Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Financial Services gaat samenwerken met KNMV

BMW Financial Services gaat de samenwerking aan met de gerenommeerde vereniging voor motorrijders, de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Vanaf 23 februari kunnen motorrijders privé een BMW motorfiets leasen met KNMV Private Motorlease vanaf € 199,- per maand. Op de Motorbeurs Utrecht wordt de samenwerking gepresenteerd.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Corporate
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Pricing
·
Opties, Accessoires
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~141,4 KB)
  
Photos(8x, ~44,26 MB)

BMW Financial Services gaat de samenwerking aan met de gerenommeerde vereniging voor motorrijders, de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Vanaf 23 februari kunnen motorrijders privé een BMW motorfiets leasen met KNMV Private Motorlease vanaf € 199,- per maand. Op de Motorbeurs Utrecht wordt de samenwerking gepresenteerd.

Mobiliteitsbehoefte van de toekomst
De samenwerking tussen KNMV en BMW Financial Services is ontstaan vanuit een gedeelde visie op de toekomst van motorfietsen in ons land.

“Wij denken dat de motorfiets een grote rol zal spelen in de mobiliteitsbehoefte van de toekomst, bijvoorbeeld als inzet van een mobiliteitsbudget”, licht Stijn Verharen, Manager Sales bij BMW Financial Services toe. “Om motorrijden als mobiliteitsoplossing te stimuleren, hebben wij de handen ineengeslagen met de KNMV om een premium product neer te zetten. Onze gezamenlijke doelstelling is om onze klanten te ontzorgen door ze een compleet product aan te bieden en ze veilig de weg op te laten gaan. Tegelijkertijd profiteren ze van de voordelen van een gerenommeerde vereniging als de KNMV."

“De KNMV is trots om samen met BMW Financial Services full operational motorlease te introduceren”, zegt Patrice Assendelft, directeur van de KNMV.
“We bieden een prachtig totaalpakket aan, waarbij motorrijders niet alleen goed verzorgd maar dankzij onze voortgezette rijopleiding ook veilig op pad kunnen.”

KNMV Private Motorlease aanbod
In het aanbod is elk segment van BMW Motorrad opgenomen in de vorm van de
BMW R 1200 GS, BMW F 800 GS, BMW S 1000 XR, BMW R nineT Scrambler, BMW G 310 R en BMW C 650 GT maxi-scooter. Ook originele BMW Motorrad kleding en accessoires kunnen worden toegevoegd.

Inbegrepen in het KNMV Private Motorlease aanbod zit ook een KNMV lidmaatschap en deelname aan een VRO Risico Training van de KNMV. Deze training is gericht op het verhogen van de veiligheid van de berijder en zijn omgeving en heeft onlangs als eerste opleiding de European Training Quality Label ontvangen.

Motorbeurs Utrecht
De Motorbeurs Utrecht wordt van 23 tot en met 26 februari georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de KNMV-stand in hal 8 kunnen motorrijders kennismaken met de voordelen van KNMV Private Motorlease.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen