Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Vincent Priem nieuwe Algemeen Directeur BMW Retail Nederland bv.

Vincent Priem wordt per 12 februari de nieuwe Algemeen Directeur BMW Retail Nederland bv. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en Aftersales bij de dochterondernemingen van BMW Group Nederland: BMW Amsterdam bv, BMW Den Haag bv, MINI Amsterdam en MINI Den Haag.

Corporate
·
Mensen
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Vincent Priem wordt per 12 februari de nieuwe Algemeen Directeur BMW Retail Nederland bv. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en Aftersales bij de dochterondernemingen van BMW Group Nederland: BMW Amsterdam bv, BMW Den Haag bv, MINI Amsterdam en MINI Den Haag. De heer Priem vervangt Heiko Breilmann die in november vorig jaar afscheid nam van de organisatie.

Vincent Priem heeft een schat aan ervaring in de automotive sector dankzij verschillende posities bij Pon’s Automobielhandel B.V. Leusden. Hier toonde hij vaardigheden in financiële rapportering, transformatieve verandering, innovatie en implementatie die tot uitstekende resultaten leidden.

“Ik kijk er erg naar uit om voor de BMW Retail Group aan de slag te mogen gaan”, vertelt hij. “Het structureel verbinden van onze huidige én toekomstige klanten aan onze bedrijven zie ik als onze grootste uitdaging. Door samen met alle collega's te werken aan een optimale service en klantbeleving, ben ik ervan overtuigd dat wij ook in de toekomst zeer succesvol zullen zijn.”

“We zijn heel blij met de kennis en ervaring die Vincent meebrengt om de uitstekende prestaties van onze importeursvestigingen BMW Amsterdam en BMW Den Haag te behouden”, aldus Algemeen Directeur Neil Fiorentinos. “Hij zal de BMW Group strategie die in teken staat van uitmuntende klanttevredenheid verder doorontwikkelen. Net als bij de andere vijftig BMW dealervestigingen zoeken we daarvoor constant naar aantoonbare verbeteringen op basis van daadwerkelijke klantfeedback op het gebied van sales en service.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen