Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Succesvolle tweede BMW Motorrad Day Nederland.

Ruim 4.200 BMW motorliefhebbers verzamelden zich in Biddinghuizen.

BMW Motorrad
·
Scooter
·
Rijdersuitrusting
·
Rijderstraining, Toertochten, Evenementen
·
Design
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~169,84 KB)
  
Photos(13x, ~47,53 MB)

De tweede Nederlandse BMW Motorrad Day werd zondag 20 september gehouden in Biddinghuizen. Mede dankzij de ruim 4.200 BMW Motorrad fans, 1.700 meer dan bij de eerste editie twee jaar geleden, is het evenement zeer succesvol verlopen. Iedere liefhebber van BMW motorfietsen was uitgenodigd om kosteloos naar de manifestatie te komen en BMW Motorrad dealers organiseerden voor hun klanten fraaie tourritten naar Flevonice in Biddinghuizen, waar het evenement plaatsvond.

Deze dag voor en door BMW Motorrad liefhebbers bood een grote diversiteit aan activiteiten, waaronder proefrijden, clinics, workshops en demonstraties.
De expositie ’Soul Fuel’ toonde een parade van diverse gecustomizede BMW boxer-modellen. Naast een officiële jury kon ook het publiek stemmen op het in hun ogen mooiste exemplaar. De beide winnaars ontvingen een jaarabonnement op het, op de Motorrad Day Nederland gelanceerde, gloednieuwe magazine CaféRacer Cult. Bovendien zullen deze twee motorfietsen schitteren in een artikel in respectievelijk de december 2015 en februari 2016 uitgave van CaféRacer Cult.

Stuntshow
Mattie Griffin verzorgde een spectaculaire stuntshow. Wheelies, remmen en balanceren op het voorwiel, pirouettes draaien; Griffin maakte wederom grote indruk op het publiek . Daarnaast verzorgde een compleet team aan hulpverleners en medewerkers van Holmatro een demonstratie ‘hulpdiensten in actie’, waarbij het publiek de schaar ter hand mocht nemen om zelf te ervaren hoe het is om een auto open te knippen.

Daarnaast werd de eerste Nederlandse Mini GS Trophy gehouden. Deelnemers konden op hun eigen GS een uitdagend hindernisparcours afleggen. De winnaar Jeffrey Kiestra keerde naar huis met een BMW helm GS Carbon. Op de Motorrad Day Nederland waren meer dan 30 stands aanwezig van onder andere partners, dealers, clubs en toeleveranciers. De Nederlandse radiopresentator Peter Snijders praatte de dag aan elkaar en zorgde voor de juiste achtergrondmuziek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen