Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Verkoop BMW Den Haag afgerond.

Begin dit jaar besloot BMW Group om BMW Den Haag, een eigen vestiging van BMW Group, te verkopen aan één van de bestaande BMW dealergroepen in Nederland. De transactie is goedgekeurd door de autoriteiten. Daarmee is de verkoop afgerond en dealergroep Dusseldorp Automotive is per 2 december 2019 definitief de nieuwe eigenaar van BMW Den Haag. De vestiging heet vanaf heden Dusseldorp Den Haag.

Corporate
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,81 KB)
  
Photos(1x, ~3,82 MB)

Begin dit jaar besloot BMW Group om BMW Den Haag, een eigen vestiging van BMW Group, te verkopen aan één van de bestaande BMW dealergroepen in Nederland. Op 14 oktober konden we bekendmaken dat er een overeenstemming was bereikt met dealergroep Dusseldorp Automotive (lees hier het betreffende persbericht). Hun moderne managementstructuur en heldere visie op de toekomst waren belangrijke aspecten in de keuze.

De transactie is goedgekeurd door de autoriteiten. Daarmee is de verkoop afgerond en dealergroep Dusseldorp Automotive is per 2 december 2019 definitief de nieuwe eigenaar van BMW Den Haag. De vestiging heet vanaf heden Dusseldorp Den Haag.

De dagelijkse leiding van de vestiging komt in handen van Ruud Grift (44). Ruud kent zowel de vestiging als de regio zeer goed en is door Dusseldorp Automotive met directe ingang aangesteld als vestigingsdirecteur voor Dusseldorp Den Haag. Ruud heeft meer dan 16 jaar ervaring bij BMW Den Haag, waar hij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de verkoop- en de aftersalesactiviteiten.

Dusseldorp Automotive startte op 9 augustus 1959 als BMW dealer in Apeldoorn. In de jaren die volgden, vestigde Dusseldorp Automotive zich in Hoogeveen, Deventer, Zwolle, Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Met de achtste vestiging in Den Haag breidt Dusseldorp Automotive haar verkoopgebied uit naar Zuid-Holland. Dusseldorp verkoopt vanaf november dit jaar naast BMW en MINI ook BMW motorfietsen in Alkmaar.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen