Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

De nieuwe MINI Paceman nu met 20% bijtelling.

MINI heeft de Paceman op een aantal punten gewijzigd. Zijn aangescherpte exterieurdesign versterkt de unieke positie van de Sports Activity Coupé. MINI heeft ook goed nieuws voor (zakelijke) rijders die veel waarde hechten aan stijl, toonaangevende rijeigenschappen en “being different”. De MINI Paceman Cooper D is namelijk de eerste Paceman die dankzij de lage CO2-uitstoot van 111 g/km voldoet aan de eisen voor gereduceerde bijtelling van 20 procent.

MINI Paceman
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~1,42 MB)
  
Photos(45x, ~328,01 MB)

München/Rijswijk. MINI heeft na de Countryman nu ook zijn dynamische broertje Paceman op een aantal punten gewijzigd. Zijn aangescherpte exterieurdesign met subtiele details versterken de unieke positie van de Sports Activity Coupé. MINI heeft ook goed nieuws voor (zakelijke) rijders die veel waarde hechten aan stijl, toonaangevende rijeigenschappen en “being different”. De MINI Paceman Cooper D is namelijk de eerste Paceman die dankzij de lage CO2-uitstoot van 111 g/km voldoet aan de eisen voor gereduceerde bijtelling van 20 procent. Hiermee is de MINI Cooper D Paceman de spannendste auto met 20% bijtelling. Het complete gamma van de nieuwe MINI Paceman is vanaf juli te bewonderen bij de Nederlandse MINI dealers.

De ‘lichaamshouding’ van de nieuwe MINI Paceman zegt alles over het karakter van de unieke Sports Activity Coupé. De nieuwe exterieurdetails, de horizontale lijnen en de nieuwe lichtmetalen wielen accentueren het typerende MINI design. Je kunt bovendien kiezen voor contrasterende kleurencombinaties, Piano Black sierlijsten rond de lichtunits en de nieuwe metallic lakkleuren Jungle Green en Midnight Grey.

Kartachtig rijgedrag en lager verbruik.
De nieuwe generatie MINI Paceman maakt ook van binnen de verwachtingen waar. In het expressief vormgegeven interieur is het nu nóg stiller dankzij de verbeterde geluidsisolatie. Het oog wordt getrakteerd op verchroomde details en donkere wijzerplaten in de snelheidsmeter en de toerenteller. Het MINI Center Rail opslagsysteem is standaard, evenals twee individuele, neerklapbare stoelen achterin. De inhoud van de bagageruimte varieert van 330 tot 1.080 liter.
Het dynamische, kartachtige rijgedrag is een van de sterke eigenschappen van de MINI Paceman. En dat geeft een verassende combinatie met de hogere zitpositie in de standaard gemonteerde sportstoelen. De motoren zijn efficiënter dan voorheen. Dankzij doeltreffende MINIMALISM-technologie voldoen ze nu allemaal aan de Euro 6-emissienorm zonder aan kracht en souplesse te hebben ingeboet. Dat geldt ook voor de topversie, de 160 kW (218 pk) sterke MINI John Cooper Works Paceman. De viercilinder turbobenzinemotor in de MINI Cooper S Paceman levert zelfs 5 kW meer vermogen dan voorheen: 140 kW (190 pk).

Nu ook met 20% bijtelling.
In de nieuwe MINI Paceman gaan gunstige verbruikscijfers en groot rijplezier hand in hand met premium kwaliteit en een royale standaarduitrusting. De MINI Cooper D Paceman met 1,6-liter turbodieselmotor verbruikt gemiddeld 4,7 l/100 km. De bijbehorende CO2-emissie voor de handgeschakelde variant is 111 g/km, waardoor zakelijk rijders slechts 20 procent hoeven bij te tellen. Met 82 kW (112 pk) vermogen en 270 Nm trekkracht biedt ook deze dieselversie onvervalst rijplezier zoals dat van een MINI verwacht mag worden.

Een bandenspanningscontrolesysteem en verwarmbare buitenspiegels zijn aan de standaarduitrusting toegevoegd. De optielijst is verder uitgebreid met adaptieve bochtverlichting en Xenonverlichting, schakelpeddels voor de automatische transmissie, LED-mistlampen en -dagrijverlichting. Het moderne karakter van de nieuwe MINI Paceman komt volledig tot uiting in het uitgebreide MINI Connected, dat naadloos integreert met iedere smartphone. Behalve door het downloaden van talloze handige apps kan het rijplezier ook worden verhoogd met typische MINI-functies zoals Mission Control, Dynamic Music, de MINIMALISM Analyser en toegang tot Facebook en Twitter.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen