Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW HP4 RACE: de exclusiefste BMW motorfiets ooit. Prototype met carbon frame en wielen debuteert op EICMA.

BMW Motorrad presenteert op de internationale motorfietsbeurs EICMA 2016 een voorproef van de exclusiefste BMW motorfiets ooit: de BMW HP4 RACE.

HP-serie
·
BMW Motorrad
·
Brands
·
HP4 RACE
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~89,13 KB)
  
Photos(9x, ~60,97 MB)
  More below article text

BMW Motorrad presenteert op de internationale motorfietsbeurs EICMA 2016 een voorproef van de exclusiefste BMW motorfiets ooit: de BMW HP4 RACE. Het in Milaan gepresenteerde model is een pure racer op basis van de BMW HP4. In hoeverre dit prototype overeenkomt met de definitieve BMW HP4 RACE, zal later bekend worden.

Met betrekking tot het frame en de wielen vertelt Stephan Schaller, hoofd van BMW Motorrad: “De BMW HP4 RACE krijgt een hoofdframe en wielen die volledig van carbon gemaakt zijn, zoals men kan zien bij het prototype hier in Milaan. Meer informatie wordt in het voorjaar van 2017 bekend gemaakt.”

De exclusieve BMW HP4 RACE zal in beperkte oplage en met de hand gebouwd worden. De levering start in de tweede helft van 2017.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen