Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Group Nederland en TEFAF Maastricht 2018.

De toonaangevende internationale kunst- en antiekbeurs beschikt dit jaar over BMW 7 Serie en 6 Serie GT Courtesy Cars.

Corporate
·
Cultuurissues
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,41 KB)
  
Photos(11x, ~69,66 MB)

Vandaag start de 31e editie van de toonaangevende kunstbeurs TEFAF Maastricht. Tot en met 18 maart kunnen liefhebbers in het MECC Maastricht een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen ter wereld bezoeken. BMW Group stelt net als de afgelopen twee jaar een vloot van BMW modellen beschikbaar als officiële Courtesy Cars voor de eregasten die vanuit de omgeving de kunstbeurs bezoeken.

BMW 7 Serie en 6 Serie GT Courtesy Cars.
BMW Group Nederland zet dit jaar 21 BMW 7 Series in en 4 exemplaren van de onlangs geïntroduceerde BMW 6 Serie GT. Dit model, met zijn ranke coupé-achtige silhouet, staat ook tentoongesteld bij de ingang van de TEFAF. Beide modellen bieden een hoge mate van comfort dankzij hun lange wielbasis en alle mogelijke luxe. De ‘L’-versies van de 7 Serie vormen hierop de overtreffende trap met hun verlengde wielbasis, sommige hiervan zijn daarbij ook nog uitgerust met het optionele Executive Lounge interieur met twee separate, volledig individueel in te stellen massagestoelen achterin.

TEFAF & BMW Group.
TEFAF is een tentoonstelling met de belangrijkste kunstwerken op de markt. Maar liefst 270 gerenommeerde galerijen van over de hele wereld nemen deel aan TEFAF Maastricht 2018 met kunst en antiek die 7000 jaar kunstgeschiedenis bestrijken. Sinds 2001 is TEFAF een officiële partner van BMW Group dat wereldwijd verschillende kunstbeurzen ondersteunt, waaronder Art Basel, Art Basel Miami Beach, Art Basel Hong Kong, Frieze London, Frieze New York, Paris Photo evenals initiatieven als Gallery Weekend Berlin.

BMW Group onderhoudt verder langetermijnsamenwerkingen met culturele instituten en artiesten over de hele wereld door het ondersteunen van projecten als BMW Tate Live, Preis der Nationalgalerie für junge Kunst en BMW Art Cars.

Voor meer informatie over TEFAF: www.tefaf.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen