Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Alle prijzen MINI Aceman bekend.

Op 24 april introduceerde MINI de nieuwste telg binnen de MINI Familie; de volledig elektrische MINI Aceman. Vandaag maken we alle prijzen en details van de nieuwe MINI Aceman bekend. De MINI Aceman is het nieuwste lid van de MINI Familie en daarbij ook de eerste volledig elektrische crossover in het premium compacte segment.

J05
·
MINI Aceman
·
Prijsstelling
 

Press Contact.

Lara Eijlander
BMW Group

Tel: +31-70-4133-222

send an e-mail

Author.

Lara Eijlander
BMW Group

Rijswijk. Op 24 april introduceerde MINI de nieuwste telg binnen de MINI Familie; de volledig elektrische MINI Aceman. Vandaag maken we alle prijzen en details van de nieuwe MINI Aceman  bekend.  De MINI Aceman is het nieuwste lid van de MINI Familie en daarbij ook de eerste volledig elektrische crossover in het premium compacte segment. Klanten kunnen vanaf 13 juni op de website van MINI hun nieuwe elektrische MINI Aceman configureren en daarnaast meteen een offerte opvragen en de auto bestellen. Met zijn aantrekkelijke vanaf prijzen en nieuwe pakketstructuur valt de MINI Aceman dit jaar ook nog ruim binnen de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) regeling van de overheid. 
Onderstaand de 2024 consumentenadviesprijzen.

 

Consumenten-adviesprijs

Fiscale
Waarde

Netto prijs

BPM

BTW

Kosten rijklaar maken

MINI Aceman E

€ 38.990,-

€37.840,-

€31.272,73

€0

€6.567,27

€1.150

MINI Aceman SE

€ 40.990,-

€39.840,-

€32.925,62

€0

€6.914,38

€1.150

Met de komst van de MINI Aceman, de nieuwste toevoeging aan de MINI Familie, onderstreept het merk zijn toewijding aan een volledig elektrische toekomst. Opvallend is dat binnen het MINI-modellengamma de elektrische variant nu steeds de prijslijstaanvoerder is. Met een vanafprijs die zich positioneert tussen die van de MINI Cooper en de MINI Countryman, maken we duurzame mobiliteit toegankelijk voor een breed publiek. 

Highlights MINI Aceman E  en SE

 • Volledig nieuw model binnen het portfolio van MINI.

 • De MINI Aceman combineert compacte afmetingen met zo veel mogelijk binnenruimte.

 • De MINI Aceman heeft een uniek zijaanzicht, met een eigen, specifieke vorm van de wielkasten

 • De MINI Aceman heeft een lengte van 4,07 meter, breedte van 1,75 meter en een hoogte van 1,50 meter.

 • Het innovatieve en unieke ronde OLED-display heeft een diameter van 240 mm en een extreem vlak en een hoogwaardig glazen oppervlak.

 • De nieuwe Trailer Assistant helpt bij manoeuvreren met een aanhanger en geeft advies over de stuurbewegingen bij achteruitrijden. Trekhaak alleen beschikbaar bij een XL pakket.

 • MINI Aceman E: de elektromotor levert een vermogen van 135 kW (184 pk) en 290 Nm koppel. Acceleratie 0-100 km/u: 7,9 s. Topsnelheid: 160 km/u. De 42,5 kWh hoogvoltage-accu biedt tot 310 km actieradius (WLTP).

 • MINI Aceman SE: de elektromotor levert een vermogen van 160 kW (218 pk) en heeft een koppel van 330 Nm. Acceleratie 0-100 km/u: 7,1 s. Topsnelheid: 170 km/u. De 54,2 kWh hoogvoltage-accu biedt tot 406 km actieradius (WLTP).

 • Snelladen met gelijkstroom kan de Aceman E met 75 kW en de Aceman SE met 95 kW.

Vier individuele uitrustingsmogelijkheden

De MINI Aceman is er in expressieve kleuren en voor het dak zijn vier contrasterende kleuren leverbaar voor de kenmerkende MINI-stijl.

De Essential Trim biedt helderheid en functionaliteit, waardoor bepaalde elementen – zoals het logo in Vibrant Silver – worden benadrukt. Verkrijgbaar vanaf € 38.990,-

De Classic Trim biedt de keuze uit een wit of zwart dak en buitenspiegels. De grille is hoogglans zwart en de bumper en binnenzijde van de grille zijn in carrosseriekleur uitgevoerd. Verkrijgbaar vanaf € 44.590,-

De Favoured Trim biedt ruimte voor individuele expressie met de optie voor het karakteristieke Multitone Dak, gecombineerd met witte spiegelkappen en de rand van de grille in Vibrant Silver. Verkrijgbaar vanaf € 46.140,-

De sportieve flair van de MINI Aceman komt maximaal tot uiting in de JCW Trim. Deze op de autosport geïnspireerde versie heeft zijn eigen karakteristieke details, zoals de rand van de grille en het JCW-logo in hoogglans zwart en het dak en de optionele bonnet stripes in contrasterend Chili Red. De achterzijde toont extra sportief en de wielkasten zijn uitgevoerd in hoogglanzend zwart. Aerodynamische wielen (17, 18 of 19 inch) maken het uiterlijk van de MINI Aceman compleet. Verkrijgbaar vanaf € 47.790,-

Naast deze 4 expressieve en unieke trims is de MINI Aceman verkrijgbaar met pakketten die lopen van XS tot het zeer rijk uitgeruste XL pakket. Prijzen van deze pakketten variëren van € 1.300,- tot € 8.800,-.

Bekijk voor alle prijzen en details de configurator of prijslijst op MINI.nl.

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

MINI Aceman E (electricity consumption combined: 14,7 – 14,1 kWh/100 km according to WLTP; CO2 emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A; Range in km according to WLTP: 298 - 310)

MINI Aceman SE (electricity consumption combined: 14,8 – 13,9 kWh/100 km according to WLTP; CO2 emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A; Range in km according to WLTP: 382 – 406)

 

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Change Search Settings.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Spaans
 • Taal
 • Amerikaans-Engels
 • Arabisch
 • Brits-Engels
 • Chinees (vereenvoudigd)
 • Diverse talen
 • Duits
 • Engels
 • Frans
 • Italiaans
 • Koreaans
 • Nederlands
 • Russisch
 • Spaans
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen