Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW i3 vanaf 35.500 euro - De juiste auto, het juiste moment, de juiste prijs

München/Rijswijk. De nieuwe BMW i3 wordt leverbaar vanaf 35.500 euro en is met een range extender verkrijgbaar vanaf 39.990 euro. Het leasetarief is 599 euro per maand (ex BTW), op basis van Full Operational Lease, een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 15.000 km per jaar. De eerste volledig elektrisch aangedreven BMW voor serieproductie arriveert in november op de Nederlandse markt. De BMW i3 beleeft zijn wereldpremière op 29 juli en wordt tegelijkertijd in Londen, Peking en New York onthuld.

Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
BMW i
·
Sales en Marketing

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Author.

Andrew Mason
BMW Group

München/Rijswijk. De nieuwe BMW i3 wordt leverbaar vanaf 35.500 euro en is met een range extender verkrijgbaar vanaf 39.990 euro. Het leasetarief is 599 euro per maand (ex BTW), op basis van Full Operational Lease, een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 15.000 km per jaar. De eerste volledig elektrisch aangedreven BMW voor serieproductie arriveert in november op de Nederlandse markt. De BMW i3 beleeft zijn wereldpremière op 29 juli en wordt tegelijkertijd in Londen, Peking en New York onthuld.

De BMW i3 is het eerste model van het nieuwe submerk BMW i, dat zich volledig richt op duurzame mobiliteit. Dankzij de unieke bouwconstructie, de ideale plaatsing van de elektrische systemen en de krachtige elektromotor van 125 kW (170 pk) en 250 Nm biedt de BMW i3 het rijkarakter dat van een BMW wordt verwacht.  Met een volle accu kan de BMW i3 een afstand van 130 tot 160 kilometer afleggen. Optioneel is de eerste range extender die uitsluitend functioneert om de accu op te laden. De 650 cc tweecilinder benzinemotor vergroot de actieradius tot circa 300 kilometer. Zelfs met deze range extender produceert de BMW i3 een CO2-uitstoot van minder dan 20 g/km.

Aantrekkelijk aanbod
Ian Robertson, lid van de Raad van Bestuur bij BMW AG, voor Sales en Marketing, vertelt: “De BMW i3 markeert een nieuw tijdperk voor individuele mobiliteit en voor de BMW Group. Zoals het een BMW betaamt, heeft de BMW i3 een sterke emotionele aantrekkingskracht, een uitstekende bouwkwaliteit en staat hij garant voor rijplezier. Met dit geavanceerde voertuig en zijn gunstige prijsstelling bieden wij onze klanten een aantrekkelijk alternatief voor elektrische mobiliteit.”

Jan-Christiaan Koenders, Algemeen Directeur BMW Group Nederland, voegt daar aan toe: "Vooral in Nederland is de BMW i3 de juiste auto op het juiste moment. We doen er alles aan dit jaar nog zoveel mogelijk eerste BMW i3 rijders hun revolutionaire auto te leveren en hen ook nog 0 procent bijtelling te garanderen. Gelukkig blijft de Nederlandse overheid ook na 1 januari 2014 elektrisch rijden stimuleren. Een innovatieve auto als de nieuwe BMW i3 vraagt ook een eigen, nog sterker klantgerichte verkooporganisatie. Vandaar dat er uit de Nederlandse BMW dealerorganisatie al een aantal BMW i agenten zijn geselecteerd. Bovendien is dit nieuwe model ook online te koop. "

Verkoopkanalen
Producten en diensten van BMW i worden aangeboden via een multi-verkoopkanaal, bestaande uit erkende BMW i Agenten, een Customer Interaction Center (CIC) en een online platform. De verkoopkanalen zijn volledig met elkaar verbonden, zodat klanten geheel zelf bepalen welk kanaal in welk deel van het aankoopproces wordt gebruikt.

360° ELECTRIC
Met een breed scala aan mobiliteitsdiensten en assistentiesystemen onder de noemer 360° ELECTRIC zorgt BMW op alle mogelijke manieren ervoor dat BMW i3-rijders hun mobiliteitsbehoeften kunnen vervullen – zelfs buiten het bereik van 160 kilometer. De diensten van 360° ELECTRIC zijn onderverdeeld in vier categorieën:
Thuis opladen - Onder de categorie Thuis opladen behoort de BMW i Wallbox die thuis of op een andere gewenste locatie wordt geïnstalleerd. Dit laadstation is speciaal ontworpen voor veilig en gemakkelijk gebruik. De energie wordt geleverd door BMW i in samenwerking met geselecteerde leveranciers van stroom.
Onderweg opladen - BMW Group werkt samen met leveranciers van publieke oplaadstations in alle landen waar de BMW i3 wordt geleverd. Bovendien is BMW Group betrokken bij de realisatie van een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten. Met de BMW ChargeNow-kaart kunnen gebruikers overal en te allen tijde gebruikmaken van een laadpunt, terwijl de kosten automatisch door BMW i worden verwerkt en gefactureerd.
Flexibele mobiliteit - Flexibele mobiliteit is de sleutel tot een nieuwe mobiele lifestyle die geschikt is voor allerlei specifieke behoeften. Tot Flexibele mobiliteit behoort onder meer de mogelijkheid om een beperkt aantal dagen per jaar gebruik te maken van een conventionele BMW, bijvoorbeeld om lange afstanden af te leggen.
Assistance Services - Assistance Services omvat allerlei diensten via BMW ConnectedDrive, waaronder de BMW i Remote app voor de smartphone en de beschikbare laadpunten die in het navigatiesysteem zijn opgenomen.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen