Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW Group Nederland wint voor de vijfde keer op rij de BOVAG RODI, met recordcijfer.

Met een 9,2 wederom de beste beoordeling door dealers in BOVAG ‘Relatie Onderzoek Dealer Importeur’ (RODI).

Bedrijfsawards
·
Corporate
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~126,08 KB)
  
Photos(1x, ~5,96 MB)

BMW Group Nederland krijgt voor het vijfde achtereenvolgende jaar het hoogste cijfer van haar eigen dealers in het BOVAG ‘Relatie Onderzoek Dealer Importeur’ (RODI). In het jaarlijkse onderzoek, dit is de 34ste editie, beoordelen honderden Nederlandse dealers hun eigen importeur middels 49 stellingen, twee vragen over standards en een rapportcijfer.

Net als in 2016, 2017, 2018 en 2019 is BMW Group Nederland, importeur van BMW en MINI, ook in 2020 door de eigen dealers met het hoogste cijfer beoordeeld. Sterker nog: ze gaven het hoogste RODI-cijfer ooit: een 9,2. Ten opzichte van 2019 betekent dat een stijging van maar liefst 0,7 punt. Onder andere de inbreng bij beslissingen en de winstmogelijkheden op de langere termijn waren de meeste bemoedigende ontwikkelingen ten opzichte van 2019. Ten opzichte van alle andere merken werden er zelfs geen negatieve punten genoemd. Het hoge rapportcijfer is ook indrukwekkend ten opzichte van het gemiddelde van een 6,6 (0,1 punt hoger ten opzichte van 2019). “Net als in voorgaande jaren heeft de importeur van BMW en MINI geëtaleerd een goede partner te zijn”, aldus Bert de Kroon, voorzitter van BOVAG Autodealers. “De algemene waardering van hun dealers steeg tot een bijna perfecte score van 9,2. Chapeau voor de importeurs die hun verantwoordelijkheid hebben genomen en samen met de dealers de schouders eronder zetten om deze ongeëvenaarde crisis het hoofd te bieden.”

De prijsuitreiking aan BMW Group Nederland en haar dealervereniging vond plaats op het hoofdkantoor in Rijswijk op 16 april. “Het is ongelooflijk om zo vaak, en achter elkaar, de beste beoordeling te krijgen”, aldus Algemeen Directeur Stefanie Wurst. “Het is voor mij een eer dat ik voor de derde keer deze prijs in ontvangst mag nemen. Het ultieme bewijs van een superieure samenwerking, want de ware kracht van een team toont zich tijdens zwaar weer. Het was een extreem jaar waarin de omstandigheden constant veranderden met als dieptepunt gedwongen lege showrooms. Gelukkig slaan onze dealers zich indrukwekkend door de crisis heen met veel vindingrijkheid. Ik blijf erbij wat ik vorig jaar zei én het jaar daarvoor: zij weten als geen ander de balans te vinden tussen klanttevredenheid, volume en winstgevendheid. Ze investeren in de toekomst en hebben een enorme passie voor het merk en het ondernemerschap. Ik ben hen heel dankbaar voor deze geweldige beoordeling!”

Klik hier voor het BOVAG persbericht inclusief de link naar het volledige RODI rapport.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen