Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW i3 For the Oceans Edition draagt bij aan plasticvrije oceanen.

Met de BMW i3 For the Oceans Edition voegt BMW een nieuw hoofdstuk toe aan de indrukwekkende, duurzame prestaties van deze elektrisch aangedreven auto. Deze rijk uitgeruste versie heeft enkele speciale kenmerken, die verwijzen naar het doel waaraan de kopers een bijdrage leveren. Bij de aanschafprijs is een donatie van €1.000,- inbegrepen die ten goede komt aan een organisatie, die zich inspant voor het opruimen van plastic en schonere oceanen.

 

Press Contact.

Talisa Stewart
BMW Group

Tel: +31-70-4133-106

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~87,41 KB)
  
Photos(18x, ~494,29 MB)

Met de gelimiteerde BMW i3 For the Oceans Edition voegt BMW een nieuw hoofdstuk toe aan de indrukwekkende, duurzame prestaties van deze elektrisch aangedreven auto. In totaal worden honderd stuks van deze speciale editie geproduceerd. Het is een rijk uitgeruste versie met enkele speciale kenmerken in uiterlijk en interieur, die verwijzen naar het doel waaraan de kopers een bijdrage leveren. Bij de aanschafprijs is een donatie van € 1.000,- inbegrepen die ten goede komt aan een organisatie, die zich inspant voor het opruimen van plastic en schonere oceanen. De nieuwe BMW i3 For the Oceans Edition heeft een consumentenadviesprijs van  € 46.341,- (de fiscale waarde is € 44.995,-) en staat vanaf juli bij de dealers in de showroom.

BMW introduceerde de BMW i3 in 2013 in Nederland. Door de duurzame ontwikkeling, de productie en de recycling van de auto is de BMW i3 ook zeven jaar na zijn introductie nog een belangrijke speler op de markt voor elektrische auto’s en vooral een van de duurzaamste auto’s die dagelijks rijplezier bieden. Visnetten zijn bijvoorbeeld het basismateriaal voor de velours vloermatten en de stoelen zijn bekleed met materiaal dat is vervaardigd van gerecycled plastic. De gelimiteerde BMW i3 For the Oceans Edition geeft het duurzame karakter een extra dimensie.

Kenmerken van BMW i3 For the Oceans Edition.
De BMW i3 For the Oceans Edition is uitgevoerd in de kleur Fluid Black met BMW i Blau accent en ‘For the Oceans’ logo onder de A-stijl. Andere kenmerken zijn interieurlijsten van Eucalyptus hout met lasergravure ‘For the Oceans’ en velours vloermatten met ‘For the Oceans’ stiksel. Tot de complete uitrusting behoren het Sportpakket, Comfort Pack Advanced, het Connectivity Pack inclusief Navigatie Professional en 20 inch lichtmetalen wielen. De uitrusting bestaat verder onder meer uit stoelverwarming, een warmtepomp, een achteruitrijcamera, Park Distance Control voor/achter en veiligheidsgordels in BMW i Blau.

Bij de BMW i3 For the Oceans Edition ontvangt de klant een certificaat waarin BMW Nederland verklaart dat de BMW i3 een gelimiteerde For the Oceans Edition is en dat de klant met de aanschaf van de gelimiteerde Edition een bijdrage levert aan plasticvrije oceanen. De achterkant van het certificaat is eveneens vervaardigd van gerecycled plastic.

Met een fiscale waarde van € 44.995,- valt de BMW i3 For the Oceans Edition volledig in de 8% bijtellingscategorie voor zakelijke rijders. Daarnaast komt deze uitvoering ook in aanmerking voor de € 4.000,- subsidie die de overheid beschikbaar stelt bij de particuliere aanschaf van elektrische auto’s. Naar verwachting gaat deze regeling per 1 juli 2020 in.

De BMW i3 For the Oceans Edition is alleen in Nederland leverbaar. Bestellen kan vanaf vandaag bij de BMW dealer.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen