Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Nederland · Article.

Bryan Barendrecht nieuwe product communication manager BMW, MINI en BMW Motorrad.

Bryan Barendrecht is vanaf heden de nieuwe product communication manager BMW, MINI en BMW Motorrad bij BMW Group Nederland. Hij volgt daarmee Tamara Villani op die BMW Group Nederland heeft verlaten.

Corporate
·
Meer Mensen bij BMW Group
·
Mensen
 

Press Contact.

Andrew Mason
BMW Group

Tel: +31-70-4133-338

send an e-mail

Bryan Barendrecht is vanaf heden de nieuwe product communication manager BMW, MINI en BMW Motorrad bij BMW Group Nederland. Hij volgt daarmee Tamara Villani op die BMW Group Nederland heeft verlaten. In zijn nieuwe functie wordt Bryan hoofdverantwoordelijke voor de productcommunicatie van de drie merken met de nadruk op elektrificatie en duurzaamheid, met als doel om de reputatie van de onderneming en haar merken te beschermen en versterken. Het onderhouden van goede relaties met de diverse media, influencers en branchegenoten is ook aan hem toevertrouwd.

Bryan studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Rotterdam. Door zijn interesse in de thema’s duurzaamheid en circulariteit was hij onder andere werkzaam als social media manager bij een start-up die lege wijnflessen upcyclet naar luxe drinkglazen. Diezelfde interesses leidde hem naar BMW Group Nederland, waar hij in 2020 stage liep op de afdeling Corporate Communications. Een jaar later startte Bryan er als communication specialist en beoefende hij alle facetten van het communicatie-vak.

Andrew Mason, Head of Corporate Communications BMW Group Nederland: “De reeds opgedane lokale en internationale ervaring binnen het concern, zijn grote affiniteit met public relations, reputatie- en social media management en Artificial Intelligence, gecombineerd met zijn voorliefde voor auto’s en motorfietsen vormen een uitstekende basis voor zijn nieuwe rol. Ook hierin zal hij de goede relatie met al onze stakeholders voortzetten en op eigen, originele wijze dit mooie vak uitoefenen.”

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen