Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Group verlengt samenwerking met TEFAF t/m 2019.

Internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF beschikt de komende drie jaar over BMW Courtesy Cars voor eregasten.

Corporate
·
Exposities, Autoshows
·
Corporate Events
·
BMW
·
Brands
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~77,25 KB)
  
Photos(4x, ~24,28 MB)

De dertigste editie van de toonaangevende kunstbeurs TEFAF Maastricht vindt plaats van 10 tot en met 19 maart 2017 en is een van de belangrijkste kunst- en antiekbeurzen wereldwijd. BMW Group stelt net als vorig jaar een vloot van BMW 7 Series beschikbaar als officiële Courtesy Cars voor de eregasten die vanuit de omgeving de kunstbeurs in het MECC bezoeken.

“De TEFAF staat in de top tien van grootste kunstbeurzen ter wereld en ook deze editie wordt weer indrukwekkend”, aldus Peter Haug, Marketingdirecteur BMW Group Nederland. “De TEFAF organisatie is perfectionistisch als altijd en daarom verbinden wij BMW graag nog eens drie jaar aan dit prestigieuze evenement. Tot en met 2019 zijn de eregasten tijdens het vervoer naar en van TEFAF verzekerd van hetzelfde perfectionisme dat zich uit in de auto’s en hun chauffeurs.”

De BMW 7 Serie Courtesy Cars.
De BMW 7 Series die BMW Group Nederland inzet, zijn ‘L’-versies, met langere wielbasis variërend van de Plug-in Hybride 740Le en V8 benzine 750Li tot de ultieme quad-turbodiesel 750Ld. Sommige auto’s zijn daarbij ook nog uitgerust met het optionele Executive Lounge interieur met twee separate, volledig individueel in te stellen massagestoelen achterin. In elke Courtesy Car is maximaal comfort verzekerd dankzij de luchtvering en Executive Drive Pro dat met een stereocamera oneffenheden in het wegdek herkent en daar de vering op voorbereidt.

TEFAF & BMW Group.
Maar liefst 270 gerenommeerde galerijen van over de hele wereld maken van TEFAF een tentoonstelling met de belangrijkste kunstwerken op de markt. Sinds 2001 is TEFAF een officiële partner van BMW Group dat wereldwijd verschillende kunstbeurzen ondersteunt, waaronder Art Basel, Art Basel Miami Beach, Art Basel Hong Kong, Frieze London, Frieze New York, Paris Photo evenals initiatieven als Gallery Weekend Berlin.

BMW Group onderhoudt verder langetermijnsamenwerkingen met culturele instituten en artiesten over de hele wereld door het ondersteunen van projecten als BMW Tate Live, Preis der Nationalgalerie für junge Kunst en BMW Art Cars.


Voor meer informatie over TEFAF: www.tefaf.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen