Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Wijzigingen in directie BMW Group Nederland.

Per 1 januari 2020 zal er een aantal wijzigingen plaatsvinden binnen de directie van BMW Group Nederland.

Corporate
·
Mensen
·
Meer Mensen bij BMW Group
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Per 1 januari 2020 zal er een aantal wijzigingen plaatsvinden binnen de directie van BMW Group Nederland.

Evert de Vries zal zijn functie als directeur After Sales overdragen en BMW Group Nederland als onafhankelijk professional ondersteunen. Evert begon zijn carrière bij BMW Group Nederland in 1993 als controller. In 2000 werd hij Key Account Manager BMW Motorrad om vier jaar later de rol van Manager IT te vervullen. Bij After Sales bouwde Evert voort op een stevig fundament en wist hij samen met zijn team After Sales verder te professionaliseren tot de benchmark, zowel binnen als buiten de BMW organisatie. Meer dan ooit focussen de Nederlandse dealers zich ook op After Sales. Sinds 2009 is de afdeling aanhoudend zeer succesvol geweest waarbij Evert en zijn team record op record vestigde. Een uitmuntende prestatie.

Vanuit BMW Group is besloten dat de werkzaamheden van Sales Channel Development per 2020 worden opgenomen in de organisatie. De huidige afdelingsdirecteur Erick Oberink wordt de nieuwe directeur After Sales. Erick startte in 1998 bij BMW Group Nederland en was onder andere de eerste General Manager MINI Nederland en later Head of BMW Motorrad, dat onder hem voor het eerst marktleider werd (en nu nog steeds is). In 2013 was hij verantwoordelijk voor de marktinvoering van het innovatieve submerk BMW i. In datzelfde jaar werd hij directeur van de toen nieuwe afdeling Sales Channel Development. Erick voerde met succes programma’s door als Voice Of The Customer en dankzij zijn netwerkconsolidatie is een sterkere en zeer succesvolle dealerorganisatie ontstaan. Erick kent de complete dealerorganisatie als geen ander en heeft dankzij zijn vorige functies ruime ervaring met After Sales. Ook is hij sinds 2016 lid van de After Sales commissie.

Head of MINI Bart Verhoef zal Rijswijk verruilen voor het Belgische Bornem. Zijn nieuwe functie bij BMW Group Belux wordt General Manager MINI voor België en Luxemburg. Ook Bart heeft een mooie carrière bij BMW Group opgebouwd. In 2006 startte hij als Driver, tien jaar later was hij Head of MINI. Zijn verantwoordelijkheid voor alle activiteiten van MINI in Nederland heeft BMW Group heel ver gebracht: het segmentaandeel is fors gegroeid en in 2017 en 2018 brak MINI verkooprecords. Dit jaar stevent MINI wederom af op een record, dus Bart laat een geweldige uitgangspositie voor zijn opvolger achter.

“Bij BMW Group zijn er veel kansen op een lange en afwisselende carrière”, aldus Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland. “Van nieuwe functies of disciplines tot andere landen. Dat laten deze veranderingen nog eens duidelijk zien. We zijn Erick, Evert en Bart heel dankbaar voor de schitterende resultaten en de kwaliteit van service die de BMW en MINI dealerorganisatie momenteel biedt. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij in hun nieuwe rollen minstens zo succesvol zullen zijn. Wij wensen hen heel veel geluk.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen