Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Bart Verhoef nieuwe Director Sales BMW bij BMW Group Nederland.

Bart Verhoef (42) zal per 1 januari 2022 terugkeren naar BMW Group Nederland in de functie van Director Sales BMW. Hij volgt Anne Brons op, die per 1 november benoemd is tot CEO bij BMW Group Nederland.

Corporate
·
Mensen
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Bart Verhoef (42) zal per 1 januari 2022 terugkeren naar BMW Group Nederland in de functie van Director Sales BMW. Hij volgt Anne Brons op, die per 1 november benoemd is tot CEO bij BMW Group Nederland.

Bart brengt na twee succesvolle jaren bij MINI Belux als General Manager MINI voor België en Luxemburg en daarvoor als Head of MINI bij BMW Group Nederland een schat aan sales ervaring met zich mee. In zijn nieuwe functie keert hij terug naar de Nederlandse importeur waar hij in 2006 zijn succesvolle BMW Group carrière startte als eerste trainee in het ‘Driver’-programma. Hij deed vervolgens brede kennis op in (leidende) functies bij Corporate Sales, Market Intelligence en als Area Manager Aftersales.

De afgelopen twee jaar ontwikkelde hij samen met zijn team vele Sales & Marketing initiatieven voor MINI Belux. Met een sterke focus op elektrificatie en speciale edities staat MINI op het punt om het beste jaar in zijn Belgisch-Luxemburgse historie te realiseren. Bovendien is ter voorbereiding op de komst van de nieuwe generatie MINI modellen samen met het dealernetwerk hard gewerkt om MINI verder te positioneren als een digitaal, zakelijk en duurzaam merk.

Anne Brons, CEO BMW Group Nederland: “BMW is al jaren nummer één in het premium segment, met afstand tot de concurrentie. Er ligt een mooie uitdaging voor Bart om die leidende positie te behouden en tegelijkertijd het aandeel elektrische en plug-in hybride modellen flink te vergroten. Bart kent onze dealers goed, hij heeft een brede expertise en een uitstekende kennis van de Nederlandse markt. We hebben er alle vertrouwen in dat hij ook in de rol van Director Sales BMW zeer succesvol zal zijn.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen