Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Update MINI Connected. Nieuwe generatie gepersonaliseerde diensten.

MINI wordt ook digitaal steeds geavanceerder en introduceert een nieuwe generatie gepersonaliseerde diensten. Met ingang van maart 2018 zijn alle nieuwe modellen van MINI leverbaar met een ingebouwde 4G simkaart. Daarmee begint voor MINI rijders een nieuw tijdperk van connectiviteit.

Technologie
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~164,59 KB)
  
Photos(4x, ~7,19 MB)

MINI wordt ook digitaal steeds geavanceerder en introduceert een nieuwe generatie gepersonaliseerde diensten. Met ingang van maart 2018 zijn alle nieuwe modellen van MINI leverbaar met een ingebouwde 4G simkaart. Daarmee begint voor MINI rijders een nieuw tijdperk van connectiviteit.

Met de nieuwe generatie van MINI Connected zijn de nieuwste digitale diensten beschikbaar in 43 landen. Hiermee krijgen MINI rijders toegang tot persoonlijke digitale diensten die ontwikkeld zijn om dagelijkse mobiliteit en het plannen daarvan nóg makkelijker te maken. En daarmee integreert de auto naadloos in het digitale leven van MINI rijders.

De nieuwe MINI driedeurs, MINI vijfdeurs en MINI Cabrio zijn de eerste modellen die leverbaar zijn met de uitgebreide connectiviteit. Dat betekent dat het pakket van bestaande diensten – zoals Teleservices en Intelligent Emergency Call, dat automatisch melding doet als de auto is betrokken bij een ongeval en wat de locatie en de zwaarte is – wordt uitgebreid met nieuwe diensten, waaronder Personal Assistant Service, Real Time Traffic Information met kaartupdates én MINI Online – met nieuws, weerbericht en actuele brandstofprijzen. Voorbereiding op Apple Car Play is optioneel.

Upgrade voorbode van nieuwste digitale diensten in nieuwe MINI modellen.
Dankzij de optionele 4G simkaart en de upgrade van de MINI Connected-app, die de auto verbindt met bijvoorbeeld de smartphone of smartwatch, hebben klanten vanaf maart 2018 toegang tot allerlei nieuwe digitale diensten. MINI Connected heeft daarmee niet alleen toegang tot agenda en contactpersonen, maar geeft ook zogenoemde Time-to-Leave-notificaties (pushberichten die de ontvanger helpen op tijd te vertrekken), een Send to Car-functie (om bestemmingen te importeren vanaf een smartphone naar het navigatiesysteem in de auto) en Remote Services (auto afsluiten met smartphone, weergave van locatie, brandstofniveau en andere voertuiginformatie, bediening van verlichting, claxon en ventilatie op afstand). Voor de modellen met elektrische aandrijving komen daar nog een oplaadtimer, zoekfunctie voor oplaadpunten en weergave van het energieverbruik bij.

De nieuwe MINI Personal Assistant Service biedt hulp onderweg. De Personal Assistant is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar om MINI rijders te voorzien van informatie en adresgegevens, aansluitingen op het openbaar vervoer en praktische tips voor onderweg. Het uitgebreide aanbod connectiviteitsvoorzieningen wordt afgerond met Apple CarPlay.

MINI Find Mate.
Ook nieuw voor de MINI driedeurs, MINI vijfdeurs en MINI Cabrio is onder meer MINI Find Mate. Tags die zijn voorzien van een tracking-functie kunnen worden bevestigd aan goederen en voorwerpen die met de MINI vervoerd worden – zoals sleutelbossen, tassen en koffers. Hun positie is niet alleen te zien op het scherm van de boordcomputer, maar ook in de MINI Connected App op bijvoorbeeld de smartphone. Zo zorgt MINI Find Mate dat persoonlijke spullen niet zoekraken of vergeten worden.

De nieuwe MINI Connected diensten worden aangeboden in drie pakketten: Business, Business Plus en Serious Business.

Daarmee is MINI de eerste autofabrikant in het compacte segment die een dergelijk breed spectrum aan (digitale) diensten aanbiedt.

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen