Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BIQER Motoren Eindhoven eerste BMW Motorrad dealer volgens Workshop Of The Future concept.

Alle motorfietsliefhebbers kunnen sinds zaterdag 25 november terecht bij BIQER, de nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~99,09 KB)
  
Photos(15x, ~74,48 MB)

Alle motorfietsliefhebbers kunnen sinds zaterdag 25 november terecht bij BIQER, de nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven. Met deze uitbreiding telt het BMW Motorrad dealernetwerk 19 vestigingen en dankzij de strategische ligging van de dealers kan heel Nederland worden bediend. Uiteraard heeft elke dealer de vertrouwde, hoogwaardige BMW Motorrad uitstraling, maar BIQER is om een aantal redenen een bijzondere aanwinst voor BMW Motorrad.

Om te beginnen is BIQER
de eerste BMW Motorrad dealer ter wereld die is opgebouwd rond het Workshop Of The Future concept, dat de showroom en werkplaats samentrekt en een unieke sfeer van openheid en kwaliteit creëert voor de klanten. De werkplaats is letterlijk volledig transparant en geïnteresseerde rijders kunnen vrijelijk over de schouders van de monteurs meekijken terwijl zij aan hun motorfiets werken.

“De gehele opzet van BIQER past perfect bij ons merk dat al acht jaar op rij marktleider is in Nederland”, vertelt Tom Crooijmans, Head of BMW Motorrad. “In dit concept komen onze merkwaarden transparantie en vertrouwen heel duidelijk naar voren, maar bovenal staat het plezier van motorrijden centraal. De Lichtstad van Nederland verdient een waardige BMW Motorrad dealer en daar wordt met BIQER op en top invulling aan gegeven.”

De inrichting van de showroom weerspiegelt een grote passie voor motorrijden en vakmanschap. BIQER richt zich niet alleen op de bestaande, trouwe BMW klantenkring, maar probeert ook jonge motorrijders aan BMW Motorrad te binden. Make Life A Ride is het motto waardoor BMW Motorrad zich in de 21e eeuw laat leiden; puur plezier in motorrijden en waardering van kwaliteit en de mooie momenten in het leven. Dat is precies het gevoel dat de showroom moet opwekken met zijn rauwe, authentieke uitstraling.


Nog een bijzonderheid is dat BIQER álle BMW Motorrad modellen als demo paraat heeft staan. De juiste ambiance is belangrijk, maar niets overtuigt immers beter dan een proefrit.

Tot slot staat BIQER als enige motorfietsdealer in Nederland in een ‘autowijk’ tussen louter autodealers. Voor directeur-eigenaar Robert Compier (49) is dit een vertrouwde omgeving gezien zijn ruim dertig jaar ervaring op het gebied van sales en aftersales in de autobranche. Zijn aangeboren passie voor motorfietsen (hij rijdt al sinds zijn elfde motor) maakt hem een uitstekende partij om van dit BMW Motorrad dealerschap een succes te maken.

Voor iedereen die zich in deze ‘wijk’ aan het oriënteren is voor zijn of haar mobiliteitsoplossing is een bezoek aan BIQER zeker de moeite waard. “De locatie is ideaal,” licht Compier toe, “hier komen mensen die zijn geïnteresseerd in alles wat beweegt. Je vindt er allerlei soorten merken tot Rolls-Royce aan toe en als enige motorfietsdealer val je dan extra op. BMW Motorrad heeft bovendien een rijke historie in Eindhoven, dus hier vind je sowieso een grote groep BMW liefhebbers.”

BIQER opende afgelopen zaterdag haar deuren om het motor-minnende publiek in de staart van 2017 nog te kunnen bedienen. De passie is al duidelijk voel- en zichtbaar, maar aan een aantal laatste (constructieve) details wordt nog hard gewerkt. In februari volgt daarom de officiële opening.

 

Voor meer informatie zie www.biqer.nl

BIQER Motoren Eindhoven

Vaalserbergweg 297

5628 CG, Eindhoven

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen