Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Nieuwe opties voor de BMW 6 Serie: luxueuze elegantie op zijn best.

Voor de BMW 6 Serie komen in het voorjaar van 2017 nieuwe, attractieve opties beschikbaar. Deze items zijn exclusief verkrijgbaar voor de BMW 6 Serie Coupé, BMW 6 Serie Cabrio en BMW 6 Serie Gran Coupé. Het betreft uiterlijke opties voor het in- en exterieur die het sportieve karakter van deze topklasse modellen extra versterkt.

F13 LCI
·
F12 LCI
·
F06 LCI
·
Coupé
·
6 Serie
·
Cabriolet
·
Gran Coupé
·
BMW
·
Opties, Accessoires
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~191,12 KB)
  
Photos(9x, ~42,64 MB)

Tot de nieuwe opties behoort de lakkleur Sonic Speed Blue metallic. In combinatie met het M Sport pakket zijn de BMW 6 Serie Coupé, BMW 6 Serie Cabrio en BMW 6 Serie Gran Coupé te bestellen met nieuwe styling 20-inch lichtmetalen wielen, tweekleurig afgewerkt en herkenbaar aan het M specifieke design met dubbele spaken – ze zijn tevens voorzien van runflatbanden. Verder zijn van koolstofvezel gemaakte interieurlijsten optioneel leverbaar bij het M Sport pakket, waarmee het interieur een nog sportievere sfeer ademt. Het gaat stuk voor stuk om opties die tot dusver alleen beschikbaar waren voor de BMW M6.

Het cijfer 6: symbool voor veertig jaar sportieve flair, luxe, elegantie en innovatie.
Al veertig jaar staat het cijfer 6 in de modelaanduiding bij BMW voor een combinatie van uitmuntende dynamiek en luxe. De eerste generatie BMW 6 Serie Coupé debuteerde in 1976. Hij viel direct op door zijn elegante lijnen, sportieve rijdynamiek en grensverleggende innovaties. Zo was het de eerste in serie geproduceerde tweedeurs-model met een Check Control systeem. In 2003 kwam de opvolger, een jaar later gevolgd door de eerste BMW 6 Serie Cabrio. Bij de huidige modelgeneratie kan men kiezen uit drie varianten, die elk op hun eigen manier flair, elegantie en exclusiviteit uitstralen.

De BMW 6 Serie Coupé (gemiddeld brandstofverbruik: 9,3–5,4 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd: 217–143 g/km), BMW 6 Serie Cabrio (gemiddeld brandstofverbruik: 9,5–5,6 l/100 km; CO2­-uitstoot gecombineerd: 221–149 g/km) en BMW 6 Serie Gran Coupé (gemiddeld brandstofverbruik: 9,4–5,5 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 219–147 g/km) zijn leverbaar met een zescilinder-in-lijn benzinemotor van 235 kW (320 pk), een V8 benzinemotor die 330 kW (450 pk) levert of een zescilinder-in-lijn dieselmotor met 230 kW (313 pk). Alle krachtbronnen zijn standaard gekoppeld aan een 8-traps Steptronic Sport automaat. De benzineversies hebben standaard een sportuitlaatsysteem. Optioneel op alle versies is de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

Het interieurdesign accentueert de luxueuze eigenschappen van de BMW 6 Serie op treffende wijze. Daaraan levert ook de royale standaarduitrusting een bijdrage. De bestuurder en voorpassagier zitten op verwarmbare, lichtgewicht stoelen. Ze zijn elektrisch verstelbaar (met geheugenfunctie) en voorzien van een geïntegreerd veiligheidsgordelsysteem. De Dakota lederen bekleding en een elektrisch verstelbaar multifunctioneel stuurwiel zijn eveneens standaard. Dat geldt ook voor het hoogwaardige audiosysteem, LED-koplampen en een alarmsysteem. Het iDrive-systeem beschikt daarnaast over de nieuwste id6 software met een nieuwe lay-out van de menustructuur met grote, heldere ‘tegels’.

Met de Design Pure Experience en Design Pure Excellence uitrusting kan de klant zijn of haar BMW 6 Serie verder personaliseren. Het gaat hier om zorgvuldig ontwikkelde designfeatures voor het in- en exterieur, waarmee de sportieve aspecten of de exclusieve luxe naar eigen voorkeur ten volle tot hun recht komen. Door middel van de BMW Individual opties zijn de BMW 6 Serie modelvarianten verder te individualiseren met onder andere prachtige materialen voor het interieur, speciale wielen en uitzonderlijke lakkleuren.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS

Here you can see the full-length transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen