Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Motorrad Speeddate: Heritage. Vind uit welke link met het verleden het beste bij je past.

In navolging van de BMW Motorrad ‘Speeddate: Spirit of GS’ gaan in de maanden juni en juli alle Heritage modellen van BMW Motorrad langs de BMW Motorrad dealers. De Heritage modellen hebben allemaal een eigen identiteit en vertellen over een periode uit de rijke historie van BMW Motorrad.

Erfgoed
·
BMW erfgoed
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Author.

Andrew Mason
BMW Group

In navolging van de BMW Motorrad ‘Speeddate: Spirit of GS’ gaan in de maanden juni en juli alle Heritage modellen van BMW Motorrad langs de BMW Motorrad dealers. De Heritage modellen hebben allemaal een eigen identiteit en vertellen over een periode uit de rijke historie van BMW Motorrad. Zoals de Isle of Man TT overwinningen, de glorietijden van de motorfiets in de jaren ’60 of de BMW GS die domineerde in de Parijs-Dakar rally. En het gereduceerde design van de R nineT Pure geeft de mogelijkheid om deze klassieke ‘naked’ geheel eigen accenten mee te geven.

Vijf modellen om te testen.
Je kunt op vijf verschillende modellen stappen, dit zijn alle Heritage modellen:
de originele R nineT (waar de BMW Motorrad Heritage line-up mee begon), R nineT Pure, R nineT Scrambler, R nineT Racer en de gloednieuwe R nineT Urban G/S. Ook gaan er vier statische modellen mee met diverse accessoires erop gemonteerd om te tonen hoe je je eigen Heritage model kunt personaliseren.

Ontdek welk Heritage model jou complementeert tijdens de ‘Speeddate: Heritage’. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer je Speeddate nu gemakkelijk online via:
www.bmw-motorrad.nl/speeddateheritage

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen