Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

MINI Nederland nieuwe sponsor van team Giant-Alpecin.

MINI Nederland wordt sponsor van Team Giant-Alpecin. Het succesvolle wielerteam gaat in 2016 rijden met de nieuwe MINI Clubman. Een uniek partnership ontstaan uit een gedeelde passie voor innovatie en sportieve topprestaties.

F54
·
MINI
·
Brands
·
MINI Clubman
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~155,51 KB)
  
Photos(1x, ~3,12 MB)

MINI Nederland wordt sponsor van Team Giant-Alpecin. Het succesvolle wielerteam gaat in 2016 rijden met de nieuwe MINI Clubman. Een uniek partnership ontstaan uit een gedeelde passie voor innovatie en sportieve topprestaties.

MINI Nederland en Team Giant-Alpecin gaan vanaf 1 januari 2016 samenwerken. De samenwerking zal sommigen misschien verrassen maar volgens Hidde-Jan Haven (Brandmanager MINI Nederland) is de MINI Clubman bij Team Giant- Alpecin perfect op zijn plaats: ‘De nieuwe MINI Clubman biedt bijzonder veel ruimte en power waarmee het de ideale teamauto is.’ Haven is zeer enthousiast over de samenwerking en ziet veel overeenkomsten: ‘MINI en Team Giant-Alpecin hebben beide een sterke focus op innovatie en techniek. Met dit partnership ondersteunen we een succesvol team met veel potentie.’ Ook voor Iwan Spekenbrink (CEO van Team Giant-Alpecin) biedt deze samenwerking veel mogelijkheden: ‘Onze missie is om wielrenners over de hele wereld te inspireren en te stimuleren tot sportieve topprestaties. Een topmerk als MINI gaat hieraan zeker een bijdrage leveren.’

MINI en Team Giant-Alpecin: een goed team
Team Giant-Alpecin boekte het afgelopen jaar belangrijke overwinningen, waaronder Milaan-Sanremo, Parijs-Roubaix en een bergetappe in de Tour de France. De MINI Cooper SD Clubman heeft alle eigenschappen om komend jaar te kunnen bijdragen aan dit succes. Met zijn 190 pk en 400 Nm koppel kan hij elke bergetappe aan en ook met zijn sprintcapaciteit zit het wel goed; hij doet de tussensprint van 80 tot 120 km per uur in 6,9 seconden. Iwan Spekenbrink: ‘In wielrennen wordt veel gevraagd van een teamauto. De MINI Clubman is de ideale versterking van ons team. Dit partnership sluit perfect aan op onze ‘Keep Challenging’ filosofie, gebaseerd op continue innovatie, samenwerking en hoge standaarden.’ Kortom, de samenwerking tussen MINI Nederland en Team Giant-Alpecin biedt alle ingrediënten voor sportieve topprestaties in 2016!

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen