Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Articles · Sports.

Persbericht
 
Persmap
 
Toespraak
 
Fact & Figures
 
+ Filter

BMW Art Car van de 21e eeuw: Chinese multimedia-kunstenaar Cao Fei ontwerpt volgende hoofdstuk in BMW Art Car Collection.

Wed May 31 14:30:00 CEST 2017Persbericht

Top

BMW heeft in het Minsheng Art Museum in Beijing de nieuwste BMW Art Car gepresenteerd. Het is de achttiende BMW Art Car sinds de eerste in 1975. De BMW M6 GT3 Art Car is ontworpen door Cao Fei – geboren in 1978 en woonachtig in Beijing. Ze is de jongste en eerste Chinese kunstenaar die een BMW Art Car heeft ontworpen. Jeff Koons, John Baldessari en vele andere ontwerpers gingen Cao Fei voor.

Corporate
·
Corporate Events
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Cultuurissues
·
Art Car

BMW Motorsport zet volgende stap richting Formula E.

Thu Mar 30 09:00:00 CEST 2017Persbericht

Top

BMW Motorsport heeft zich officieel ingeschreven als fabrieksteam in het FIA Formula E-kampioenschap – de internationale autosportfederatie FIA heeft de inschrijving al geaccepteerd. BMW Motorsport neemt mogelijk vanaf seizoen 2018-2019 deel aan het kampioenschap voor volledig elektrisch aangedreven raceauto’s.

BMW Motorsport
·
Formula E Championship
 
8.5 l/100 km (figures as per EU test cycle using standard tyres)
 
Media Set  

BMW M4 DTM Champion Edition markeert kampioenstitel Marco Wittmann in DTM-kampioenschap 2016.

Sun Oct 16 21:30:00 CEST 2016Persbericht

Top

Twee jaar na het winnen van zijn eerste kampioenstitel, pakte de Duitse BMW M4-coureur Marco Wittmann op 16 oktober opnieuw de DTM-rijderstitel tijdens de 2016-seizoensfinale op de Hockenheimring. Om dit succes te vieren, lanceert BMW M de BMW M4 DTM Champion Edition. De op 200 stuks gelimiteerde Champion Edition-uitvoering heeft een motorvermogen van 368 kW/500 pk.

BMW Motorrad Quest 2016: route en prijzen voor juli. Route door Groningen/Friesland/Drenthe.

Wed Jul 06 10:00:00 CEST 2016Persbericht

Top
Archief

Op www.bmw-motorrad.nl/quest staat de route voor juli klaar en deze is de gehele maand te downloaden. Op de officiële website vind je bovendien welke stoere prijzen deze maand te winnen zijn, waaronder een BMW helm EVO 6 Brilliant white ter waarde van € 495,- en een paar BMW laarzen Pro Touring ter waarde van € 299,-.

BMW Motorrad
·
Rijderstraining, Toertochten, Evenementen
·
Sports
·
Brands

BMW ‘Official Car Sponsor’ EK Atletiek 2016. 75 elektrische en hybride courtesy cars.

Tue Jun 21 10:00:00 CEST 2016Persbericht

Top
Archief

BMW heeft zich als ‘Official Car Sponsor’ verbonden aan de Europese Kampioenschappen Atletiek in Amsterdam. BMW zet in de aanloop naar en tijdens het evenement 75 elektrische en hybride courtesy cars in. De volledig elektrische BMW i3 is in het wagenpark voor de EK in Amsterdam het best vertegenwoordigd. Maar liefst veertig modellen in een speciale ‘EK Edition’ zullen worden ingezet.

I01
·
BMW i
·
Brands
·
BMW i3
·
Sports

BMW Motorrad Quest 2016: route en prijzen voor juni. Route door Zuid-Holland kan zomerse prijzen opleveren.

Thu Jun 02 14:10:09 CEST 2016Persbericht

Top
Archief

De BMW Motorrad Quest heeft dit jaar maar liefst vijf speurtochten, vanaf mei elke maand één. Aan het begin van de maand wordt telkens de route voor de nieuwe speurtocht bekend gemaakt. Op www.bmw-motorrad.nl/quest staat de route voor juni klaar en deze is de gehele maand te downloaden. Op de officiële website vind je bovendien welke zomerse prijzen deze maand te winnen zijn.

Sports
·
BMW Motorrad
·
Brands
·
Rijderstraining, Toertochten, Evenementen

MINI presenteert rijders Dakar 2016. 12 MINI ALL4 Racing teams.

Wed Nov 11 11:59:00 CET 2015Persbericht

Top
Archief

Geen twijfel mogelijk: de Dakar Rally is de zwaarste crosscountry-rally van allemaal. Het is simpelweg het meest uitputtende en veeleisende auto- en motorsportevent ter wereld. Die imposante reputatie weerhoudt MINI er niet van om mee te doen. Met de MINI ALL4 Racing heeft MINI zelfs al vier overwinningen op rij geboekt (2012 t/m 2015). Maar liefst twaalf teams met toprijders staan klaar om de concurrentie het vuur na aan de schenen te leggen.

MINI
·
Brands
·
Corporate
·
Sports
·
PressClub Sports
·
2015
·
Motorsport MINI
·
Dakar

De modellen van BMW op de IAA 2015.

Thu Sep 03 00:00:00 CEST 2015Persmap

Top

BMW staat tijdens de 2015-editie van de autoshow van Frankfurt volledig in het teken van de wereldpremière van BMW’s nieuwste topmodel, de 7 Serie, en de komst van een reeks nieuwe plug-in hybride modellen. De BMW stand is te vinden in Hall 11, direct naast de hoofdingang van het beurscomplex en waar ook de modellen van MINI en Rolls-Royce worden tentoongesteld.

Technologie
·
Exposities, Autoshows
·
Sedan
·
7 Serie
·
Hybrid-7
·
X1
·
3 Serie
·
Touring
·
2 Serie
·
Active Tourer

MINI verlengt deelname Dakar Rally tot en met 2017.

Tue Dec 09 15:00:00 CET 2014Persbericht

Top
Archief

MINI zal een belangrijke rol blijven spelen in de Dakar Rally. Slechts 26 dagen voor de start van de Dakar Rally 2015 (04-17 januari) heeft Jochen Goller, Senior Vice President MINI, bekend gemaakt dat het Dakar Rally programma met twee jaar verlengd wordt tot en met 2017. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Corporate
·
Sports
·
PressClub Sports
·
Dakar
·
Motorsport MINI
·
2015

De fantastische BMW Motorsport documentaire ‘ADRENALIN – THE BMW TOURING CAR STORY’ nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Mon Dec 08 10:00:00 CET 2014Persbericht

Archief

Samen met hun bemanning reisden de twee filmmakers Tim en Nick Hahne een jaar door Europa om tientallen Motorsportcoureurs en -managers uit heden en verleden te interviewen. Het resultaat is een adembenemende, 123 minuten durende documentaire over het leven op de limiet, gelardeerd met mooie verhalen uit de pitstraat. De film is per direct te bestellen op www.adrenalin-film.de. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Sports

Acht MINI All4 Racing-teams in Dakar Rally 2015.

Wed Nov 12 12:00:00 CET 2014Persbericht

Archief

In totaal acht speciaal geprepareerde MINI’s ALL4 Racing verschijnen in 2015 aan de start van de Dakar Rally (3-17 januari). Drie daarvan worden bemand door fabrieksteams, waaronder dat van titelverdedigers Joan ‘Nani’ Roma uit Spanje met copiloot Michel Périn uit Frankrijk. Verder zijn er ook vijf privéteams, waaronder dat van de Nederlanders Erik van Loon en Wouter Rosegaar. Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.

BMW M introduceert de BMW M4 DTM Champion Edition om de titeloverwinning van Marco Wittmann te vieren.

Sun Oct 19 20:30:00 CEST 2014Fact & Figures

Archief
Update

Als eerbetoon aan de Ice-Watch BMW M4 DTM, wordt de Champion Edition uitsluitend in Alpine Wit geleverd. Een ander kenmerk van de speciale editie, die bij BMW Individual Manufactory in Garching wordt gebouwd, laat de nauwe banden met de zegevierende BMW M4 DTM zien. De matzwarte motorkap en het kofferdeksel met het opvallende streepontwerp vormen een passende aanvulling op het standaard CFRP-dak. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

 
Media Set  
BMW M
·
M-serie
·
M4
·
Bedrijfsawards

BMW Motorrad Motorsport introduceert de BMW Motorrad Race Trophy.

Fri Apr 25 20:00:00 CEST 2014Persbericht

Archief

BMW Motorrad introduceert een uniek en innovatief wereldwijd raceproject: de BMW Motorrad Race Trophy. Een eigen competitie voor privérijders die deelnemen aan verschillende internationale en nationale kampioenschappen en evenementen. Afhankelijk van de prestaties worden er punten gewonnen voor het BMW Motorrad Race Trophy klassement. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

BMW Motorrad
·
Sports
·
PressClub Sports
·
Motorcycle Sports

BMW Group voegt drie extra elektrische mini MINI's toe aan de Olympische vloot.

Fri Aug 03 16:34:00 CEST 2012Persbericht

Archief

BMW Group, de officiele automotive partner van de Olympische Spelen 2012 in Londen voegt nog drie extra elektrische mini MINI's toe aan de vloot. De 160 BMW ActiveE modellen en 40 MINI E’s krijgen versterking van drie mini MINI's. Deze speciaal ontwikkelde afstandbestuurbare MINI's zullen daadwerkelijk een rol krijgen tijdens verschillende wedstrijden in het Olympisch Stadion in Londen. Zo zullen de MINI's om tijd te besparen o.a. speren, discussen, ...

 
Media Set  
Speciale modellen
·
MINI
·
MINI E
·
Sports
·
Corporate Events
·
Product Placement

MINI Motorsport slaat nieuwe weg in met FIA WRC

Mon Feb 06 17:51:45 CET 2012Persbericht

Archief

München. Nadat Dani Sordo (ES) en Carlos del Barrio (ES) vorige maand tweede werden tijdens de legendarische Rally in Monte Carlo, is MINI nu een nieuwe weg ingeslagen met een lange termijn aanwezigheid van MINI in het FIA World Rally Championship (WRC). Onderstaand het volledige Engelstalige persbericht.

MINI WRC
·
2012
·
Overig
·
PressClub Sports
·
Motorsport Automotive
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

PressClub Information.

ANNUAL GENERAL MEETING 2017.

on demand streaming

Munich. Here you can see the transmission of the Annual General Meeting of the BMW Group.

Related Video Content.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen