Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Rijk uitgeruste MINI Chili Final Edition.

MINI presenteert de Chili Final Edition voor de MINI Hatchback en MINI Clubman. Met deze extra aantrekkelijke modellen doet MINI een uniek aanbod. De bomvolle Chili Final Editions zijn standaard uitgerust met de meest gewilde opties, waarbij het consumentenvoordeel kan oplopen tot 4.000 euro. Tevens heeft MINI een ruim aantal modellen die in aanmerking komen voor de gereduceerde fiscale bijtelling van 20 procent. Als klap op de vuurpijl geldt voor de Chili Final Editions ook een scherp financieringstarief vanaf 99 euro per maand. De MINI Countryman is eveneens leverbaar in een nieuwe uitvoering: de rijk uitgeruste MINI Countryman Business Edition.

R56
·
R55
·
R60
·
MINI
·
MINI Clubman
·
MINI Countryman
·
Opties, Accessoires
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~112,03 KB)
  
Photos(3x, ~2,9 MB)

München/Rijswijk. MINI presenteert de Chili Final Edition voor de MINI Hatchback en MINI Clubman. Met deze extra aantrekkelijke modellen doet MINI een uniek aanbod. De bomvolle Chili Final Editions zijn standaard uitgerust met de meest gewilde opties, waarbij het consumentenvoordeel kan oplopen tot 4.000 euro. Tevens heeft MINI een ruim aantal modellen die in aanmerking komen voor de gereduceerde fiscale bijtelling van 20 procent. Als klap op de vuurpijl geldt voor de Chili Final Editions ook een scherp financieringstarief vanaf 99 euro per maand. De MINI Countryman is eveneens leverbaar in een nieuwe uitvoering: de rijk uitgeruste MINI Countryman Business Edition.

De nieuwe MINI Chili Final Edition van de MINI Hatchback en de MINI Clubman is leverbaar in combinatie met de motorvarianten One, One D, Cooper, Cooper D, Cooper S en Cooper SD. De extra rijk en sportief aangeklede MINI Chili Final Edition is uitgerust met onder meer navigatie, airconditioning, Bluetooth, voicecontrol en stuurwielbediening. Sportstoelen, een achterspoiler, lichtmetalen wielen en een middenarmsteun behoren eveneens tot de omvangrijke standaarduitrusting. De MINI Final Chili Edition is er al vanaf 19.995 euro. Zakelijk rijders hebben tot het einde van dit jaar keuze uit een ruim aantal modellen welke tot 2019 te rijden zijn in de 20% bijtellingscategorie.

MINI Countryman Business Edition
De nieuwe MINI Countryman Business Edition is voorzien van zowel het Business Line-pakket als het Wired-pakket. De riante uitrusting bestaat uit de meest begeerlijke opties van de zakelijk rijder, waaronder een geïntegreerd MINI navigatiesysteem, MINI Connected, de radio MINI Visual Boost met Bluetooth, een middenarmsteun en lichtmetalen ‘Single Spoke’ 16-inchwielen.
De Business Edition is leverbaar als Countryman One, One D, Cooper en Cooper D. Het voordeel van de Business Edition is gegarandeerd meer dan 750 euro. De prijzen beginnen bij 26.995 euro voor de MINI Countryman One Business Edition. De leaseprijs begint bij 529 euro p/m.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen