Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW X5 M en X6 M Black Fire Edition.

Exclusieve oplage van 500 stuks wereldwijd, twaalf naar Nederland, beide modellen kosten €200.000.

F85
·
F86
·
M-serie
·
X5 M
·
X6 M
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 95,54 KB)
  
Photos(15x, 85,84 MB)

In augustus 2017 brengt BMW M de ultieme versie van de BMW X5 M en X6 M; de Black Fire Edition. Deze uitvoering wordt wereldwijd in een oplage van 500 stuks gebouwd. Twaalf hiervan zijn aan Nederland toegekend. Beide modellen kosten €200.000 (consumentenadviesprijs).

Het exterieur van de de Black Fire Edition is volledig uitgevoerd in Saphirschwarz metallic. De grille is volledig uitgevoerd in hoogglanszwart evenals de 21 inch lichtmetalen wielen. Daarnaast zijn de spiegelkappen uitgevoerd in carbon.

.

In het interieur van de X5 M en X6 M Black Fire Edition is grote nadruk gelegd op hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit. De M Multifunctionele voorstoelen zijn bekleed met BMW Individual ‘Merino’ lederen bekleding in een unieke combinatie van Schwarz en Mugellorot. Dit kleurenthema is doorgetrokken naar de middenconsole. Zowel de hemelbekleding als het BMW M Performance sportstuurwiel zijn bekleed met alcantara met accenten in de kleuren van BMW M. Het ‘Edition Black Fire’-logo is verwerkt in de Pianolak interieurlijsten.

Zowel de X5 M als de X6 M Black Fire Edition genereert 423 kW/575 pk en een koppel van 750 Nm. In combinatie met de automatische 8-traps M Steptronic sporttransmissie met Drivelogic sprinten de beide modellen in slechts 4,2 seconden naar 100 km/h.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen