Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Dealergroep Van Poelgeest koopt BMW Amsterdam.

Dealergroep Van Poelgeest wordt de nieuwe eigenaar van BMW Amsterdam (onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument & Markt)

Corporate

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,59 KB)

BMW Amsterdam, gevestigd op een A-locatie aan de ring A10, speelt een belangrijke rol in het bedienen van klanten uit de hoofdstad en omgeving. BMW Group is van mening dat deze vestiging nog succesvoller kan worden als het onderdeel uitmaakt van een dealergroep. Dit brengt immers synergieën met zich mee op het gebied van efficiëntie, kennis en creativiteit.


Het BMW & MINI netwerk beschikt over zeer sterke dealergroepen die de afgelopen jaren significant hebben geïnvesteerd. Dit heeft geleid tot zeer tastbare resultaten op het gebied van klanttevredenheid, verkoopgroei en winstgevendheid. Dankzij hun sterke ondernemerschap kunnen BMW & MINI hun leidende rol in het premiumsegment behouden.

Tot grote tevredenheid van BMW Group wordt dealergroep Van Poelgeest per 1 december de nieuwe eigenaar van BMW Amsterdam (onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Consument & Markt). “Wij willen onze BMW & MINI dealergroepen de kans geven om te groeien en nog sterker en toekomstbestendiger te worden”, aldus Stefanie Wurst, Algemeen Directeur BMW Group Nederland. “Van Poelgeest is een loyale businesspartner. Haar bedrijfscultuur is jong, vernieuwend en informeel en ze streeft ernaar de meest aanbevolen en best presterende BMW en MINI dealer te zijn. De organisatie beschikt daarnaast over een goed ontwikkelde, digitale customer journey binnen Sales- én Aftersalesprocessen. Wij hebben het volste vertrouwen dat Van Poelgeest onze ‘flagship store’ succesvol zal doorontwikkelen.”

De Van Poelgeest-organisatie bestaat uit de BMW en MINI vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk en dankzij de nieuwste aanwinst straks ook in Amsterdam. “Wij zijn bijzonder content met het vertrouwen van BMW Group”, aldus Van Poelgeest directeur Harry Baltus. “Het is een flinke overname in een spannende tijd. De Van Poelgeest-organisatie is uitstekend geëquipeerd om deze uitbreiding te managen. Er ontstaan voor alle Van Poelgeest bedrijven nieuwe mogelijkheden om tot een verdere verbetering van de gezamenlijke prestaties en de kwaliteit van dienstverlening te komen. En daar doen we het voor!”

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen