Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Andrew Mason nieuwe Manager Corporate Communications BMW Group Nederland per 1 oktober 2018.

Andrew Mason volgt Nathalie Bauters op als Manager Corporate Communications BMW Group Nederland. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de implementatie van de Corporate Communications strategie van BMW Group in Nederland.

Corporate
·
Mensen
·
Meer Mensen bij BMW Group
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Andrew Mason volgt Nathalie Bauters op als Manager Corporate Communications BMW Group Nederland. Nathalie zal, na drieënhalf jaar werkzaam te zijn geweest voor BMW Group Nederland, vanaf 1 oktober starten als Head of Communications and Public Affairs bij BMW Group France.

In zijn nieuwe functie wordt Andrew Mason verantwoordelijk voor de implementatie van de Corporate Communications strategie van BMW Group in Nederland. Hij zal de reputatie van de onderneming en haar merken (BMW, MINI en BMW Motorrad) beschermen en versterken. Daarnaast is het onderhouden van de goede relaties met de overheid, de branche en de industrie, inclusief VDL Nedcar inzake de Nederlandse productie van MINI en BMW, aan hem toevertrouwd.

Andrew (37) is sinds 20 oktober 2014 bij BMW Group Nederland verantwoordelijk voor BMW, BMW i en BMW Motorrad productcommunicatie. Andrew studeerde Autotechniek aan de HTS in Arnhem (1998 – 2002) en was vervolgens drie jaar werkzaam in binnen- en buitenland als constructeur bij Airbus, DAF Trucks en ASML. Via zijn tweede studie Nederlands (Linguistics met Journalistiek als bijvak) aan de Universiteit Leiden (2005 – 2010) belandde hij in de autojournalistiek waar hij zijn voorliefde voor de automobiel freelance voor Autoweek op papier en website zette. Vanaf 2011 kwam hij in vaste dienst bij Autovisie als allround redacteur voordat hij na drieënhalf jaar de overstap naar BMW Group maakte.

Neil Fiorentinos, algemeen directeur BMW Group Nederland: “Nathalie heeft BMW Group in Nederland nadrukkelijk op de kaart gezet als toonaangevend op het gebied van innovatie. Wij wensen haar alle succes in Frankrijk. Andrew heeft zich sinds zijn aanstelling bij BMW Group Nederland goed ontwikkeld als product communications manager, waarbij hij kon terugvallen op zijn kennis van techniek en taal en een groot netwerk van oud-collega’s. Ik vertrouw erop dat hij ook in zijn nieuwe rol de goede relatie met al onze stakeholders zal voortzetten, voortbouwt op het succes van Nathalie en op originele wijze invulling geeft aan zijn nieuwe functie.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen