Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

AUTOHOME daktent voor de nieuwe MINI Countryman.

Tijd voor ontspanning, te ontsnappen uit de dagelijkse routine en de vrije natuur in te trekken. Dat kan prima met de nieuwe MINI Countryman. Zeker nu er een nieuwe en unieke AUTOHOME daktent leverbaar is.

MINI Countryman
·
Opties, Accessoires
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~496,57 KB)
  
Photos(22x, ~138,62 MB)
  
Videos(1x, ~240,18 MB)

Tijd voor ontspanning, te ontsnappen uit de dagelijkse routine en de vrije natuur in te trekken. Dat kan prima met de nieuwe MINI Countryman. Zeker nu er een nieuwe en unieke AUTOHOME daktent leverbaar is.

De MINI Countryman is een Britse allrounder met een avontuurlijke spirit. In de eerste plaats doordat hij voldoende ruimte biedt voor vijf inzittenden en bagage. Met de optionele ALL4-vierwielaandrijving is hij ook klaar voor ontdekkingstochten buiten de gebaande wegen. Een nacht doorbrengen in de vrije natuur behoort nu ook tot de mogelijkheden door een daktent van de Italiaanse specialist AUTOHOME. Uiterlijk en formaat van de tent matchen perfect met de MINI Countryman. Deze speciale uitvoering van de AirTop daktent is in nauwe samenwerking met het MINI Design Team ontworpen. De tent is leverbaar in de kleuren zwart of wit en is vanaf juni te zien bij de Nederlandse MINI dealers.

AUTOHOME heeft meer dan vijftig jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van daktenten voor zowel recreatief gebruik als voor professionele expedities. De mobiele shelter is bij de MINI Countryman aan de standaard dakrails te bevestigen met behulp van de speciale dakdrager die als originele accessoire via de MINI Shop verkrijgbaar is. De bevestiging gaat eenvoudig met enkele handelingen, zonder dat gereedschap nodig is. De daktent zit stevig vast en zit opgeborgen in een aerodynamische behuizing van lichtgewicht kunststofvezel (fiberglas). Qua vorm lijkt het op een conventionele dakkoffer. Openen gaat eenvoudig door sluitingsklemmen, twee voor en twee achter, te ontgrendelen. De tent ontvouwt zich automatisch door vier gasdrukveren.

De tent heeft een inwendige hoogte van 94 cm, is 210 cm lang en 130 cm breed. De bovenkant en de buitenwanden zijn gemaakt van hoogwaardige stof. Het doek is bestand tegen regen, heeft uitstekende ventilerende eigenschappen en biedt een hoge mate van isolatie tegen warmte en geluid. Andere features van de tent zijn een matras met een katoenen cover, twee deuren en ramen met ritssluitingen, muskietengaas bij alle openingen én een led-binnenverlichting]\ op batterijen. Ook bevinden zich in de tent vakken en netten om spullen in op te bergen. Via een solide aluminium ladder is de daktent te bereiken.

De MINI Countryman is ook in een ander opzicht prima geschikt voor kampeervakanties. Met de ALL4-vierwielaandrijving mag hij tot aan 1.800 kg trekken en dat is ruimschoots genoeg voor een flinke caravan. Samen met de daktent doet hij echter pas echt recht aan het credo van MINI: het maximale halen uit minimale ruimte.

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen