Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Directiewijziging bij BMW Group Financial Services. Chris Collet nieuwe Sales & Marketing Director.

BMW Group Financial Services stelt per 1 december 2017 de heer Chris Collet aan als nieuw lid van het directieteam in de functie van Sales & Marketing directeur. Collet vervangt hiermee de vorige Sales directeur (CSO) Hans van Diest.

Mensen
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 56,07 KB)
  
Photos(4x, 8,85 MB)

BMW Group Financial Services stelt per 1 december 2017 de heer Chris Collet aan als nieuw lid van het directieteam in de functie van Sales & Marketing directeur. Collet vervangt hiermee de vorige Sales directeur (CSO) Hans van Diest.

Collet werkt sinds 1 september 1996 bij BMW en heeft gedurende zijn loopbaan verschillende functies bekleed. Vanaf 2010 maakte hij deel uit van het directieteam van BMW Group Nederland; aanvankelijk verantwoordelijk voor MINI en vanaf 2013 voor de afdeling Sales. Momenteel is hij CEO bij BMW Group Austria GmbH Salzburg in Oostenrijk, waar hij met BMW de nummer 1-positie van de drie premiummerken wist te behalen.

“De synergie tussen sales en marketing wordt steeds belangrijker om het succes van Financial Services verder uit te bouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat Chris zijn kennis van de Nederlandse markt en de dealerorganisaties, gecombineerd met zijn internationale ervaring, een uitstekende basis vormt om deze werelden samen te brengen en zo onze nieuwe doelstellingen te realiseren”, aldus Joost van der Meij, CEO van BMW Group Financial Services in Nederland. De benoeming van Collet is in lijn met de strategie om de samenwerking met de BMW importeur (National Sales Company) verder te versterken.

“In Nederland liggen er volop kansen, met name op het gebied van Private Lease, dat steeds meer aan populariteit wint. Die kansen grijpen we samen met het directieteam en alle medewerkers met veel enthousiasme aan. 2018 wordt een interessant jaar. Én een bijzonder jaar, omdat BMW Group Financial Services volgend jaar precies 30 jaar bestaat”, zegt Collet.

Het directieteam bestaat verder uit Irene Köppel (CFO) en Jeroen Miltenburg (COO). “Het team van Financial Services zal met  zijn uitgebreide kennis van financiering en leasing en jarenlange ervaring binnen BMW Group, onze ambitie als premium aanbieder van individuele mobiliteit nog succesvoller maken. We blijven onze dienstverlening en producten continu ontwikkelen, waarbij de behoeften van onze klanten centraal staan”, besluit Joost van der Meij.

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen