Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW ConnectedDrive Deals.

BMW rijders kunnen sinds 2015 eenvoudig hun BMW achteraf personaliseren met digitale producten en diensten via de BMW ConnectedDrive Store. Na aanschaf worden functies direct over-the-air geactiveerd. Van 24 tot en met 30 november is er tijdelijk voordeel tot 30% op bijna het volledige assortiment.

Internet, E-Business
·
BMW ConnectedDrive
·
Technologie
·
Corporate
 

Press Contact.

Talisa Stewart
BMW Group

Tel: +31-70-4133-106

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~80,74 KB)
  
Photos(1x, ~192 KB)

BMW rijders kunnen sinds 2015 eenvoudig hun BMW achteraf personaliseren met digitale producten en diensten via de BMW ConnectedDrive Store. Na aanschaf worden functies direct over-the-air geactiveerd. Van 24 tot en met 30 november is er tijdelijk voordeel tot 30% op bijna het volledige assortiment.

Na de lancering van de BMW ConnectedDrive Store zijn de beschikbare diensten geleidelijk uitgebreid van navigatiekaart updates en Real Time Traffic Information tot remote services waarmee de auto op afstand kan worden bediend. Vanaf 2019 kunnen ook opties die tot voorheen alleen af-fabriek te bestellen waren, achteraf alsnog worden aangeschaft om de rijbeleving verder te personaliseren. Hierbij valt te denken aan de Grootlichtassistent, Active Cruise Control en de BMW Drive Recorder, waarmee kritieke situaties in het verkeer automatisch of handmatig kunnen worden opgenomen met de 360 graden camera’s rondom de auto. Revolutionair is verder dat met behulp van het achteraf aan te schaffen BMW M onderstel tevens de rijdynamiek actief kan worden aangepast, voor de echte BMW M rijbeleving. Ook aan andere zintuigen is gedacht. Met aanschaf van de optie IconicSounds Sport wordt het rijplezier verder verhoogd, het onmiskenbare BMW-geluid kan direct in het interieur worden ervaren.  Dit aanbod aan opties is slechts het begin, komende jaren wordt het aanbod aan Options-as-a-Service verder uitgebreid.

Met het bestaande BMW ConnectedDrive aanbod zijn de gevoerde campagnes vanaf het begin een doorslaand succes geweest. Meer dan 19.400 extra verkopen werden gegenereerd tijdens de editie van afgelopen jaar, waarbij 18 internationale markten waren betrokken. De bestsellers waren het BMW Service Inclusive-aanbod en de optie Grootlichtassistent.

Ook dit jaar nemen weer verschillende internationale markten deel aan de BMW ConnectedDrive Deals – maar liefst 19 markten  in totaal. Klanten in Nederland ontvangen op veel digitale producten en diensten 30% voordeel, die zij eenvoudig met hun creditcard kunnen aanschaffen waarna de producten en diensten over-the-air worden geactiveerd.

Wederom is dit jaar één van de belangrijkste voordelen voor klanten het BMW Service Inclusive-aanbod. Op het ‘5 jaar en 100.000 kilometer’-pakket gelden er speciale actietarieven. In de BMW ConnectedDrive Deals van dit jaar zijn geen aanbiedingen voor een gratis proefperiode van een maand inbegrepen of ConnectedDrive-producten met automatische verlenging.

De continue uitbreiding van connectiviteit naar een digitale en emissievrije toekomst is – naast geautomatiseerd rijden – een van de centrale focuspunten, waarmee de BMW Group als onderdeel van zijn strategie de transformatie van de mobiliteitssector stimuleert.

Kijk voor meer informatie over de BMW ConnectedDrive Deals op
https://www.bmw-connecteddrive.nl.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen