Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

De nieuwe BMW X2 M Mesh Edition.

De BMW X2 Sports Activity Coupé (SAC) is nu nog aantrekkelijker en onderscheidt zich nog meer als BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails en een exclusieve uitrusting om nóg actievere klanten aan te spreken in een doelgroep die jong is of zich jong voelt. Marktintroductie vanaf november 2020. De M Mesh Edition is verkrijgbaar voor een meerprijs van €4.995,-.

F39
·
Speciale modellen
·
X2
 

Press Contact.

Talisa Stewart
BMW Group

Tel: +31-70-4133-106

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~1,13 MB)
  
Photos(56x, ~323,86 MB)
 • De BMW X2 Sports Activity Coupé (SAC) is nu nog aantrekkelijker en onderscheidt zich nog meer als BMW X2 M Mesh Edition. De op de BMW X2 Model M Sport X gebaseerde BMW X2 M Mesh Edition is voorzien van stijlvolle designdetails en een exclusieve uitrusting om nóg actievere klanten aan te spreken in een doelgroep die jong is of zich jong voelt. Marktintroductie vanaf november 2020. De M Mesh Edition is verkrijgbaar voor een meerprijs van €4.995,- en is alleen mogelijk in combinatie met de Executive of High Executive uitvoering.

 • Uniek uiterlijk dankzij de BMW M nierengrille in hoogglanzend zwart, met een opvallend driedimensionaal Mesh effect dat is geïnspireerd op de autosport, plus de nieuwe kleur Frozen Black-Brown, specifiek voor deze uitvoering. Deze mokka-achtige tint komt voor op de bumperinzetten, de panelen op de portieren, de dorpelverbreders en de wielkuiplijsten.

 • Opvallende decoraties op en langs de randen van de motorkap en op de portieren zijn standaard. De in gedurfd oranje uitgevoerde stickers vullen de nieuwe metallic carrosseriekleur Brooklyn Grey – exclusief voor de M Mesh Edition – perfect aan, net als de carrosseriekleur Sapphire Black metallic. Als de keuze valt op de carrosseriekleur Alpine White, Phytonic Blue of Sunset Orange metallic, dan zijn de stickers uitgevoerd in zwart. De stickers kunnen desgewenst ook achterwege gelaten worden.

 • Nieuwe aerodynamische 19 en 20 inch M wielen met accenten in dezelfde kleur als de stickers.

 • De BMW X2 M Mesh Edition heeft het nieuwe, zelfverzekerde frontdesign van de BMW X2, inclusief de LED koplampen met geïntegreerde mistlampen. Adaptieve LED koplampen met matrixfunctie (vier segmenten) voor grootlicht en BMW Individual verlichting Shadow Line zijn optioneel. Een nieuw item in de standaarduitvoering is de projectie van het X2 logo vanuit de buitenspiegel aan bestuurderszijde.

 • BMW Individual Hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang, inclusief de omlijsting van de M nierengrille en de ring rond het BMW logo op de bagageklep in hoogglans zwart, plus de sierstukken van de uitlaateindpijpen in zwart chroom.

 • Standaard tweekleurige interieuruitrusting, M Sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun en bekleding in leder Dakota in de opvallende kleur Mokka met Alcantara in Anthrazit en oranje contraststiksel op de zitplaatsen, het dashboard en de middenconsole. Vloermatten met biezen en stikwerk in oranje en instaplijsten met opschrift “Edition”.

 • Interieurlijsten in Aluminium Hexagon Anthrazit, BMW Individual hemelbekleding in sportief Anthrazit, roestvrijstalen M pedalen en voetsteun voor bestuurder, met leder bekleed M Sportstuurwiel en een autosleutel met exclusieve M herkenningsfunctie zijn standaard. Auto’s met handgeschakelde versnellingsbak zijn voorzien van een versnellingspook met M logo.

 • Keuze uit drie dieselmotoren met vermogens van 110 kW tot 170 kW (150 tot 231 pk), twee benzinemotoren met 100 kW (136 pk) en 131 kW (178 pk) en plug-in hybride aandrijving in de BMW X2 xDrive25e (gemiddeld brandstofverbruik*: 1,7 l/100 km; gemiddeld stroomverbruik*: 14,9 kWh/100 km; CO2 emissie*: 38g/km). Afhankelijk van de gekozen aandrijving kunnen klanten kiezen uit voor- en vierwielaandrijving, een handgeschakelde versnellingsbak en een automatische Steptronic transmissie.

 • ID6 weergave- en bedieningsconcept met drie manieren van bedienen van de individuele auto- en navigatiefuncties: met de iDrive Controller, de touchscreenfunctie van de Touch Control Display en – met het optionele BMW Navigatiesysteem – een voice control-systeem dat natuurlijk geformuleerde zinnen begrijpt. Handsfree functie met Bluetooth interface en digitale DAB radio-ontvangst standaard.

 • Optioneel zijn BMW Navigatie met 8,8 inch Touch Control Display evenals BMW Navigatie Plus met 10,25 inch Touch Control Display en full colour BMW Head-Up Display.

* De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO₂ uitstoot en energieverbruik zijn gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO₂ uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP testcyclus.

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

The new BMW X2 xDrive25e:
fuel consumption combined: 1,9l/100 km; electric power consumption combined: 13.7 kWh/100 km;  CO2 emissions combined: 43g/km.

* The fuel consumption and CO2 emissions figures are determined according to the European Regulation (EC) 715/2007 in the version applicable. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany. The range shown considers the different sizes of the selected wheels/tyres and the selected items of optional equipment, and may vary during configuration.
The values are based on the new WLTP test cycle and translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure comparability between the vehicles. With respect to these vehicles, for vehicle-related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2 emissions, the CO2 values may differ from the values stated here (depending on national legislation).
Further information on official fuel consumption figures and specific CO2 emission values of new passenger cars is included in the following guideline: 'Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen' (Guide to the fuel economy, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), which can be obtained free of charge from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at https://www.dat.de/co2/.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen