Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Gloednieuwe BMW iDrive debuteert in de Neue Klasse.

+++ Het nieuwe beeldscherm en besturingssysteem zijn beschikbaar in de Neue Klasse vanaf 2025 +++ BMW Panoramic Vision verbetert de oriëntatie van de BMW bestuurder +++ Gebruikersbeleving voor alle passagiers +++

Technologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, Bedieningsconcepten
 

Press Contact.

Bryan Barendrecht
BMW Group

Tel: +31-704-133-227

send an e-mail

München. Met de nieuwe BMW iDrive brengt BMW Group een beeldscherm- en bedieningsconcept naar de volgende voertuiggeneratie, dat een volledig nieuw intuïtief interactieparadigma tussen bestuurder en voertuig mogelijk maakt. Deze ontwikkelingssprong volgt in de Neue Klasse vanaf 2025. De toekomstige generatie BMW iDrive zal de auto omtoveren tot een digitale belevingsruimte. Met BMW Panoramic Vision, een nieuw multifunctioneel stuurwiel, het nieuw centrale beeldscherm en een nieuw BMW 3D head-up display als centraal beeldscherm- en bedieningselementen, wordt de ultieme gebruikersbeleving van BMW opnieuw geïnterpreteerd in de modellen van de Neue Klasse.

Logische ontwikkeling van BMW iDrive met nieuwe technologieën.

De volgende technologische sprong maakt een modern, typisch BMW-interieurontwerp mogelijk met een focus op aanraking en geavanceerde spraakinteractie. BMW iDrive in de Neue Klasse wordt gekenmerkt door vier centrale elementen. De nieuwe BMW Panoramic Vision biedt alle passagiers een frisse blik op de karakteristieke oriëntatie en inhoud van de BMW bestuurder. BMW Panoramic Vision is gebaseerd op een volledig nieuwe head-up display technologie. Het projecteert informatie op een hoogte die perfect is afgestemd op de bestuurder over de gehele breedte van de voorruit. BMW Panoramic Vision wordt aangevuld met het nieuwe BMW 3D head-up display voor actieve rijsituaties dat de vereiste informatie, zoals geassisteerd rijden of verkeersbegeleiding, met hoge precisie weergeeft als 3D-animaties in het gezichtsveld van de bestuurder. Met het nieuwe multifunctionele stuurwiel kan de inhoud van de BMW Panoramic Vision en het BMW 3D head-up display individueel worden bediend volgens het principe ogen op de weg, handen aan het stuur.  De bediening is gemakkelijk en nauwkeurig via de knoppen op het stuur en wordt verbeterd door de actieve haptische feedback en meerlaagse technologie.

BMW iDrive in de Neue Klasse richt zich op het nieuwe centrale display met karakteristieke BMW-styling en intuïtieve aanraakfunctie. De matrixachtergrondverlichtingstechnologie van het nieuwe centrale display zorgt voor een hoge resolutie voor de schermen, levendige kleuren en een sterk contrast, ongeacht de specifieke lichtomstandigheden.

De toekomstige BMW iDrive behoudt het QuickSelect concept, dat is geïntroduceerd in 2023. Het systeem in de Neue Klasse is gebaseerd op een geïntegreerde softwarearchitectuur en maakt gebruik van de volgende generatie van het BMW Operating System. Zowel de slimme connectiviteit van het voertuig met de BMW Cloud als het digitale ecosysteem van de klant zorgt voor een meeslepende gebruikersbeleving en geeft een nieuwe dimensie aan de interactie tussen mens en auto. Het transformeert de voertuigen van de Neue Klasse in digitale belevingsruimtes.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen