

Onder het motto van BMW’s eeuwfeest – “The Next 100 Years” – bracht BMW voor het eerst de volledige serie Hommage-modellen van de afgelopen jaren bijeen. Ze waren te zien in de speciale expositie getiteld “Hommage- en conceptauto’s” in de Padiglione Centrale van Villa Erba, samen met de modellen waarop ze zijn geïnspireerd.

Erfgoed
·
BMW
·
Design, Concepten en Studies
·
MINI
·
Heritage
·
Vintage, Heritage Events
·
BMW Motorrad
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Related Videos.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen