Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Rijk uitgeruste MINI Chili Final Edition.

MINI presenteert de Chili Final Edition voor de MINI Hatchback en MINI Clubman. Met deze extra aantrekkelijke modellen doet MINI een uniek aanbod. De bomvolle Chili Final Editions zijn standaard uitgerust met de meest gewilde opties, waarbij het consumentenvoordeel kan oplopen tot 4.000 euro. Tevens heeft MINI een ruim aantal modellen die in aanmerking komen voor de gereduceerde fiscale bijtelling van 20 procent. Als klap op de vuurpijl geldt voor de Chili Final Editions ook een scherp financieringstarief vanaf 99 euro per maand. De MINI Countryman is eveneens leverbaar in een nieuwe uitvoering: de rijk uitgeruste MINI Countryman Business Edition.

R56
·
R55
·
R60
·
MINI
·
MINI Clubman
·
MINI Countryman
·
Opties, Accessoires
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~112,03 KB)
  
Photos(3x, ~2,9 MB)

München/Rijswijk. MINI presenteert de Chili Final Edition voor de MINI Hatchback en MINI Clubman. Met deze extra aantrekkelijke modellen doet MINI een uniek aanbod. De bomvolle Chili Final Editions zijn standaard uitgerust met de meest gewilde opties, waarbij het consumentenvoordeel kan oplopen tot 4.000 euro. Tevens heeft MINI een ruim aantal modellen die in aanmerking komen voor de gereduceerde fiscale bijtelling van 20 procent. Als klap op de vuurpijl geldt voor de Chili Final Editions ook een scherp financieringstarief vanaf 99 euro per maand. De MINI Countryman is eveneens leverbaar in een nieuwe uitvoering: de rijk uitgeruste MINI Countryman Business Edition.

De nieuwe MINI Chili Final Edition van de MINI Hatchback en de MINI Clubman is leverbaar in combinatie met de motorvarianten One, One D, Cooper, Cooper D, Cooper S en Cooper SD. De extra rijk en sportief aangeklede MINI Chili Final Edition is uitgerust met onder meer navigatie, airconditioning, Bluetooth, voicecontrol en stuurwielbediening. Sportstoelen, een achterspoiler, lichtmetalen wielen en een middenarmsteun behoren eveneens tot de omvangrijke standaarduitrusting. De MINI Final Chili Edition is er al vanaf 19.995 euro. Zakelijk rijders hebben tot het einde van dit jaar keuze uit een ruim aantal modellen welke tot 2019 te rijden zijn in de 20% bijtellingscategorie.

MINI Countryman Business Edition
De nieuwe MINI Countryman Business Edition is voorzien van zowel het Business Line-pakket als het Wired-pakket. De riante uitrusting bestaat uit de meest begeerlijke opties van de zakelijk rijder, waaronder een geïntegreerd MINI navigatiesysteem, MINI Connected, de radio MINI Visual Boost met Bluetooth, een middenarmsteun en lichtmetalen ‘Single Spoke’ 16-inchwielen.
De Business Edition is leverbaar als Countryman One, One D, Cooper en Cooper D. Het voordeel van de Business Edition is gegarandeerd meer dan 750 euro. De prijzen beginnen bij 26.995 euro voor de MINI Countryman One Business Edition. De leaseprijs begint bij 529 euro p/m.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen