Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Voor kleine ontdekkingsreizigers - de kinderproducten uit de MINI lifestyle collectie.

Met inspirerende en slim ontworpen kinderproducten uit de MINI lifestyle collectie is elke dag een avontuur, thuis en buitenshuis.

F56
·
Lifestyle
·
Lifestyle Producten
·
MINI
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108
Fax: +31-70-4133-268

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(2x, ~273,44 KB)
  
Photos(30x, ~61,1 MB)

Met inspirerende en slim ontworpen kinderproducten uit de MINI lifestyle collectie is elke dag een avontuur, thuis en buitenshuis.

Perfect om creativiteit en nieuwsgierigheid te bevorderen.
De MINI Kids Craft Set Animals en MINI Kids Craft Set Automotive (beide € 12,-) helpen kinderen bij hun creatieve ontwikkeling door ze zelf speelgoed te laten maken van verschillende materialen. Op deze leuke en artistieke wijze worden kinderen bovendien aangemoedigd verantwoord gebruik te maken van hulpbronnen. Voor degenen die hun eigen creaties graag inkleuren, is er de MINI Coloring Car Set (€ 15,-), inclusief FSC-gecertificeerde vellen duurzaam papier en hoogwaardige ‘Stabilo Woody 3 in 1’ kleurpotloden voor het creëren van een gepersonaliseerde MINI.

Met de zachte, gebreide MINI Knitted Car (€ 39,-) hebben de kleintjes altijd een knuffelvriend. De MINI Iron-On Patch Set (€ 12,-), bestaande uit vijf verschillende dieren van allerlei materialen, zijn fantastisch om een T-shirt een persoonlijk tintje te geven. De MINI Cooper S Pull Back miniatuurmodellen (1:36) komen in drie kleuren en zijn klaar om te racen met hun krachtige pullback-motoren
(€ 4,90).

Voor kids ouder dan drie jaar en die liever zelf achter het stuur zitten, is er de MINI John Cooper Works Go-Kart (€ 195,-). Deze skelter biedt behalve het kenmerkende go-kart gevoel van MINI een extra sportieve uitstraling dankzij het rood-zwarte kleurenthema van John Cooper Works. Na een drukke speeldag kunnen de kleintjes heerlijk tot rust komen met de MINI World Cushion (€ 25,-).

Cadeautips voor jonge MINI fans.
De MINI Baby Gift Set (€ 35,-) bevat een mooie romper en bijpassend mutsje. Dankzij de opvallende kleuren Lemon en Aqua trekt deze outfit net zo veel aandacht als het baby’tje dat hem draagt. De MINI T-shirt Kids Dip-Dye (€ 25,-) in Lemon of Aqua is net zo kleurrijk en een must have voor beginnende trendsetters.

Met de MINI Balance Bike (€ 98,-) kunnen kinderen ouder dan drie jaar of van minimaal 90 cm lang op eigen benen de wereld verkennen. Het slim ontworpen loopfietsje heeft een laag frame, treeplankje, in hoogte verstelbaar zadel en verstelbaar stuur met beschermede handvaten voor een comfortabele en veilige rit. Het sterke stalen frame in de kleur Aqua, de zwarte handvaten met MINI logo’s en het witte MINI logo op de zwarte stuurbeschermer geven de loopfiets een onmiskenbare en stoere MINI uitstraling.

Voor de nog kleinere avonturiers is er de MINI Tricycle (€ 75,-), ontworpen voor kinderen tot 18 maanden oud en van maximaal 80 cm hoog. Deze driewieler heeft geluidsarme wielen, een ergonomisch gevormd stoeltje en beschermende handvaten. Het is een veilige en stijlvolle driewieler voor binnen én buiten.

De MINI lifestyle collectie.
MINI heeft een uitgebreid assortiment van lifestyleproducten, variërend van kleding en accessoires tot kinderspeelgoed, tassen en zelfs fietsen. De collectie telt meer dan vijftig producten. Met een tijdloos design en topkwaliteit materialen sluiten de lifestyleproducten naadloos aan op de designexpertise en onmiskenbare identiteit van MINI.

De MINI lifestyle collectie is online beschikbaar via www.mini.nl/lifestyle en bij de Nederlandse MINI dealers.

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Latest Facts & Figures.

Specificaties nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4
Tue Jan 17 23:50:00 CET 2017
MINI Countryman
Nieuwe varianten BMW X3 aan de basis en de top. X3 xDrive20i nu leverbaar vanaf 49.200 euro
Fri Aug 05 09:00:00 CEST 2011
Technische gegevens, Specificaties
Actuele MINI prijslijsten en brochures
Mon Jul 20 09:29:00 CEST 2009
MINI
Show all

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen