Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Van Poelgeest neemt BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort over.

Een van de oudste BMW Motorrad dealers van Nederland komt in nieuwe handen. De bedrijfsvoering van Van Harten Amersfoort zal worden voortgezet door dealergroep Van Poelgeest die al zeven BMW en MINI dealerbedrijven heeft in de Randstad, het Gooi, Bollenstreek en regio Eemland.

Corporate
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,43 KB)
  
Photos(1x, ~2,39 MB)

Een van de oudste BMW Motorrad dealers van Nederland komt in nieuwe handen. De bedrijfsvoering van Van Harten Amersfoort zal worden voortgezet door dealergroep Van Poelgeest die al zeven BMW en MINI dealerbedrijven heeft in de Randstad, het Gooi, Bollenstreek en regio Eemland.

BMW Motorrad Dealer Van Harten Amersfoort is sinds hun start in 1956 als BMW Motorrad Dealer een alom bekende en gerenommeerde naam in motorland. Befaamd om hun vakmanschap én de unieke Van Harten Specials: BMW Motorfietsen die aan de hand van individuele klantwensen helemaal opnieuw worden opgebouwd. Vrijwel alle BMW modellen hebben als basis gediend voor de vele projecten waarmee Van Harten Amersfoort wereldwijde bekendheid kreeg. Van Poelgeest zal deze activiteiten zeker gaan uitbreiden. Daarnaast is Van Harten ook al jarenlang het adres waar veel overheidsdiensten, waaronder de Nationale Politie en Ambulancediensten, hun motorfietsen aanbieden aan de After Sales experts van het Van Harten team.

Rob van Harten, die in 1970 het stokje van zijn vader overnam, neemt na 50 jaar met pijn in het hart afscheid van zijn zaak. “Als ik 20 jaar jonger was geweest, had ik een mooie volgende stap gemaakt, maar die kan Van Poelgeest nu nemen. Van Harten is in heel goede handen terechtgekomen en ik ben ervan overtuigd dat alle klanten en al mijn fijne medewerkers een mooie toekomst tegemoet gaan door deze overname.”

Head of Motorrad Tom Crooijmans voegt daaraan toe: “Rob heeft zich jarenlang ingezet voor het merk BMW Motorrad waarvoor wij hem oprecht bedanken. Hij draagt een mooi en gerespecteerd bedrijf over aan Van Poelgeest onder leiding van Harry Baltus, die wij van harte verwelkomen in de BMW Motorrad organisatie. Van Poelgeest is een van onze grootste dealergroepen in Nederland en al net zo lang als Van Harten een gewaardeerde partner van BMW en MINI. Van Harten zal profiteren van de schaalgrootte en processen van de Van Poelgeest organisatie en de verdere ontwikkelingen die daaruit volgen, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering. Wij zijn er daarom van overtuigd dat wij samen een mooie toekomst gaan bouwen onder ons motto: Make Life a Ride!”

Harry Baltus, Algemeen Directeur Van Poelgeest: “Rob van Harten heeft samen met zijn mensen een uniek bedrijf opgebouwd. Een bedrijf met een uitstekende reputatie en met heel veel aandacht voor de klantrelatie. Wij heten de collega’s van Van Harten welkom bij het Team Van Poelgeest en zijn meer dan blij dat wij ons product- en dienstenaanbod kunnen verrijken met BMW Motorrad. Wij kunnen niet wachten om kennis te maken met de, voor ons nieuwe, grote groep klanten.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen