Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad Ride - 2019 Collection

Elke dag vol passie.

Rijdersuitrusting
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~52,3 MB)
  
Photos(70x, ~178,69 MB)

De Ride collection kledinglijn van BMW Motorrad biedt de beste kwaliteit en veiligheid voor het nieuwe motorseizoen. Zeker de ProRace raceoverall die volledig uit één stuk bestaat.

ProRace Made-to-Measure is op maat gemaakt en volledig te personaliseren via een online configurator. Met ProRace laarzen en handschoenen is de perfecte outfit samen te stellen.

Het nieuwe Roadster pak is perfect om sportief te rijden met een rechte zitpositie. De zeer gestroomlijnde Bowler helm blinkt uit in draagcomfort en kwaliteit. Hij past goed bij het gelimiteerde Club Spezial leren jack met zijn bijzondere geborduurde details.

Het nieuwe sportieve RaceFlow jack is uitermate geschikt voor de zomer. Het ademende materiaal zorgt voor een perfecte ventilatie van het lichaam op warme zomerdagen.

De functionele en sterke Rider broeken – voor heren en dames - kunnen de meest slechte weersomstandigheden aan. De ClimaProtect broeken zijn bestand tegen water en makkelijk aan te trekken over een normale broek door de extra lange rits. Dit maakt de broek erg praktisch en geschikt voor mensen die zakelijk met de motorfiets rijden.

De splinternieuwe Flow boots passen hier perfect bij. Deze lichtgewicht laarzen zijn – net zoals de Dry sneakers - geschikt voor rijden bij zeer hoge temperaturen: ideaal met een zomerse motorjas en broek.

In 2019 is de lijn met beschermende artikelen uitgebreid met het nieuwe Protector vest dat bestaat uit borst- en rugbescherming. Het Protector vest past mooi bij het Highviz vest, de Strap-on Protector en de Basic en Pro niergordels.

BMW Motorrad is de uitstraling niet uit het oog verloren bij het ontwerpen van de Ride Collection. Het motto “Unique Bavarian Engineering” past bij de nieuwe Style collection met daarbij lederen lifestyleproducten en de Motorsport collection.

De populaire Airshell, Club Leather en Downtown jacks zijn net als de Rockster handschoenen verkrijgbaar in nieuwe kleuren.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen