Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Beleef het BMW Motorrad avontuur van je leven: schrijf je nu in voor de International GS Trophy 2024 Pre-Qualifier BeNeLux.

Ben je een fan van off-road avonturen en ben je in het bezit van een BMW GS ? De inschrijving voor de International GS Trophy 2024 Pre-Qualifier BeNeLux is officieel geopend!

Rijderstraining, Toertochten, Evenementen
 

Press Contact.

Bryan Barendrecht
BMW Group

Tel: +31-704-133-227

send an e-mail

Author.

Bryan Barendrecht
BMW Group

De BMW Motorrad International GS Trophy is een unieke wedstrijd voor de meest ervaren BMW GS eigenaren. Voor het eerst vormen België, Nederland en Luxemburg een gezamenlijk team voor de komende International GS Trophy 2024 in Namibië. Vanaf vandaag kunnen de avonturiers en gepassioneerden onder jullie zich officieel inschrijven voor de Pre-Qualifier die gepland staat op vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli.

Rijswijk. Het BeNeLux-team zal bestaan uit vijf ervaren GS-rijders; drie rijders voor het herenteam en twee rijders voor het damesteam. Alvorens deel uit te maken van dit definitieve team, zullen op vrijdag 21 juli en zaterdag 22 juli 2023 in Loon op Zand (Nederland) en omgeving de Pre-Qualifier plaatsvinden om uit te maken welke 24 deelnemers door gaan naar de Qualifier. Deze 20 kanshebbers zullen vervolgens deelnemen aan de Qualifier van 8 tot 10 september 2023 in Walter's Arena in het Verenigd Koninkrijk. Alleen de beste van hen worden geselecteerd voor het BeNeLux team. De beste 2 dames van de Qualifer zullen het begin 2024 opnemen tegen 15 andere dames teams in de Female Qualifer, welke plaats zal vinden in Zuid-Europa. De beste 6 dames reizen daadwerkelijk af naar Namibië.

Deelnamevoorwaarden en inschrijving voor Pre-Qualifier
Deelname aan de Pre-Qualifier vereist bepaalde voorwaarden. Hiervoor moet u eigenaar zijn van een BMW GS (leeftijd en cilinderinhoud zijn niet van belang). U moet in België, Luxemburg of Nederland wonen en in het bezit zijn van een internationaal paspoort (geldig tot na de GS Trophy). Een geldig motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is verplicht. Ook off-road ervaring is essentieel.

Ben je een fan van off-road avonturen ? Aarzel niet langer en beleef het BMW Motorrad avontuur van jouw leven ! Schrijf je nu in voor de Pre-Qualifier via volgende link: https://www.bmw-motorrad.nl/nl/ontdek/evenementen/int-gs-trophy-2024-nl-pre-qualifier.html

Over de Internationale BMW Motorrad GS Trophy Namibië 2024
Na Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada, Thailand, Mongolië, Nieuw-Zeeland en recent Albanië heeft BMW Motorrad het perfecte nieuwe terrein ontdekt voor de GS Trophy 2024 in het prachtige land Namibië. Ontelbare kilometers off-road rijden door prachtige landschappen met fascinerende flora en fauna staan garant voor een spannende GS Trophy!

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen