Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Adrian van Hooydonk wint Global Innovation Award 2014.

Eerste uitreiking van prijs voor Outstanding Design and Technology. In het juryrapport wordt Van Hooydonk geroemd om zijn innovatieve leiderschap, dat heeft geleid tot het wereldwijde succes van de BMW Group en al haar merken.

Technologie
·
Corporate
·
Bedrijfsawards
·
BMW
·
Brands
·
MINI
·
BMW Motorrad
·
Mensen
·
Corporate Affairs
·
Meer Mensen bij BMW Group
·
Technology, Research & Development

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Author.

Andrew Mason
BMW Group

Senior Vice President BMW Group Design Adrian van Hooydonk kreeg op 23 april de Global Innovation Award 2014 uitgereikt. De eerste Europese prijs voor wereldwijde innovatie, geïntroduceerd door culturele onderneming Yellow Fellow en de Federatie Dutch Creative Industries. De prijs is bestemd voor bedrijven en personen die producten creëren waarin technologie en (de schoonheid van) design samenkomen.

In het juryrapport wordt Van Hooydonk geroemd om zijn innovatieve leiderschap, dat heeft geleid tot het wereldwijde succes van de BMW Group en al haar merken (BMW, BMW i, BMW Motorrad, MINI en Rolls-Royce). De Nederlandse designdirecteur geeft leiding aan ongeveer 700 mensen in drie designstudio’s, gevestigd in München, Los Angeles en Shanghai. In de bijlage treft u het complete juryrapport.

Yellow Fellow en de Federatie Dutch Creative Industries.
Yellow Fellow is een culturele onderneming waarin kruisbestuivingen plaatsvinden tussen abstracte kunst, wetenschap, onderwijs, bedrijfsleven en samenleving. Het doel van Yellow Fellow is het realiseren van een levendige ontmoetingsplek, een doe-, denk-, & werkplek waar de kunsten en kunstenaars, wetenschappers, onderwijs, en het management van het bedrijfsleven elkaar treffen om door middel van programma’s te ondernemen, te doen, te ondergaan of samen te werken.
De Federatie Dutch Creative Industries vertegenwoordigt acht branche- en beroepsorganisaties met in totaal bijna 6.000 individuele leden en ca. 2.500 creatieve bedrijven met een gezamenlijke bijdrage aan het bruto nationaal product van ruim € 11 miljard.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen