Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW opent ConnectedDrive Store.

De nieuwste revolutie op het gebied van connectiviteit in de auto.

Technologie
·
Technology, Research & Development
·
BMW ConnectedDrive
·
Bestuurdersassistentiesystemen
·
Infotainment, Bedieningsconcepten
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~145,29 KB)
  
Photos(1x, ~1,01 MB)

Vanaf heden is de BMW ConnectedDrive Store geopend in Nederland. Een belangrijke mijlpaal waarmee BMW de voorsprong op het gebied van de ‘Connected Car’ verder uitbreidt. Vanuit de persoonlijke portal online of via het iDrive infotainmentsysteem in de auto, kunnen achteraf diensten worden gekocht die voorheen bij aanschaf van de auto moesten worden aangevinkt.

Bovendien kunnen de diensten nu ook voor een bepaalde periode worden gekocht. Bijvoorbeeld als u de Personal Assistant Service (uw eigen conciërge die u vanuit de auto 24 uur per dag kunt bereiken om bijvoorbeeld een bestemming te zoeken of een reservering te maken) een maand lang wilt uitproberen. Alle informatie inclusief een uitlegfilm over de Store vindt u hier.

BMW ConnectedDrive.
Bij de consument heerst er een steeds grotere nadruk op innovatie en connectiviteit. Bij de aankoop van een nieuwe auto staan deze eisen bovenaan. Bovendien groeit het aantal auto’s met internet wereldwijd naar verwachting van 23 miljoen in 2014 naar 152 miljoen in 2020. BMW loopt in die ontwikkeling voorop met ConnectedDrive, de verzamelnaam voor de talloze systemen die een BMW met de buitenwereld verbinden. ConnectedDrive bestaat uit alle diensten die gebruikmaken van connectiviteit, de Services & Apps en systemen die de bestuurder assisteren, ofwel de (rij)assistentiesystemen.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen