Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Prijzen nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive.

De prijzen van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive zijn bekend, het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive gaat komende juli in productie in de BMW fabriek in Dingolfing en staat vanaf eind juli 2021 in de showroom.

G83
·
M-serie
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Corporate
·
Cabriolet
·
M4
 

Press Contact.

Talisa Stewart
BMW Group

Tel: +31-70-4133-106

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~102,1 KB)
  
Photos(105x, ~1,2 GB)

De prijzen van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive zijn bekend, het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive gaat komende juli in productie in de BMW fabriek in Dingolfing en staat vanaf eind juli 2021 in de showroom met onderstaande vanafprijzen:

Model

Consumenten
adviesprijs

Fiscale
Waarde

Netto catalogusprijs

BPM

Max. vermogen kW (pk) / koppel

CO2 2

BMW M4 Competition xDrive Cabrio

€ 144.040

€ 142.749

€ 87.100

€ 37.358

375 (510) / 650

232

 

Highlights

  • Prestaties van het hoogste niveau verenigd met unieke individualiteit: de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio met M xDrive1 is het meest exclusieve model in de nieuwe generatie van BMW M modellen in de premium middenklasse. De 373 kW (510 pk) 6-cilinder-in-lijnmotor en M xDrive vierwielaandrijving zorgen voor een uitzonderlijke dynamiek 1.

  • Specifieke M designkenmerken en een nieuwe, hoogwaardige softtop geven de auto een zeer sportieve uitstraling, waarvan de allure vooral rijdend met de kap geopend tot uitdrukking komt. De BMW M4 Competition Cabrio biedt zijn inzittenden onbelemmerd zonlicht op de huid en aangename wind in de haren in combinatie met de ongefilterde soundtrack van de motor – wat op alle vier zitplaatsen zorgt voor een bijna bedwelmende rijbeleving.

  • De M xDrive vierwielaandrijving bevat een tussendifferentieel met een elektronisch aangestuurde lamellenkoppeling. Dat verdeelt het vermogen van de motor volledig variabel en uiterst soepel over de voor- en achterwielen. Het meeste vermogen gaat naar de achterwielen en dat versterkt het kenmerkende M gevoel en verhoogt zowel de wendbaarheid als de tractie. De olievoorziening voor de lamellenkoppeling is geoptimaliseerd voor langdurige vierwielaangedreven prestaties op het circuit. M xDrive werkt samen met het Actieve M Sperdifferentieel in de achteras.

  • Het hoogstaande weggedrag kenmerkt zich door de sublieme stuurprecisie. Het stuurgedrag is ook op de limiet neutraal en laterale krachten bouwen lineair op tijdens het toenemen van de dwarsversnelling. De hoge torsiestijfheid van de carrosserie en het onderstel maakt een perfect controleerbaar weggedrag mogelijk, zelfs in de meest extreme rijsituaties. Belangrijke factoren daarbij zijn de aangebrachte verstevigingen die bedoeld zijn om de rijdynamiek verhogen, zoals een aluminium paneel in de structuur aan de voorzijde, verstevigingen onder de vloer en een subframe voor de achteras, met een vaste verbinding met de carrosserie. Specifiek voor de cabrio zijn torsiesteunen aan de achterzijde van de carrosserie aangebracht.

  • Het interieur van de mengt een moderne premium ambiance met de van M bekende racesfeer. Het met leder beklede M Sportstuurwiel met schakelpaddles, de M specifieke versnellingshendel en de rode interieuraccenten houden de concentratie van de bestuurder gericht op de intense rijbeleving die hem te wachten staat. Elektrisch verstelbare en verwarmbare M Sportstoelen en uitgebreide Merino lederen uitrusting zijn standaard, nekverwarming en – voor het eerst – stoelventilatie zijn optioneel. Een aantrekkelijke highlight van de optielijst zijn de nieuwe, verwarmbare M Carbon kuipstoelen. Die verenigen een laag gewicht en functionaliteit uit de racerij met uitstekend comfort op de lange afstand en hoogwaardig vakmanschap.

  • Het M specifieke weergave- en omvat een Setup knop op de middenconsole. Die biedt direct toegang tot de instellingen van de motor, het onderstel, de besturing, het remsysteem en de M xDrive. Twee complete sets instellingen kunnen worden opgeslagen en opgeroepen met een van de M knoppen op het stuurwiel. De optie M Drive Professional is ontwikkeld voor gebruik op het circuit. Behalve M Traction Control omvat deze setting ook de M Drift Analyser en de M Laptimer, die bijzonder sportieve manoeuvres vastlegt. Het bedieningspaneel op de middenconsole biedt ook plaats aan de M Mode knop. Daarmee kan de bestuurder de reacties en karakteristiek van de bestuurdersassistentiesystemen aanpassen, evenals de weergave in het instrumentenpaneel en het BMW Head-Up Display, voor een rijbeleving die past bij de situatie en het M karakter van de auto. De bestuurder heeft keuze uit de instellingen ROAD en SPORT; als M Drive Professional tot de uitrusting behoort, is er ook een TRACK modus.

  • De standaarduitrusting met onder meer 3-zone automatische airconditioning, LED interieurverlichting met Ambiance verlichting en een HiFi audiosysteem verhogen het comfort zowel tijdens de dagelijkse ritten als langere reizen. Ook de BMW Live Cockpit Professional met volledig digitale weergave, het cloud-based navigatiesysteem BMW Maps en de BMW Intelligent Personal Assistant behoren tot de standaarduitrusting.

  • De technologische vooruitgang ten opzichte van het voorgaande model komt ook tot uiting in het aanzienlijk uitgebreide aantal bestuurdersassistentiesystemen. De belangrijkste nieuwe systemen zijn Steering & Lane Control Assistant met Active Navigation functie en assistentie bij smalle rijstroken – die behoren tot de optionele Driving Assistant Professional – en de Reversing Assistant (een van de functies van de optionele Parking Assistant).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen