Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad verlengt helmgarantie naar 5 jaar.

De garantietermijn voor alle nieuw verkochte BMW Motorrad helmen is verlengd van twee naar vijf jaar. Motorrijders zijn daarmee dus verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige helm met maximaal draagcomfort en maximale veiligheid.

Rijdersuitrusting
 

Press Contact.

Talisa Stewart
BMW Group

Tel: +31-70-4133-106

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~248,48 KB)
  
Photos(5x, ~62,82 MB)

De garantietermijn voor alle nieuw verkochte BMW Motorrad helmen is verlengd van twee naar vijf jaar. Motorrijders zijn daarmee dus verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige helm met maximaal draagcomfort en maximale veiligheid.

Deze langere garantieperiode van vijf jaar geldt voor alle helmen van BMW Motorrad die sinds 1 januari dit jaar zijn verkocht. De helmen die vóór deze datum zijn aangeschaft, behouden de 24 maanden garantie. De garanties zijn van toepassing op helmen die bij een BMW Motorrad dealer zijn gekocht.

De garantie dekt materiaal- en fabricagefouten. Ingebouwde BMW Motorrad communicatiesystemen zijn uitgesloten van de verlengde garantietermijn. De garantie is niet van toepassing op defecten en beschadigingen door onjuist gebruik, een ongeval of ondeugdelijk installeren van communicatiesystemen of accessoires. Ook als dat is gedaan door andere partijen. Krassen op het vizier, het zonnescherm, de helmschaal of plastic delen vallen evenmin onder de garantie.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen