Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

BMW ConnectedDrive Deals 2021: aantrekkelijke aanbiedingen voor digitale producten en diensten.

Steeds meer BMW rijders kiezen voor het gebruik van ConnectedDrive diensten of voor producten waarvan de hardware af-fabriek reeds is ingebouwd, de Functions on Demand. Voor diensten zoals Real Time Traffic Information, welke de actuele verkeerssituatie op de weg in de gaten houdt, is in 2021 tot en met oktober de omzet met 35 procent toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in het jaar ervoor.

 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 73,82 KB)
  
Photos(1x, 939,42 KB)

Rijswijk. Steeds meer BMW rijders kiezen voor het gebruik van ConnectedDrive diensten of voor producten waarvan de hardware af-fabriek reeds is ingebouwd, de Functions on Demand. Voor diensten zoals Real Time Traffic Information, welke de actuele verkeerssituatie op de weg in de gaten houdt, is in 2021 tot en met oktober de omzet met 35 procent toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in het jaar ervoor.

Specifiek voor de Functions on Demand met als voorbeeld Active Cruise Control - waarmee automatisch een veilige afstand kan worden gehouden tot de voorligger - is de omzetgroei dit jaar tot en met oktober 62% toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in 2020. Met name de BMW Drive Recorder, waarmee onderweg handmatig of automatisch opnamen kunnen worden gemaakt met de camera’s rondom de auto, presteert goed in ons land.

Om een nog grotere groep BMW rijders kennis te laten maken met deze aantrekkelijke digitale upgrades promoot BMW van 24 tot en met 30 november de ConnectedDrive producten en diensten. Tijdens deze periode profiteren BMW rijders van 20% extra voordeel op veel digitale producten en diensten. De recent geïntroduceerde Connected Booster pakketten bevatten de belangrijkste diensten voor zorgeloos rijplezier en zijn standaard al 50% voordeliger dan de voormalige Connected Pakketten. Tijdens de ConnectedDrive Deals ontvangen klanten 10% extra voordeel op deze nieuwe pakketten. Na aanschaf in de Store worden de digitale producten of diensten over-the-air in de BMW geactiveerd en kunnen klanten direct gebruik maken van hun aankoop.

De speciale actietarieven voor BMW Service Inclusive onderhoudscontracten zijn nu ook verkrijgbaar via de ConnectedDrive Store. BMW rijders betalen eenmalig een vast bedrag en profiteren dan bijvoorbeeld vijf jaar lang of tot 100.000 km van het reguliere onderhoud.

Ook vorig jaar waren de ConnectedDrive Deals in Nederland een succes. De campagneperiode was op zichzelf goed voor 7 procent van de in totaal in 2020 verkochte digitale producten en diensten. Voornamelijk het BMW Service Inclusive aanbod, het Connected Booster Package en de grootlichtassistent waren erg populair.

De ConnectedDrive Deals zijn een belangrijk onderdeel van de digitalisatiestrategie van BMW Group. Talrijke functies zijn na aanschaf beschikbaar om aan een BMW toe te voegen. Op deze manier kunnen BMW rijders met slimme innovaties hun BMW personaliseren en aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen