Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Nathalie Bauters nieuwe Manager Corporate Communications BMW Group Nederland.

Nathalie Bauters volgt Diederik Reitsma op als Manager Corporate Communications van BMW Group Nederland. Nathalie komt van BMW Group North America en volgt Diederik op die vanaf 1 februari werkzaam zal zijn voor BMW Group South Africa.

Mensen
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~81,07 KB)

Nathalie Bauters volgt Diederik Reitsma op als Manager Corporate Communications van BMW Group Nederland. Nathalie komt van BMW Group North America en volgt Diederik op die vanaf 1 februari werkzaam zal zijn voor BMW Group South Africa.

Per 1 april 2015 start Nathalie Bauters als Manager Corporate Communications van BMW Group Nederland. De laatste zes jaar was zij bij BMW Group North America als Head of Communications verantwoordelijk voor de totale communicatie van het merk MINI in de Verenigde Staten - executive, business, product, dealer en marketing communications. In die functie leverde zij belangrijke bijdragen aan de positionering van MINI als marktleider en inspirerend voorbeeld in het Premium Small Vehicle Segment. Daarnaast zorgde zij afdelingsoverschrijdend voor consistente berichtgeving naar dealers, consumenten en medewerkers.

De in België geboren Nathalie, woonde de laatste 13 jaar in de Verenigde Staten en is Amerikaans staatburger. Nathalie startte haar loopbaan in 1996 bij Chrysler Europe LLC in Brussel. Zes jaar later zette zij haar werk voor de merken Chrysler, Jeep en Dodge voort vanuit Chryslers hoofdkwartier in Auburn Hills, Michigan. In 2008 maakte zij de overstap naar BMW Group North America.
In haar nieuwe functie wordt Nathalie Bauters verantwoordelijk voor de implementatie van de Corporate Communications strategie van BMW Group in Nederland. Zij zal de reputatie van de onderneming en haar merken (BMW, MINI en BMW Motorrad) beschermen en versterken. Daarnaast is het onderhouden van de goede relaties met de overheid, de branche en de industrie inclusief VDL Nedcar inzake de Nederlandse productie van MINI aan haar toevertrouwd.

Diederik Reitsma begint per 1 februari aanstaande na 11 jaar BMW Group Nederland aan een nieuwe uitdaging binnen BMW Group als General Manager Group Communications and Public Affairs bij BMW Group South Africa. Naast de merken BMW, MINI en BMW Motorrad is hij ook verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de BMW fabriek in Rosslyn-Pretoria en een gedeelte van de Sub-Sahara regio.

Neil Fiorentinos, algemeen directeur BMW Group Nederland: „We verheugen ons op de terugkeer van Nathalie Bauters naar Europa en zijn erg benieuwd naar de kennis en ervaring die zij in een van de meest uitdagende functies binnen BMW Group North America heeft opgedaan. Wij wensen Diederik Reitsma en zijn gezin alle succes in mijn mooie geboorteland. Ik vertrouw erop dat Nathalie de goede relatie met u mag voortzetten.“

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen