Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Het leven zit vol kleur: de nieuwe MINI Multitone Edition viert diversiteit.

De nieuwe Multitone Edition van de MINI Cooper 3-Deurs – gelimiteerd leverbaar in Nederland tot 50 stuks – is vanbinnen en vanbuiten voorzien van talrijke details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze unieke Multitone-technologie was tot nu toe voorbehouden aan het dak.

MINI Clubman
·
MINI
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door
 

Press Contact.

Tamara Villani
BMW Group

Tel: +31-70-4133-108

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~76,16 KB)
  
Photos(63x, ~271,77 MB)

Rijswijk. De nieuwe Multitone Edition van de MINI Cooper 3-Deurs – gelimiteerd leverbaar in Nederland tot 50 stuks – is vanbinnen en vanbuiten voorzien van talrijke details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze unieke Multitone-technologie was tot nu toe voorbehouden aan het dak.

De ongebruikelijke designs voor de MINI daken, waarmee de klanten hun individuele stijl versterken, zijn altijd een speciaal kenmerk geweest van de Britse premiummodellen. Van de 26 kleurrijke strepen van de MINI Paul Smith tot de Britse Union Jack en het elegante kleurverloop van de Multitone Roof: het dak is altijd de perfecte plek geweest voor individueel en expressief design. De nieuwe MINI Multitone Edition viert de diversiteit van de MINI community en zorgt voor exclusieve exterieur- en interieurdetails.  Door de kleurvariatie van de nieuwe speciale editie kunnen MINI fans hun eigen persoonlijkheid uiten.

Het kleurverloop van de nieuwe MINI Multitone Edition strekt zich uit van de voorruit tot de achterkant van het dak. Van het lichte Aspen White vooraan het dak gaat het kleurenschema elegant over naar het ingetogen grijs van Melting Silver II, om uiteindelijk achteraan het dak te eindigen bij Jet Black. De unieke esthetiek van het kleurverloop wordt aangevuld door een abstracte witte regenboog, die ook terugkomt in andere designelementen van de Multitone Edition. Het contrastrijke kleurverloop op het dak versterkt op unieke wijze het karakteristieke MINI silhouet en wordt een uiting van persoonlijke stijl. Het speciale effect is mogelijk dankzij het innovatieve wet-on-wet lakproces dat de MINI fabriek in Oxford toepast. Bij deze Spray Tech-laktechniek worden de drie kleuren direct na elkaar aangebracht. Dankzij de veranderende omgeving kunnen kleine afwijkingen in het kleurpatroon ontstaan, waardoor iedere MINI Multitone Edition echt uniek is.

De MINI Multitone Edition heeft een vriendelijke en positieve uitstraling en laat met zijn kleuren de verschillende ‘levensfasen’ zien. Deze MINI 3-Deurs is tevens exclusief leverbaar met de lakkleur Sage Green. De grafische regenboog van de speciale editie staat zowel voor diversiteit als positiviteit en is op verschillende plekken als een abstract wit logo weergegeven met de complementaire kleur Sage Green als achtergrond.

Zo komt dit centrale designkenmerk van de MINI Multitone Edition terug op de iconische side scuttles en op de C-stijl. Daarnaast hebben de wielen exclusieve tweekleurige naafdoppen. De 17” Tentacle Spoke Black wielen* maken de positieve uitstraling van deze kleurrijke editie compleet. 

De letters ‘Multitone’ zijn samen met de regenboog op een achtergrond van vriendelijke complementaire kleuren te vinden op de instaplijsten en als logo op de vloermatten voorin. De abstracte regenboog strekt zich ook uit over het dashboard en siert de zonnekleppen. Het verwarmbare en met leer beklede multifunctionele sportstuur met Edition-embleem op de onderste spaak ligt prettig in de handen, net als de 3D-geprinte MINI Multitone Edition sleutelkap. MINI Yours Leer Lounge Carbon Black, getint glas achter en zwarte details maken de interieuruitrusting van de MINI Multitone Edition compleet.

De MINI Multitone Edition is leverbaar voor de MINI Cooper 3-Deurs met een Edition voordeel van € 4.327,- en een consumentenadviesprijs van €37.590,-

*De wielen die tentoongesteld worden op de foto’s bij dit persbericht zijn niet de 17” Tentacle Spoke Black wielen die in Nederland worden geleverd bij deze editie.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen